• Lolita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm véleményedet.
    A polcok kölztöködés miatt voltak már üresek. Ne haragudj ha ez rontott a képen a találkozónk alatt.
    És elnézésed kérem ha siettettem a távozásod, nem akartam vele kellemetlen érzést kelteni. Igyekszem legközelebb nem tenni.

  • Egyeztetés:

    Telefonos tájékozódást követően egy alkalmas időpontban rákérdeztem tud-e fogadni és sikerrel jártam. A megbeszélt időpontra érkeztem, volt némi csúszás így egy rövid sétát be kellett iktatom, de sokáig nem lettem megváratva.
  • Megközelítés:

    Autóval jól megközelíthető, díjmentes parkoló is volt bőven. Ahogy láttam a megállókat gondolom tömegközlekedéssel sem lett volna kihívás.
  • Helyszín:

    Még korábban jártam Lolitánál, akkor rendezett panel valahanyadik emelete volt a helyszín, de már felmenni sem kellett egyedül, lejött értem a kisasszony.
    A szobát szinte teljesen elfoglalta az ágy, ami furcsa volt, hogy szekrények szinte üresen álltak. Tetszett, hogy nem volt lesötétíve semmi. Fürdő, előszoba stb. tiszta, mind rendben de szerintem ez mindenhol alap.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, bár a valós látvány mindegyiket felülmúlja. A képernyő nem adja át a barátságos kisugárzást sem ellentétben az első párbeszéddel.
  • Action:

    Frissítő zuhanyt követően már fehérneműben várt, a szobába kísért és jó házigazda módjára gondomat viselte. Kényeztető simogatások közben fokozatonsan lefelé kezdett összpontosítani, de még a közelében sem járt mikor már felé mutatott az iránytű.
    Jó értelemben feszülten fogadtam szája minden érintését, ahogy ajkaival és nyelvével azonnal megtalálta az izgató pontokat. Csupán arra tudtam figyelni miközben kéjesen simogattam-markolásztam ahol értem, hogy ne adjam át magam teljesen a kéjnek, mert hamar elérne a végzet. Szerintem ő is érezte meddig feszítheti a húrt, mert az aprócska huncut szüneteket mindig a megfelelő időben tartotta, cseppet sem siettetve az elkerühetetlen bekövetkeztét. Kisvártatva kaptam úszósapkát és többféle pózban fonódtunk össze, ahogy épp fordulni sikerült. Mivel a végletekig lettem feszítve sokáig nem is bírtam, még mámorosan pihegtem, mikor a repetát meghozta a kis drága. Az első körben tapasztaltakat éltem át ismét, mire felocsúdtam már lovagló pózban volt rajtam a formás fenékkel felém, melynek látványa egyszerűen fenomenális volt. Örültem, hogy nagy bölcsen ezt a formációt első körben kihagytuk, mert biztos nem csodálhattam volna elég hosszasan. Így viszont kicsit kifáraszthattam Lolitát s hogy ne legyen túlhajszolt NF-el kaptam meg a végtisztességet.
  • Elszámolás:

    Korrekt módon az előre megbeszéltek szerint, előre adtam át az ajándékot, és többé nem is esett szó róla.
  • Összkép:

    Csillagos ötös randi, aminek az emlékét csupán az árnyékolta be, hogy finoman siettetve voltam távozásomkor, de ez már csak akkor lett szóvá téve mikor felöltöztem. Tehát csak az emlékre vetül árnyék, az ottlétre nem.
Happy Massage