• Eni21

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mióta megjelent a hirdetése, folyamatosan hívogattam telefonon, míg végül néhány nap után egyszer felvette. Aznapra már foglalt volt de másnapra megbeszéltünk egy időpontot. Meg is adta a pontos címet és adott egy jó leírást a megközelítésre. Sajnos én ezt nem jegyeztem meg elsőre pontosan, csak a címet írtam fel. Gondoltam GPS-el úgy is megtalálom, tévedtem. A randevú előtt kb. 5 órával kaptam egy SMS-t, hogy nem tudnánk-e előrébb hozni a találkát fél órával. Belementem.
  • Megközelítés:

    Ismertem a környéket, tudtam, hogy arrafelé szinte sosincs munkaidőben szabad parkolóhely. Ezért aztán BKV-val terveztem az érkezést. A Fehérvári úton közlekedő villamosokkal jól megközelíthető a hely, csupán pár percet kell sétálni az új építésű lakóparkig. Vesztemre a szakadó esőben volt valami villamos baleset, ezért pótló buszok jártak, amik zsúfolásig megteltek a felgyülemlett tömeggel. Mivel én a pontos útbaigazítást elfelejtettem, természetesen túlmentem és ezért nem is találtam azt a lépcsőházat amit kellett volna. Szerencsére telefonon útbaigazított újra Eni. De néhány perc késéssel jutottam be végül is a lakásba.
  • Helyszín:

    Új építésű modern lakás. Rend és tisztaság megfelelő mindenütt. A szobában redőny lehúzva és valami kis hangulatfény világit csupán. De hiába kapcsolod fel a rendes villanyt, oda is valami nagyon gyenge égő van beszerelve, alig lesz tőle több fény. Eleinte kicsit zavaró, de aztán rááll a félhomályra az ember szeme. A szobában a franciaágyon kívül van szék és szobainas is a ruhák pakolásához, valamint kis asztal, amin egy doboz tele van kis csokikkal vagy cukorral és ide kerül az üdítő is. Fürdőszobában kád van függőnnyel. Annyi rengeteg tusfürdő volt kikészítve, hogy ezúttal nem számoltam meg, de min 2 tucat. A mosdó felett találtam két fajta jó minőségű szájvizet is. Műanyag eldobható pohár nincs kitéve. De Eni hozott nekem erre a célra külön egy kristály tiszta poharat és egy szintén frissen kitett szalvétára fejjel lefelé bekészítette a mosdóra.
  • Lány külseje:

    Nekem kifejezettem a gyengém az ilyen szuper karcsó lolita alkat. Ennek ellenére gyakran csalódás ér élőben. Mert nagyon szűk az átmenet a szuper karcsú és a vérszegény csont-vékony között. Utóbbi pedig már nem tetszik. De Eni szerencsére nagyon formás. Szép hosszú lábai vannak. Girizd típusú feszes popsi és az alkatához tökéletesen illő kicsi, de rendkívül feszesen álló cicik apró bimbókkal. Az arca karakteres, kicsit talán megszokást igénylő hószukás és vékony. Többen írták már és tényleg kicsit olyan Sütő Enikős. Tökéletesen zárt baba puncija van.
  • Action:

    Nagyon kedvesen fogadott. Szabadkoztam kicsit, hogy elég csapzottan érkeztem az eső és a rohanás miatt, de még ő kért elnézést tőlem, mert fél órával korábbi találkozót kért. Melltartóból és bugyiból álló fekete fehérnemű szetben fogadott, melyről elárulta, hogy ő tervezte. Megkínált több fajta üdítővel és választhattam, hogy buborékmentes vagy szénsavas ásvány vizet igyak.

    Fürdés után visszaérkezve megkértem, hogy vetkőzőn le meztelenre. Leesett az állam amikor megláttam azokat a hihetelenül feszesen álló kemény kis ciciket. Olyanyira, hogy elsőnek azokat kezdtem el simogatni és csókolgatni. Nagyon jól esett neki meg is jegyezte, hogy ezt szereti nagyon. Nehéz volt elhagyni a ciciket de végül feljebb jutottam és csókolózni kezdtünk. Végre egy tini, akivel igazából lehet csókolózni. Nem csak smárolni, szájat harapdálni vagy kinyújtott nyelvvel körözni, hanem igazi mély és lassú érzéki nyelves csókot váltani. Nagyon élveztem, ahogy álltunk én fogtam a finom popsiját magamhoz húztam és lassan érzékien csókoltam, mintha a barátnőm lenne. Ő pedig nem csak hagyta, hogy tegyem amit akarok, hanem átszellemülten élvezte. Sőt nemsokára meg is dicsért, hogy milyen jól csókolok. Atyaég hová jöttem, gondoltam magamban, na ez aztán tényleg barátnő feeling.

    Ledöntöttem az ágyra ismét csókolgattam a ciciket a testét a lábát míg végül kikötöttem a puncinál. Hátra hajtottam a fejéhez mindkét lábát és megkértem, hogy a térde alatt a hajlatnál fogva tartsa ebben a pozícióban. Így tökéletesen hozzáfértem. Először benyaltam a finom jó ízű hüvelyébe aztán rátértem a csikló izgatására, amely gyorsan keménnyé és érzékennyé vált. Szerencsére szólt nekem, amikor túl intenzíven nyaltam. Így visszafogtam magam egy finomabb, óvatosabb és lassabb tempóra.
    Amikor eltaláltam, hogy a legjobb neki meg is jött a hangja, ezzel tudatva, hogy jó irányba haladok. Mígnem el nem érte a csúcsot melyet hangos nyögések és vonaglás kísért. Ezután boldogan hagytam, hogy ő is kényeztessen egy kis natúr franciával. Igazából nem volt szükségem rá, hogy keményítsen, mert az orgazmusa éppen elég izgató volt, de kíváncsi voltam, hogy érdemes-e NFVSZ-t választani befejezésnek. Ekkor még úgy tűnt képes lenne a csúcsra juttatni. De fejben én már egy lépéssel előrébb jártam, alig vártam, hogy érezhessem a tini punci szorítását. Ezért kértem is a védőköpenyt.

    Ügyesen felhelyezte, de azért kérte, hogy csekkoljam én is. Elsőnek hanyatt feküdtem és lovagló pozícióba ültettem. Kértem, hogy üljön bele tövig és szép lassan mozogjon előre hátulra. Boldogan mondta, hogy ő is pont így szereti a legjobban. A csók után ez már a második dolog volt, amit pont úgy szeret, ahogy én. De olyannyira, hogy hamarosan egyre hangosabb sóhajokkal és egyre átszellemültebb arccal vonaglott rajtam. Én hol a melleit markolásztam, hogy a csípőjét fogtam és adtam a ritmust, amíg el nem élvezett másodszor is. Előre dőlt és zihálva pihegett kicsit rajtam. Ez is nagyon jól esett és nagyon barátnős volt. Közben én simogattam a hátát ahogy hozzám bujt, idővel lassan újra elkezdtem járatni benne a farkam. Valami elnézés félét motyogott amiért előttem elélvezett, de ez annyira jól esett neki. Ha tudná, hogy micsoda fantasztikus élmény nekem látni és átélni, egy ilyen gyönyörű lány orgazmusát...

    Jó néhány pózt kipróbáltunk még. Eni hüvelye mindvégig nagyon szoros maradt az első 2 ujjnyi szakaszon. Kb mint más lánynak közvetlenül a behelyezés után, de neki végig. Amikor kutyus pózra váltottunk, megint megjegyezte, hogy ez a másik nagy kedvence. Szép lassan kezdtem tolni neki és folyamatosan növeltem a tempot. Nemsokkára ismét halottam az ismerős sóhajokat tőle. Hoppá, ha kitartok, akkor megint el fog élvezni gondoltam. Meg is lett volna, méghozzá ezúttal egyszerre, mert már nekem is közeledett a vég. De sajnos elkövettem azt a hibát, hogy leálltam, mert én gyarló módon szájba élvezést terveztem befejezésnek. Emlékszem volt még 20 percünk hátra. Az addigi bő fél órás igen aktív szeretkezéstől igen izzadt és csapzott voltam már. Gondoltam így nem adom a szájába, az időbe belefér még egy gyors zuhi.
    Ezért elindultam zuhanyozni. Aztán eszembe jutott, hogy ez már úgy is a befejezés lesz, talán praktikusabb lenne, ha Eni is jönne velem zuhanyozni és ott a kádban állva végezne ki. Utána pedig egyből mehetne is a záró zuhanyzás. Beinvitáltam tehát és ő jött is örömmel.

    A zuhanyban állva először lemostuk egymásról az izzadságot majd újra csókolóztunk kicsit összeölelkezve. Ez most már tényleg olyan volt mintha egy belém szerelmes lánnyal lennék. Majd engedtem, hogy letérdeljen és bele kezdjen a natúr franciába.
    először lehelet finoman csak az elejét kapta be. De ez nekem túl ingerszegény. Megpróbálta hát kicsit mélyebben és jobban rászorítva bekapni. De onnantól viszont fogazott, ami még rosszabb. Kértem, hogy ne fogazzon, inkább a kezével segítsen be. De valahogy nem találta el hogyan kellene. Végső elkeseredésemben megpróbáltam a szájába verni magamtól, de mivel léptem nyomon fogazott, sajnos nem tudtam befejezni. Egy idő után feladtam a kölcsönös szenvedést. Megkértem, ha belefér még neki, húzzunk inkább még egy gumit és fejezzük be hátulról, ahogy az elöbb is majdnem megvolt már. Készséggel teljesítette a kívánságom. Ezúttal a fürdőszobában állva csináltuk. Eni behajolt nekem és a kád szélébe támaszkodott én meg mögötte álltam. Az egyik képén elég jól látszik, hogy van a csípőjénél egy kis lépcső, ebbe bele lehet kapaszkodni, olyan mint egy kis természetes fogantyú. Ebbe kapaszkodtam és toltam neki egyre gyorsabban. Egyszer csak megszólalt, hogy ez nagyon intenzív de nagyon jó csináljam csak. Több se kellett nekem, brutálisan keményen lekezdtem tolni, amihez Eni adta az aláfestő zenét egyre hangosabb és kéjesebb nyögésekkel. Eljutottam arra a pontra, amikor már éreztem, hogy mindjárt robbanok. Mondtam is neki, hogy most jövök. Ez olyan volt neki, mintha a lobogó tűzre olajat öntenék. Ismét elérte az orgazmus hangos nyögések és rángások közepette, de ekkor én is eljutottam csúcsra. Még nála is hangosabban üvöltöttem és ejakulációk hosszú sorozatában táraztam tele a gumit. Brutálisan jó élmény volt. Minden erőm elhagyott, csaknem összeestem utána. De azért még lezuhanyoztam aztán a szobában öltözés közben még beszélgettünk is kicsit. Mindvégig csodálatosan kedves és érdeklődő volt. Nem szokásom visszaélni a lányok vendég szeretetével, általában pontosan vagy inkább kicsit hamarabb távozom. De ezúttal amikor kiléptem az ajtón és ránéztem az órámra azt láttam, hogy negyed órával túl léptük az időkeretet.
    De Eni egyszer sem figyelmeztetett semmilyen módon az idő múlására. Én meg ezúttal túl jól éreztem magam ahhoz, hogy magamtól észrevegyem.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra egy kerek ajándékot, ami hajszállal több volt, mint amit ő mondott az 1 órára 1 extrával. Abba egyeztünk meg, ha összejön a másik extra is, akkor **** még a végén. Az asztalon mindvégig kint maradt, nem is foglalkozott vele amíg ott voltam.
  • Összkép:

    Ennél már csak akkor lehetne barátnősebb élményben részem, ha igazából is a barátnőm lenne. Aminek őszintén szólva nagyon örülnék, de lássuk be nincs realitása.
    Ennél több odaadást, figyelmet és kedvességet nem igen láttam sehol se idáig. De tanuljatok a példámból és ne erőltessétek az NFVSZ-t nála. Az az igazság, hogy viszonylag kicsi szája és nagy fogai vannak. Ezért valószínűleg részben az alkati adottságainak is köszönhető, hogy ez a műsorszám nem fekszik neki. Minden másban viszont rendkívül jó szexparter tud lenni az egészen lágy szeretkezéstől a vad döngetésig bezárólag. Ráadásul az első perctől az utolsóig úgy lesi a kívánságaidat mintha a beléd szerelmes barátnőd lenne.
Happy Massage