• Eni21

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kis éjszakai kalandra nyílott lehetősége, kerestem az elérhető lányokat, Enit találtam meg könnyen telefonom. Jelezte, hogy jönnek hozzá, de ha nem akkor mehetek én. Így is történt, én lettem e befutó, és a telefonok után egy óra múlva kalandos utón, de nála voltam. Hangra kedves, minden elmond ami szükséges, mennem kellett.
  • Megközelítés:

    Kocsival éjszaka gyorsan, de a parkolás így sem könnyű, napközben lehetetlen lehet.
    A cím, bár jól eligazított, becsapós volt mert alig találtam meg a háza, nagy nehezen szerencsére összejött.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egyik emelete. Lakás nagyon rendben, tágas szép fürdő, kádnál függöny, szobában franciaágy, meg a többi....nem igazán fontos, meg Enivel voltam elfoglalva.
  • Lány külseje:

    Eni a képek szerinti vékony szoli barna, nagyon karcsú lány. Hajszíne érdekes, talán póthaj, nem tudom, Sűtő Enikős arc, pici kemény cicik, szupes popsi, kézbeillő punci, nagyom szép.
  • Action:

    Vagy tízpercnyi koválygás után Enikő nyitott ajtó mögött állt, valami fekete ruhaszerűségben, üdvözlés szobába be semmi exrta. Ismerősök voltunk egymásnak, de ennek eredetét nem tisztáztuk. A késésem miatt csak fél órára neveztem be, az ennek megfelelő ajándék (extra nélküli) elhelyezése után, megyek e fürdeni, menjünk együtt, kezdetét vette közös játékunk. Egyeztettük ki mit szeret, hogy szeret. Fürdőben Enivel kiválasztattam a megfelelő tusfürdőket és szépen, finoman lefürdettük egymás. Puszilgattam, simogattam, mosdattam őt mindenhol, persze ő is ezt tette velem. Gondoltam egyet, megfordítottam, most hátulról mosdattam, és egyszer csak az ujjam a puncijába csúszott, ő a falnak támaszkodott, az ujjam a punciban táncolt, Eni fenekével a punciját az ujjamon táncoltatta, klassz volt kezdésnek. Lépjünk tovább javasolta és az ágyon kötöttünk ki. Eni félig háton, folytattam az ujjaimmal történő kényeztetés, punci csikló, annak rendje módja szerint. Eninek nagyon szép,izgalmi állapotban duzzadt puncija, ajkai vannak, csikló is méretes ezeket az adottságokat kedvelem, hogy jól el tudjak játszadozni. Eni talán közben már el is élvezett, mindenesetre remegett, lihegett, sóhajtozott, de, hogy biztos legyek a dolgomban a számra ültettem, és habzsoltam a nedvét, puncit, csiklót,néha az ujjam a popsiba is betévedt, mindenesetre Eni óriásit élvezett, én meg csak folytattam a nyalakodást, nem engedtem el, remélem többször is jó volt neki. Pihenésképpen a barátomat vette kezelésbe, a lábam közé akart telepedni, de mondtam neki a punciját ne vigye el, így aztán mellém térdelt, úgy nyalogatta, szopogatta, a barátomat..minden erre vonatkozó út kérést teljesített. Közben egyik, vagy kettő ujjam a punciban, egy pedig a popsi gyűrűjűnek szorítását élvezve járt ki, be. Jut eszembe van az ággyal szemben tűkőr, abban néha moziztam, nagyszerű élmény volt. Az idő múlt, védőeszköz, és Enit magamra ültettem. Megkezdődött a finom lovacska, Eni rám borulva, nyakamba lihegve, simogatva, puszilgatva, cicik kényeztetésével, egy idő után ujjam ismét a popsiban, egyre gyorsuló tempóban, heves lélegzéssel mindkettőnktől, így engedtem el az utód jelölteket a zsákutcába. Tehetetlenül kifeküdtem, Eni letisztogatott, mellém bujt, és beszélgettünk, erről arról ez nem olyan fontos ide. Mivel nem tudtam mennyi az idő és mondtam nem akarok visszaélni a vendég szeretetéven gyorsan felöltőztem, ő ruhátlanul az ágyon ülve nézte, várta a végét. Én meg búcsúpuszit adtam,ma cicikre is meg Eni szétnyíló lábai közt lénő gyönyörű nedve puncira, ami olyan jól esett mindkettőnknek, nem akart véget érni. én térdeltem felöltözve Eni lábai között, számban a puncival, ő meg vonaglott rajtam, úgy érzem sikerül örömöt okoznom, mondtam is neki, ..hogy jól aludj...erre mondta, te is jól fogsz. Így is történt. Aztán egyenesen el.
  • Elszámolás:

    Az elején letéve a telefonban elmondott virágszálakat, erről nem esett szó. Pesti átlag alsó szegmense. Nagyon megérte a kapott élményért.
  • Összkép:

    Csak jókat tudok írni Eniről, ez talán az előbbiekből is kiderül. Aki egy belevaló szexben jó csinos szép lányt keres jó helyen jár. Megjegyzem mikor eljöttem és megnéztem az órámat meglepődtem mennyi idő is telt el, ezért utólag elnézést Enitől, nem figyeltük az órát. Még sok minden kipróbálnék vele, ha ebben partner.
    Ezúton is köszönöm a nagyszerű élményt.
Happy Massage