• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Levélben vettem fel vele a kapcsolatot majd másnap telefonon megerősítettem. Könnyen elértem mindkét módon.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető minden közlekedési eszközzel sőt ha utána mozihoz szottyan kedve valakinek pár perc sétára van a Corvin Plaza.
  • Helyszín:

    Régi gangos bérház de szerintem egyáltalán nem annyira gáz mint ahogy előttem néhányan írták. A lakás is retro érzést kelt de tiszta és rendezett. Én nem találtam benne hibát aki meg házat megy nézni menjen a Marinára.
  • Lány külseje:

    Lotti egy nagyon csinos, szép arcú lányka szép természetes cickókkal és kerek fenékkel. Az arca nekem nagyon bejött, szép szemei vannak, csacsog, lehet vele poénkodni. Valami fehérneműben fogadott, ami kiemelte a lényeget és jól állt rajta.
  • Action:

    Az elmúlt években kizárólag a mélytorok és kényszerfrancia tudását teszteltem a lányoknak több kevesebb sikerrel. Bevallom, először most is ez volt a célom de mivel két nagymester eltünt egy kinézett padavan pedig nem dolgozott eszembe jutottak a Lottiról írt beszámolók és az a híres popó kényeztetés....
    Szóval megérkeztem, puszi puszi, majd nem sok felesleges beszéd után törölközőt kaptam és elhúztam fürödni. Amit rendezni kellett azt mint mindig előre rendeztem ami pontosan a Budapesti átlagot tette ki. A csók és a pisiszex ami +3 rózsaszál. Aki szeret csókolózni az ne hagyja ki a csókot mert jól és vehemensen csókol a lányka. A pisiszexhez egyenlőre nem nagyon van affinitádlsom, pedig mostanában egyre többet jár rajta az eszem. Hiába, ahogy öregszik az embet úgy lesz egyre pervezebb. :-) Szóval vissza a szobába illatosan, megbeszéltük, hogy orális örömöket szeretnék. Lotti közölte, hogy a popsinyalást nagyon szereti csinálni és mivel nagyon meggyőző volt természetesen kértem. Innentől kezdve kb negyven percen keresztül folyamatosan hol francia, hol popsinyalás néha csókokal megszakítva. A francia lágy, mindenre kiterjedő a popsikényeztetés pedig alapos és nagyon finom. Kitartóan csinálta mindkettőt, majd bő fél óra múlva kis variálás után beterítettem az arcát. Eszméletlen jó látvány volt és mivel lovagias vagyok segítettem letisztogatni is. Volt még egy kis időnk de mivel kellőképpen kiélvezkedtem magam felöltöztem és tipliztem mert dolgom volt még. Ennyiről tudok nyilatkozni, mert mivel mostanában csak a saját magam kényeztetését kérem kölcsönösség nem volt. Amit utólag picit bánok.
  • Elszámolás:

    Előre történt mint mindig, extrával együtt nem a **** de mivel jól éreztem magam megérte.
  • Összkép:

    Lotti egy ehy fiatal, jó testű, szép arcú perverz kis csaj, akivel szerintem ebben a szűk órában jól elvoltunk. Ha két kedvencemet a mélytorkot és kényszerfranciát elsajátítaná visszajáró lennék. Ha gondolod Lotti leszek szivesen a mentorod. :-) Szerintem még találkozunk.
Happy Massage