• Eni21

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Eni21 reagálása

    Koszonet az irasert! Orulok,hogy ismet jol erezted Magad,En szinten :) Hat igen,nem nehez engem ravenni ilyesfele dolgokra :D Tudod,erre mondtam anno : zsak a foltjat ;) Csokollak!

  • Egyeztetés:

    Egyszer kicsörgött, kétszer foglalt volt, de amikor felvette onnantól flottul ment minden.
    (Igazából én se szeretném, hogy amíg ott vagyok telefonos kisasszonyá változzon bárki...) De a telóba kedves volt és rugalmas.
  • Megközelítés:

    A cím miatt meg a GPS miatt nem volt könnyű megtalálni, de csak a saját hülyeségem miatt. Aztán jól elmagyarázta
    mert egy ***van szemben van. Az egész utca tele van parkolókkal, a ház előtt álltam meg.
  • Helyszín:

    Új társasház. Igényes lakás, az action room profi ízléssel kialakítva. (Ággyal szemben két oldalt tükör a tökéletes látvány kiemelten fontos.) Profi az egész, azt éreztem, hogy az egész értem van. Minden tiszta. 15 Tusfürdő, 6 szájvíz, aki erre gerjed... :)
  • Lány külseje:

    Nagyon megörültem neki, mert már jártam nála pár éve még a II. kerületben. Aztán sajna eltünt, de visszatért! Szebb mint valaha, nagyon finom anyag, tökéletes alak. Szebb segget, körzővel sem rajzolnék. Szóval igazi vizuális élményt jelent a hölgy, igazi bomázó. Kb 170 magas lehet, de magassarkúban nyitott ajtót és teljesen a hatása alá kerültem. (eredetileg piros cuccot szerettem volna, de rábeszélt a feketésre amit nem bántam meg) Van fent róla egy kép ami a Rudasban készült, az elég kifejező, de a profilképe se kutya. Ez a két kép győzött meg és nem is gondolkodtam sokat, hívtam...
  • Action:

    Hát valami eszetlen volt... Jobb mint az emlékeimben. Uramisten, micsoda feneke van. Hát elsőre bevallom, nem sokáig bírtam, mert eszméletlenül szexi volt a csippkeszerkó amit felvett. Ami nagyon bejött, hogy rá lehet venni a csúnyabeszédre is, és szereti a határozottságot. Először a szönyegen dolgozott rajtam, majd magassarkúban volt és az egyik lábával feltérdeltettem az ágyra. Hátulról jól kinyaltam nagyokat sóhajtozott a gyönyörtől. Eszméletlenül szép szexi szűk tini punci. Aztán keményen megkapta a magáét hátulról, úgy hogy ezerrel markolhattam a csinos kis fenekét, sőt még bíztatott is, hogy dugjam meg keményen... Annyira intenzív volt az élmény, hogy nem bírtam sokáig. Sajnos. Pihi. Főzött egy teát, és dumáltunk, pontosabban főleg én. Aztán hanyatt fektetett és megkérdezte, hogy bekenhet-e olajjal. Nem volt kérdés. Magára csorgatott, egy csomót és elkezdett rajtam csúszkálni. hogy hozzámért a kemény melleivel már állt a cerka. Háttal lovacskázni kezdett, és ekkor kezdtem igazán értékelni a tükrök helyzetét, aminek addig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Markolásztam a seggét és a finom ciciket. Durva vágtba kezdett, de nem akartam még elélvezni. Szóltam, hogy lassítsunk. Fordulás. Papás mamás. Ekkor szemből gyönyőrködhettem benne. Szeretem, amikor valaki így át tudja magát adni az élvezetnek. Keményen toltam, amíg el nem mentem és le nem rogytam az ágyra. Szerintem Ő is élvezte... Kis pihi és sajnos le is járt az időm és jöttek utánam... Tipli tusolni.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, *** kérte.
    Nem szoktam *** ezen, főleg hogy tudom: visszajövök! Búcsúzóul kaptam egy csokit.... :)
  • Összkép:

    Ez az a Nő, akiből nagyon kevés van az oldalon... Egy óránál rövidebb időre menni ***. Legközelebb kipróbálom a popót is az tuti. Örülök, hogy újra rátaláltam, teljesen véletlenül szúrtam ki a hírdetését a régi kedvenceim közt... Nem vagyok punciirigy, mert ezt a beszámolót most vonakodva írtam meg, de mivel megígértem neki, ha adja azt a feelinget a találkozásunk mint régen megírom. Hát adta... Sőt sokkal jobbat! Úgyhogy nesztek... Én pedig jövő héten újra jövök! Wow.
Happy Massage