• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Bemapó! :)

    Köszönöm a látogatást, örülök hogy kellemesen érezted magad még ha nem is volt egetrengető számodra. :)
    Én jól éreztem magam (úgy tűnt te is) kedves voltál és figyelmes.

    Bár annyiban másként emlékezünk, hogy nem szokásom azonnal számba venni a szerszámot minden felvezető nélkül és nem szokásom közbe kérdezgetni hogy "Jó-e"! :D Azt látom és érzem...

    A többi beszámolódba beleolvasva úgy vélem felfedezni, hogy 1 "körre" szoktál benevezni, nem is értem miért tőlem vártad a megváltást. Ha így tervezted, akkor nem megmaszírozlak, hanem kis csevej, regenerálódás után ismét a tárgyra térünk. :) De így alakult, sajnos nem lehet mindenkinek 100% -osan megfelelni. :)

    Köszönöm az építő jellegű beszámolót, legközelebb ezekre kiemelten odafigyelek. :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Pár csengetés után felvette. Minden szükséges információt korrektül elmondott, majd megegyeztünk egy aznapi időpontban.
  • Megközelítés:

    A villamosmegálló kb. egy percre van a háztól. Két járat is van azon a vonalon, úgy hogy nem problémás BKV-val odamenni. Ha jól emlékszem, akkor parkoló is akad szép számmal a környező utcákban.
  • Helyszín:

    A ház maga közepes állapotban van. A randi helyének eléréséhez egy kis lépcsőmászás szükséges, de ekkor még nagyon lendületben van az ember, úgy hogy észre sem lehet venni ezt a kihívást. A lakás kicsi, de kéjlaknak pont megfelelő, mert úgy sem szaladgálni akarunk benne.
  • Lány külseje:

    Niki sok képet töltött fel magáról, amelyek jól visszaadják az alakját és az arcát is. Senkit nem fog meglepetés érni. Aki szereti a bájos arcú cicis lányokat, annak Niki be fog jönni.
  • Action:

    Zuhanyzás után próbáltam kis simogatással és puszikkal kezdeni, de Niki nem adott esélyt erre: A hátamra vágott és azonnal a szájába vette a szerszámot. Közben incselkedően szemkontaktust vett fel és néha megkérdezte, hogy jó-e? Szerinted??? Amikor már majdnem végem volt, beolajozta a méretes melleit és csúszkás cici-szexbe kezdett. Változatosságképpen aztán néha visszavette a szájába a farkam és így váltogatva kényeztetett. A hosszas előjáték után feladta rám a gumit és belecsüccsent az ágaskodó szerszámba. Először lassú tempóban lovagolt, majd galoppozott egyet. Aztán leállt és én toltam alulról, ahogy csak tőlem tellett. Utána újra ő mozgott, de már nem sokáig, mert hatalmasat élveztem benne. Hagyott egy kis időt megnyugodni, aztán lecsusszant a nyeregből és lehámozta a telelőtt gumit rólam. Eredetileg két menetben gondolkoztam, de sajnos már csak egy kis beszélgetésre volt idő.
  • Elszámolás:

    A telefonban tisztázott mértékű ***-t a végén a komódra helyeztem. A **** a helyszínhez és az igénybe vett szolgáltatáshoz képest magasnak mondható, de nagyon sok minden van az alapcsomagban és ha valaki azt mind igénybe veszi, akkor teljesen rendben van.
  • Összkép:

    Niki egy cuki cserfes lány huncut szemekkel és figyelemre méltó mellekkel. Mivel a vendégeket profin kezeli, nem hiszem, hogy valaki elégedetlenül távozott volna tőle. Nekem is nagyon kellemes, de nem eget rengető élmény volt a látogatás.
Happy Massage