• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismét napokkal a találkozó előtt lefixáltuk az időpontot ,így már csak az aznapi megerősítés kellett .
  • Megközelítés:

    Ismertem már a utat a bérházhoz ,így gond nélkül odataláltam ,sétálva a belvárosban .
  • Helyszín:

    Egy régi belvárosi bérház toronyszobája ,ahol sok lépcsőfokot le kell győzni ,hogy bebocsájtást nyerhessünk a hercegnőhöz ! :) A ház folyosóin sétálva fellelhetőek a régi építészeti elemek ,de az udvarra nézve ,már új technológiával felújított részek is láthatóak .
  • Lány külseje:

    Most egy vajszínű köntösben fogadott ,és már ismerősként üdvözölt ,puszikkal és öleléssel .Átadtam neki a meglepetés ajándékaimat ,majd a fürdőbe mentem .Zuhanyzás után , a szobába lépve már az ágyon várt ,most sötétkék színű melltartóban és csöppnyi bugyiban . Most nem volt olyan friss mint az első alkalomkor ,igaz akkor a "műszak elején " voltam a vendége .
  • Action:

    Több okból választottam ismét őt .... Az egyik az isteni franciája ,ugyanis nem voltam benne biztos ,hogy nem-e csak álmodtam az előzőt ,annyira jól csinálta ! :) Viszont beigazolódott ,hogy valóság volt bizony ! Most nem részletezem az együttlétünket ,de igyekeztem jó sokáig kényeztetni én is orálisan ,amit jól fogadott .(Csak remélni tudom ,hogy valóban élvezte ! ) És próbáltunk ki új pózt is ( kutyust ) amit ő javasolt ,igaz később váltottunk a klasszikusra ,mert élvezni akartam még a csókjait és a simogatásait is .
    A másik ok az volt ,hogy most igyekeztem jobban szemügyre venni minden porcikáját ,amit az első alkalommal a nagy igyekezetben ,esetleg elszalasztottam :megnéztem a tetoválásait ,a lábfejeit (amik igazán szépek,mondhatni imádni valóak ),és úgy nagyjából mindenét .
    Ismét sokat beszélgettünk (lehet erről le kellene szoknom ,hiszen csak az élvezetekre szánt drága időt pazaroltuk .... ) ,így a szóba került masszázs is elmaradt ! :( A második menetet is már szinte összecsaptuk ,mert nem akartam az idejét rabolni ,bár ezt ő nem tette szóvá ,és ki is futottam az időből rendesen .
    Viszont sikerült rávennem még egy közös tusolásra ,ami viszont a múltkor elmaradt ! :)
  • Elszámolás:

    Szerettem volna még plusz **** olyat kérni tőle ami az adatlapján nem szerepel ,beszéltünk is róla ,de ez végül nem valósult meg ,így maradt a korábban megbeszélt óradíj ,amit búcsúzáskor adtam át .**** szinte nem is esett szó ebben az esetben . ( A fővárosi átlagnak megfelelő **** .)
  • Összkép:

    Lizzie egy valóban aranyos és közvetlen Nő .Jó vele lenni ,és nem csak a szex miatt : az ember azt érzi ,hogy azon az együtt eltöltött időben maximálisan figyel rá ,teljesíti a vágyait ,babusgat ,és nem mellékesen jó beszédpartner .Rohan az idő a jelenlétében - sajnos !
Happy Massage