• Dórika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy picit meghűltem, így korábban befejeztem a munkát, gondolva, hogy délután kifekszem ezt a kis betegséget. De azt is gondoltam, hogy ha előtte meg orálisan kielégít valaki, az nagyban segíti a gyógyulásomat. Így aztán beütöttem a keresőbe, hogy az online levő hölgyek közöl ki vállal sos franciát. A kidobott hölgyek közül megakadt a szemem Kornélián, aki nagyon szemrevaló hölgynek tűnt és bár nem volt beszije, de egy gyors franciában nem láttam nagy kockázatot. Kornélia nagyon gyorsan reagált és a kis időpont módosításomat is jól tolerálta.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület nagy főutcájának emblematikus, új építésű épülete, de nem az általam már jól ismert tömb, hanem az utána következő, nem rossz parkolási lehetőséggel és kedvező tömegközlekedéssel.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lakás tartalmazza az alapvető felszereléseket, ezen belül kiemelten egy jó nagy ágyat. A tisztaság teljesen rendben van. A fürdő zuhanyzó kabinos, a felszereltség és tisztaság itt is rendben van.
  • Lány külseje:

    A hölgy teljes egészében látható, így nem igazán érheti a kedves látogatót meglepetés. Az arc kifejezetten helyes, a mellek nem túl nagyok. Az alsó fertály az átlagosnál erősebb, talán még annál is, mint amit a fotók sejtetni engednek. Összességében azt kaptam tehát amit vártam, talán egy picit nagyobb popsival.
  • Action:

    Amikor beléptem a szobába és Kornélia megkérdezte, hogy meddig maradok, már el is illant az eredeti tervem és rávágtam, hogy egy órát, mert hát tetszett amit ott láttam…A szokásos procedúra után elkérte az átlagosnak mondható virágszálakat, majd az ágyra heveredtünk. Váltottunk néhány szót, az akcentusból rögtön kiderült, hogy egy vidéki virágszál fekszik mellettem, illetve hogy előtte a masszázs vonalon tevékenykedett a város másik részében. Gondolom, a francia tudása ott is pallérozódott, mert igen rendben volt annak ellenére, hogy semmi különlegeset nem csinált. Na most nem emlékszem, hogy volt-e szemkontaktus, de azt gondolom, hogy igen…
    Aztán cserét kértem és befúrtam magam a nagy lepkés punciba. Bőszen nyalogattam, amire egyre jobban reagált, de aztán végül is nem sikerült a csúcsra juttatni. Itt nyilván komoly szerepet játszott az összeszokottság hiánya.
    Aztán gumit húztunk és missziben indultunk neki. Itt rákérdeztem az alapban levő csókra, Ő meg a dohányzásra. Mivel ettől a káros szenvedélytől mentes vagyok, így már csókolhattam is a száját és ez is mint minden teljesen rendben volt. Közben megvitattuk a szexuális lehetőséget és kiderült, hogy a kisasszony majd mindent kedvel, kivéve ha a fenekébe teszik be neki. Én azt nagyon kedvelem, de mivel nincs az étlapon, rá sem kérdeztem. Ellenben megtudtam, hogy kielégíthető és mivel komoly dicséretet kaptam a nyelvtechnikámat illetően, újra visszadugtam a buksit a combok közé. Nem kellett sok idő és az állítás valóban beigazolódott. Nem volt egy fergeteges élvezés, inkább egy visszafogott, de világosan hallható és érezhető.
    Aztán hátulról támadtam, és gyönyörködtem a látványban, amiben ritkán van részem, mert alapvetően a vékonyabb hölgyeket kedvelem. A kisasszonyra itt is jellemző volt a visszafogottság, az bátran kijelenthető, nem akarja eljátszani, hogy Te vagy a legnagyobb király és szemmel láthatólag feszélyezi, ha meghallják Őt a másik szobában.
    Van a falon egy döntött tükör, de sajnos abban alapvetően magamat láttam, pedig nem arra lettem volna kíváncsi…
    Az SOS franciából kerekedett órácska is lassan a végéhez közeledett és először a NFVSZ-ba gondolkodtam, de mivel a kisasszonynál az arcra élvezés is alap, azt választottam. Kedvesen alám feküdt és kitátotta a csöpp kis szájacskáját én pedig félig oda, félig az arcocskájára ürítettem a tárat.
    Aztán szépen letisztogatta magát én elballagtam fürödni és a távozás mezejére léptem... Na ez az action az átlagosnál rövidebb lett, mivel hiányoznak belőle az igazán pikáns jelenetek...
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelelő virágszálak az elején az asztalra elhelyezve…
  • Összkép:

    Mivel Kornéliának még nincs beszije, gondoltam, írok egyet, hátha segíti a pályafutását. Nagyon kellemes, inkább visszafogott, mint zúzós órácskát sikerült együtt eltöltenem, egy nagyon kedves, figyelmes, szolgálatkész, csinos hölggyel. Első találkozásra inkább azoknak javasolnám, akik a pornós feeling helyett a bújósabb együttléteket kedvelik.
Happy Massage