• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, könnyen ment. Nem vette fel elsőre, de megcsörrentett amikor elérhető volt.
  • Megközelítés:

    XI ker, most BKV-val mentem, villamos az ajtóban tesz le szinte. Legutóbbi látogatásomra alapozva parkolni se nehéz az utcán.
  • Helyszín:

    Maga a ház egy klasszik régebbi építésű tégla, a lakás pici, viszont hangulatos, és a célnak 110%ban megfelel. Puha szőnyeg, egy nagy ágy, ruháknak van hely, kis félhomály. A fürdő a lakás méretéből adódóan szintén pici, de ki a fenét érdekel, hisz nem zuhanyozni megy az ember, elvileg.

    Türi nedvszívó, tusfürdő választék van bőven, szájvíz + pohár, ahogy kell :)
  • Lány külseje:

    Niki teljesen olyan mint a képeken, gyönyörű, nőies, és azok a mellek *.* Kifejezetten sexy szettben fogadja az embert, szóval nehéz már akkor az ember lelke, mikor pár percre elszakad a zuhany miatt :)
  • Action:

    Ajtón belépéskor ismerősként fogad, pedig relatív rég találkoztunk utoljára, mégis olyan volt, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel, itt már éreztem, hogy ez az este nagyon rendben lesz. Megkaptam a türit egy kis beszélgetés kíséretében, mi van velem, hogyhogy eme esti óra aztán sicc zuhany.

    Visszaérkezésemkor az ágyon várt, nem is várattam tovább, egyből rámásztam, hát lehet ellenállni neki? (megsúgom: nem)
    A csókja is olyan mintha évek óta csinálná vele az ember, teljes az öszhang számomra, átfordulunk, amint felűre kerül kiszabadulnak a mellei, amik szinte könyörögnek az embernek, hogy vegye őket kezébe/szájába, szóval nincs mese. Játékomnak az vet véget, hogy fogja az olajat és bekeni a melleit, majd egy finom csúszka jön szemből, ami az ember farkától kezdődik szerencsére, majd csak arra lesz figyelmes az ember fia, hogy egyszer csak tövig eltűnik a szerszám Niki szájában.
    Niki technikája valami elképesztően jó, úgy szopik mintha egész nap csak arra várt volna, hogy a szájába vehesse, időnként felnéz, szemkontaktot tart. Aztán gumi fel, Niki nyeregbe pattan... A látvány, ahogy lovagol, közben a mellei az ember arca előtt, leírhatatlanul jó. Fordulás miszibe, folytatás, Niki nem ad nagyon pihenőt, húz magába, tolja rá magát az ember farkára, nem lankadhatsz egy benne töltött percre se, és nyoma sincs megjátszásnak, Niki valóban élvezi amit csinál :) Mivel képtelen vagyok gumiba elmenni, ezért kértem egy idő után, hogy folytassa a francia tudása bemutatását.
    Gumi lekerült, feltérdelt elém, több pózban is szopott, amit a mögötte lévő tükörben is követhet az ember, ami kifejezetten jó dolog ^^ Hátára fektettem, így ki lehetett használni azokat a csodás melleket is, mennyei érzés úgy dugni egy csaj melleit, hogy minden lökés végén szájat ér a makk :)
    Végül a hátamra fektetett, és egy olyan befejező franciába részesített, hogy a végén azt hittem az életemet is a szájába lövöm az utódokkal 1ütt. Megvárta amíg az utolsó cseppeket is a szájába engedem és lenyugszom, csak utána távozott 1 percre a fürdő irányába.

    Amikor visszajött megkínált egy pohár vízzel és még maradt időnk egy kicsi dumálni is, hogy miként alakul az élet az ember körül :)
  • Elszámolás:

    Utolsó látogatásom óta ugrott egy kicsit a ****, de ez valahogy nem tudott érdekelni, nem ez lesz a döntő amikor az ember Nikit választja, szerintem :). Távozásomkor letettem a szekrényre, addig szó se esett róla.
  • Összkép:

    Niki egy hihetetlen jófej csaj, akivel nagyon könnyű az összhangot megtalálni, főleg ha az ember már visszatér hozzá, akkor ne lepődjön meg, hogy Niki emlékezni fog rá, bármikor is volt nála utoljára. És tényleg vigyázni kell vele, mivel laza mint az olasz politikusok erkölcsei és inteligens is amellett, hogy jó az ágyban, valóban vissza akar térni az ember hozzá, amint kilép az ajtón :)
Happy Massage