• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Mr74!

    Csak összehoztuk valahogy ezt a talit. :)
    Aminek nagyon örültem, hogy megosztottad ezt az élményt másokkal is.

    Igyekszem mindig változtatni a szobán, olyan, mint az élet. Mindig változik.
    A földön nem tatami volt de nem haragszom érte. Az egy tatami keménységű matrac volt egy ágykeretben aminek vannak lábai. Kicsit a föld fölött voltál. :) Ezért nem is emlékezhetsz rá, hihi. :)

    Köszönöm a szép és dicsőítő szavakat nagyon jó visszajelzés és ha szeretnél legközelebb is itt pihenni, kikapcsolódni várlak szeretettel.
    Reménykedem, hogy lesz legközelebb és ismét nagyszerű élményben/élményekben lehet részed.

    Puszillak, ölellek és vigyázz magadra.
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Először interneten történt - egy hasonlós szolgáltatást nyújtó oldalon -, majd pedig telefonon.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen megközelíthető a helyszín. Forgalmas csomópont a kerületben. Több villamos és busz is célba tud juttatni.
  • Helyszín:

    Panel épület, a nem felújított fajtából, retro lifttel. A lakás azonban szépen felújított. A lakásban elméletileg ketten vannak, de akkor éppen nem volt más. Mindenhol rend és tisztaság: a szobában és a fürdőben egyaránt.
  • Lány külseje:

    Alexa nagyon magas lány, ahogy azt már mások is megírták. Ki kellett húznom magam. A képek egyébként abszolút a valóságot adják vissza Róla.
  • Erotikus masszázs:

    A program középső részét képezte a masszázs. A program masszázspadon történt. Érződött a technikáján, hogy tanulta, ezt kérdésemre meg is erősítette. A talptól indult, majd vádli, comb és végül a hát következett. A masszázs kellően erős volt, nem csak simogatás, ezért az el is érte a célját, mert a kellemes érzés mellett ki is lazultak az egyébként fáradt izmaim. A masszázs utolsó részét egy nyakmasszázs képezte, ezt már az előbbiekkel ellentétben hanyatt fekve éltem át.
    Összességében elmondható, hogy ha egyéb része nem lett volna a programnak, akkor is maximálisan megérte volna.
  • Levezetés:

    Kettő is volt belőle. Egy fel, és egy le. Közte az előbb megírt masszázs. A levezetések a masszázzsal ellentétben egy földön lévő tatamin (gondolom az volt. bocs Alexa, ha rosszul gondolom...) történt. Azt kell, hogy mondjam nagyon jó technikával történt, minden pillanatát élveztem. A másodiknál kértem egy kis prosztata masszázst is, mondjuk számomra nem volt annyira frenetikus, mint amennyire többen leírták.
  • Elszámolás:

    A végén történt, és mivel már előre elmondta a ****, ezért semmi meglepetés nem volt benne.
  • Összkép:

    Azt gondolom, hogy maximális szolgáltatást kaptam egy maximálisan kedves, bájos hölgytől. Aki szereti azt, hogy az egy-másfél óra, ne csak arról szóljon, hogy gyorsan kielégítik és megy a dolgára, az Alexánál meg fogja találni a számítását. Kellemes beszélgetőpartner, nagyszerűen masszíroz, és nem utolsósorban tudja, hogy mivel lehet örömet szerezni egy pasinak! Köszönöm Alexa! :)
Happy Massage