• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Luie!

    Bekövetkezett amitől mindig is rettegtem: fogalmam sincs, hogy ki vagy.

    Sokat gondolkodtam rajta, hogy reagáljak-e vagy sem, a kolléganőim egyenesen azt tanácsolták, hogy ne írjam le, hogy sejtésem nincs a kilétedet illetően.
    Viszont nem én lennék, sőt! szinte stílusidegen lenne tőlem egy sablon és személytelen válasz:
    "Köszi, hogy nálam jártál, én is nagyon jól éreztem magam, gyere máskor is...stb".

    Tanácsom: legközelebb a találkozás után hamarabb írd meg a beszámolódat, így könnyen beazonosítható leszel.
    Bár lehet erre nincs is szükség, hisz nem hiszem, hogy másoktól is ezt a reakciót kapnád.

    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés rugalmasan ment, mondhatni a "megszokottak" szerint. Kedves és közvetlen a telefonban.
  • Megközelítés:

    12 kerület szebbik része szerintem, általában én autóval közlekedem így most is azzal mentem ház előtt lehet parkolni ha szerencséje van az embernek,de bkvval is könyen megközelithető mivel buszjárat van közvetlenül kis sétával megállótol
  • Helyszín:

    A budai panorámához méltó hatalmas, több lakásos, mégis családi ház szerű modern épület. Az utcafront a felső szint, így lefele kellett menni, és már nyílt is az egyik ajtó, bebocsájtást nyertem. Maga a szalon egy több szobás lakás, kifejezetten erre a célra igényesen berendezve, a szobában hatalmas matrac a földön, hangulatvilágítás, lágy zene.
  • Lány külseje:

    Mivel a képek az alakját illetően nem hagynak kérdést maguk után, csak az arca volt amire nagyon kíváncsi voltam. Viszont mondhatom, hogy egy kellemes meglepetés volt az első találkozás. Csinos, sugárzó hölgy, feszes idomokkal. Az utcán kétszer is megfordulsz utána.
  • Erotikus masszázs:

    Igyekszik egy kis kötetlen fecsegéssel oldani a hangulatot, de szerencsére nem erőlteti túlzottan. A vádlimnál indított, és derekam környékén hagytuk abba a beszélgetést a mélyebb átélés érdekében. Volt lehetőség többféle kenőanyag közül választani. Igazi messzfogásokat alkalmaz, amivel néhol kisebb alapfájdalmakat okoz, de ezt hívják masszázsnak. A fontosabb fogások megvoltak, épp úgy mint akkor még a fehérnemű is, de ki szeretné azt az enyhe szenvedést egy gyönyörű meztelen nő látványával párosítani. Sajnos ezt a részt nem tudom tovább ragozni.
  • Levezetés:

    Fordulást megelőzően történt egy éles váltás, amikor kezdett megszabadulni a daraboktól, és teljes mértékben átadta magát az erotikának. Rendelkezik egy olyan kisugárzással, amihez nagy valószínűséggel az élettapasztalatából nyeri az energiát. Meglepő módon pillanatok alatt sikerült mindezzel felkorbácsolnia, és a vágyaimat teljes mértékben felébresztenie. Zseniális, ahogy a falloszt megkörnyékezi, és azzal bánik. Ahogy vonaglik, mellettem, majd hirtelen felettem és rajtam. Ekkor már semmi nem volt rajta, és csak csúszkált, szuszogott, forgolódott, kis híján pillanatok alatt kivégzett. 69-ben voltunk, és Ő csak facsart, én meg a gyönyörű kelyhébe lihegtem. Ekkortájt következett a fonalvesztés, és szerintem így is lett végem. De nem dobott el, letörölgetett, simogatott, majd hozzám bújt.
  • Elszámolás:

    A végén egyenlítettünk, egy érteműen megéri az ***, lesz itt még viszontlátás...
  • Összkép:

    Kívül egy gyönyörű nő, belül pedig egy gyönyörű lélek. Szeret fecsegni, de csak a pozitív értelemben. Kő kemény fülledt erotika, amiben az ember nála részesül.
Happy Massage