• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Kedves Tim!
    Köszönöm szépen a beszámolód, én is hasonlóképp éreztem magam! :)
    Csókollak a következő találkozóig!
    Alice

  • Egyeztetés:

    Még előző nap hívtam, mert nekem a rendelési idejétől eltérően kicsit korábban volt jó az időpont, mivel mindenképpen másfél órát szerettem volna vele lenni, de 11 után már dolgom volt. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről csillingelő-búgó hangján, és másnap délelőtt mentem is.
  • Megközelítés:

    GPS-szel teljesen egyértelmű, BKV-t nem tudom. A parkolás fizetős errefelé, először fel sem tűnt, de míg a kocsiban ülve várakoztam, és Alice-ról álmodoztam, farkasszemet néztem egy parkolóőrrel, amiből egyértelművé vált, hogy fizetni kell.
  • Helyszín:

    Sokemeletes felújított panel sokadik emelete. Alice mondta a kódot, én nyomtam, majd fel a lifttel.
    A lakás takaros, szuper kis gardrób-szerűség az előszobában, ahol a kabátot, cipőt le lehet tenni, majd be a szobába, ahol egy franciaágy, egy kis polcos szekrény, szék van, a ruhát is van hova ledobálni.
  • Lány külseje:

    Na igen. Ezt előttem már sokan és -szerintem - nálam sokkal jobban megfogalmazva leírták, de Alice egy nagyon bájos, vékony, finom szépség. A képeken is nagyon tetszik, de élőben is más. Vagy csak már elvakultam a szépségétől és alakjától. Nagyon szép arca van, gyönyörű szemei, csodás kis mellei, ami épp a kedvenc méretem. Kis utcai farmerruhában fogadott, nekem már ez elég volt, hogy tudjam, jó helyen vagyok.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érve megbeszéltük a részleteket, majd én elmentem tusolni. Mikor visszajöttem, már csak egy fekete bugyi és melltartó volt rajta. Mivel teljesen rábíztam magam, hagytam, hogy úgy csinálja a programot, ahogy ő azt megszokta, ebben neki van rutinja. Az ágyra ülve.térdelve aztán elkezdett csókolni. Nade nem ám úgy, hogy csak puszi ide.oda, hanem érzelmesen, lágyan, nyögdécselve, sóhajtozva, nyelvesen. Készen voltam. Ez a lány nagyon érti a dolgát. Ez ment egy darabig, ekkor már eléggé felizgatott, utalást tettem rá, hogy szabaduljunk meg a melltartótól és a bugyitól. Melltartó le, cicik megvillantak és megint elállt a szavam. Imádom a melleit. Ezután elkezdett végigpuszilgatni, haladt egyre lejjebb, miközben én még mindig félig térdeltem, ő megérkezett. Szájába vette és lassan, nyálasan, végig nyögdécselve elkezdett szopni. Csókolta, nyalta, a zacsit sem hagyta ki. Általába kéz nélkül, de ha kézzel besegtett, arra nyomós oka volt. Isteni francia következett.
  • Levezetés:

    Egy darabig élveztem, hogy kényeztet, majd hanyatt feküdtem, ő pedig 69-be fordult rám, így megízlelhettem mézédes punciját. Miközben ő változatos technikával franciázott, nyalta a környékét én nyaltam a finom puciját, amiből egy idő után szép lassan folyt a számba a nedü. Kezdtem érezni, hogy lassan kivégezzük egymást, ezt Alice is érezte, és elkezdett begyorsulni, majd így lett végem.
  • Elszámolás:

    Én az elején szeretem rendezni. Korrekt az ajéndék mértéke a kategóriában. Alice csodaországába belépni pedig mindent megér.
  • Összkép:

    Korrekt, nagyon lelkes, figyelmes lányt ismertem meg Alice személyében. Régóta szerettem voln amár meglátogatni, de most nagyon örülök, hogy sikerült és biztos, hogy visszamegyek még. Kellenek a csókjai.
Happy Massage