• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Random!

    "Majd kezdetét vette a csúszka, amit nem fogok részletezni, ne haragudjatok"
    Tetszik ez a szemérmesség, diszkréció, viszont így biztos nem úszod meg kritikai észrevételek nélkül. Az összes kolléga aki a beszámolómat olvassa mind ennek a mondatnak a folytatására kíváncsi.

    Kérek mindenkit, hogy legyen elnéző vele. Egyrészt mert higyjétek el nekem, hogy egy kedves és szimpatikus férfi, másrészt meg nekem ez a beszámoló így tetszik ahogy van.

    Kedves Random jelentem a hangom már sokkal jobban van. Na nem azért mert annyira kíméltem volna, hanem a sok-sok mézes teának köszönhetően.

    Legyen szerencsénk máskor is és akkor végig te fogsz beszélni!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Elsőre, nagyon kedves, útbaigazítás is kaptam, nem is akár milyet :)
  • Megközelítés:

    Autóval, könnyű parkolás...nem kell fizetni. Viszont lehet felfele kapaszkodni. Alföldi srácként szép kis dimbes-dombos környék. :))))))))
  • Helyszín:

    Igényes környék, a ház és a lakás is igényes, nagyon hangulatos. A célnak maximálisan tökéletes, kellemes illat, jó kis zenék. Tükör a falon, hogy lehessen mindent látni.Többen dolgoznak ott lányok, de nem zavaró a dolog.
  • Lány külseje:

    Zsánereim a magas lányok.Bájos arc, hibátlan test, szép mellek. Egy csepp kis bugyiban és egy kis falatnyi trikóban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs alapos, lábaktól indul, erőssége pont megfelelő. Kedves volt Aliz megkérdezte zavar-e ha levetkőzik :) Nem mondtam neki nemet. Minden porcikám átmasszirozta, nem maradt ki semmi sem. Külön pozitívum, hogy alkarral is masszírozó ami nekem különösen tetszett. A tükör a falon plussz élményt nyújt,. Beszédes ember vagyok, de Aliz kezei között valahogy nem ment............., inkább élveztem a masszázsát, a látványt, az érintést. Legközelebb valahogy majd rá veszem magam a beszélgetésre is. Egyszóval a masszázst tökéletes, pont olyan amilyennek lennie kell.
  • Levezetés:

    Most meg fordulhatsz!!!! Minden így kezdődött....... :)
    Előkerült az olajos tégely, szintén lábtól felfele kezdte el drága Aliz a levezető masszázst. Majd én is lehetőséget kaptam, hogy meg érintsem csodálatos testét, érintve melleit, csipőjét, fenekét. Majd kezdetét vette a csúszka, amit nem fogok részletezni, ne haragudjatok. Az biztos, hogy legközelebb hosszabb időre fogom menni.
    Köszönöm még egyszer az élményt, megtiszteltél személyeddel. :)
    UI: remélem meg gyógyult már a hangszálad!!!!!!
  • Elszámolás:

    Utólag, kis komódra lehelyezve. Megbeszéltek szerint. Nagyon korrekt szerintem amit kapsz, semmilyen csalódás, rossz érzés nincs bennem.
  • Összkép:

    Aliz egy csodálatosan szép lány. Nem volt alkalmam nagyon megismerni, de ez nem Alizon múlt. :) Többet kaptam, mint amire számitottam. Tökéletes lány, tökéletes test, óriási energiákkal. Biztos, hogy mihamarabb meglátogatom.
Happy Massage