• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk előző nap, ahol címet kaptam csak.Mikor a helyszínre értem,egy újabb hívással hozzájutottam a belépési kódhoz.
  • Megközelítés:

    A Váci úton az ELMŰ melletti sarkon,egy nagy bérház. Bejutás diszkréten, lift működik,hamar az ajtóban vagyok. Belépés után bemutatkozás, és szemrevételezés. Jó helyre jöttem.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van.Fürdőben sarokkád, és nem a legjobb melegvíz készítő készülék.A szobában hatalmas francia ágy, ami előrelátó gondoskodással gumilepedővel volt ellátva. A látvány fokozására tükör a falon.
  • Lány külseje:

    Őruletesen kerek popó, iszonyat izgalmas combok.Kellemes cicik,(minimális gravitáció),gyönyörű punci.
    Arcra is izgalmas,bár nem egy fotómodell.Kis hátrány(igaz lehet másnak előny) a tetoválás.
  • Action:

    Bemutatkozás képpen ledöntöttem az ágyra,és egy kiadós nyalással tudtára adtam, hogy mire számíthat.
    Elmentem fürdeni, amihez kaptam egy rendes méretű törölközőt is.Visszatérve a szobába kicsomagoltam a maradék fehérneműből, és egy két felvezető csók után visszatértem a csodálatos puncihoz.Ő is úgy hívta,hogy lapozni való.Ténylegesen akkora kisajkakkal van megáldva,ami igazán a kedvencem.Beszippantottam, szopogattam, nyaltam, majd az ujjaimmal is befurakodtam. Majd félretolva a kezemet saját ujjaival hatolt be, és kisvártatva hatalmasat spriccelt az arcomba.Ezen felbuzdulvq folytattam,de hamarosan megint önmaga fejezte be,de most már sokkal nagyobbat spriccelt.Ez még párszor megismétlődött, amitől az ágy egyre csatakosabb lett. Majd úgy döntött, hogy neki is jár a nyalánkság, hanyat fektetett,és bemutatta a szopási tudományát. Nagydoktorija van. De szerettem volna én is nyalni közben,ezért 69-be fordultunk, és adtunk egymásnak. Kérésemre aztán ráült a számra, és ujjainak jól ismert mozdulataival kinyitotta a csapot,és telelocsolta a számat. Az izgalmak tetőpontján rucit kaptam, és beleült a farkamba. Közben melleit markolásztam, időnként csókokat adtunk egymásnak, majd kérésére hátulról vettem birtokba. Fergeteges látvány volt a feneke, de most csak a punciját akartam érezni. A kutyus pózbol aztán lenyomtam a csípőjét az ágyra,és a kedvencemmel leptemmeg. Lovagló pózban elhelyezkedtem a combjain, és zárt lábai között behatoltam a csodálatos punciba. Ilyenkor elképesztő mélyen betudok hatolni.
    Látszott,hogy tetszik neki, mert egyre csak a lepedőt markolászta. De úgy gondoltam, hogy a leve nekem jár, és gyorsan megfordítottam, hogy a keze munkájával ismét a számba locsolhasson. Ezek után gumi le, és hagytam magam kivégezni. Az utolsó cseppig eltüntette. Kis tisztogatás után elheveredtünk,és jót beszélgettünk.Majd mielőtt tusolni mentem, még kinyaltam a puncijából a maradék finomságot.
    Tusolás, öltözés, az ajándék diszkrét elhelyezése után távozás.
  • Elszámolás:

    Az *** abszolút értékarányos, ráadásul utólag kérte,bár először voltam nála.
  • Összkép:

    Abszolút felső fok, biztos megyek még, hogy az eddig nem próbált lehetőségeket is megismerjem.A popó tuti megéri. Bevallása szerint jobban élvezi mint a puncizást.
Happy Massage