• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kellemes vasárnap délután hívtam fel egy találka reményében. Egy kollegina vette fel,a ki nagyon kedvesen elmondta a lehetőségéket. Sikerült egy mindenkinek alkalmas időpontot találni, viszonylag röviddel a hívás után.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Franzstadt egy a soroksárihoz közelebb eső része. Én kocsival mentem, parkolóhely volt a közelben, vasárnap lévén a forgalom sem volt túl nagy.
  • Helyszín:

    Ahogy már említettem a helyszín a Franzstadt egy a soroksárihoz közelebb eső részén lévő új építésű ház. A fürdő kifogástalan, volt vagy egy tucat különböző tusfürdő, szájvíz és az összes szükséges higiéniai elem. A szobában egy jó méretű franciaágy és tükör egyaránt segíti a maradéktalan élvezetet. Aki a kupi fílinget is igényli az ne ide menjen.
  • Lány külseje:

    Jessyca egy nagyon csinos, vékony, csoki szépség. Formás popóval, de semmi súlyfelesleg, szép arcú, ápolt, jó illatú nőci. Egy rózsaszínes bodyban fogadott, ami aztán gyorsan le is került róla.
  • Action:

    Érkezésem után részemről sztriptíz a szobában, részéről pillantások az öcskösre, h mégis mire számítson...már alapozta a randit.
    Gyors tusolás után a fürdőszoba előtt várt, már meztelenül (!) és visszakísért a szobába.
    Ezután megtámadtuk az ágyat, ahol egy kis összegabalyodás után egy igazi pornós franciát adott elő. Volt köpködés, hanghatások, mélytorok. Mindezt hanyatt fekve, a tükörből figyeltem. Közben lehetett őt is simogatni, de a 69et nem preferáltam, egyszerűen élveztem a kényeztetést. Ezután gumit kértem és elölről támadtam. Nagyszerű szűk puncija van, néha kellett lassítanom nehogy elsüljek. Aztán fordultunk, és doggyban toltam neki, a popsiját markolászva közben. Volt lovacska is mielőtt egy újabb franciázás után a melleire táraztam ki az utódokat.
    Munkásságom eredményeképpen kaptam ásványvizet, aztán elbeszélgettünk az élet dolgairól. Vigyázat! Aki a buta plázacicákat preferálja, ne menjen hozzá.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondott **** a végén adtam oda. Annyi volt akkor is mint a "beharangozóban". Pesti átlag, egy átlag feletti élményért.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom azoknak, akik egy nagyon csinos csoki szépséggel szeretnének eltölteni egy kellemes órát vagy többet. Barátnő fíling abszolút megvan és a normál keretek között mindenben nagyon szívesen benne van, sőt...
Happy Massage