• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Ladyslaus,

    köszönöm megtisztelő beszámolódat! Mikor megláttam hogy "kaptam egyet" úgy örültem mint egy kisgyerek a meglepetésnek és olyan izgalommal olvastam mint mikor az ajándékot bontja ki....
    Igazán jólesett olvasni soraid. Meg is nevettettél.... szebbé tetted a napom. Másodszor......
    Szívesen látlak, addig is minden jót kívánok Neked. Mégegyszer köszönöm! :-)

    Jó éjt!
    Izácska

  • Egyeztetés:

    Találkozónkat megelőző délután hívtam, néhány csörgés után fel is vette. Azt hiszem éppen autózott, de készségesen és részletesen tájékoztatott, miután tisztáztuk, hogy milyen masszázst is szeretnék tulajdonképpen.
  • Megközelítés:

    A helyszín akár autóval akár tömegközlekedéssel (metróhoz közel van) könnyen elérhető és könnyen megtalálható. A parkolás fizetős. Én ugyan kicsit elkeveredtem, mert a házszámot rosszul jegyeztem meg, de telefonos segítséggel korrigáltuk a hibát. Házba bejutás kapukóddal, majd lifttel fel az emeletre.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van, tisztaság stb. ahogyan vártam. Fűrdő is rendben, de a tusfűrdő fanokat el kell keserítenem, mert csak egyféle tusfűrdő volt, de abból több flakonnal. De az is lehet, hogy ugyanolyan nevű tusfűrdő többféle illattal...!? Emiatt még vissza kell mennem, ezt kideríteni!
    A szobainas éppen felmondási idejét tölti, pótlásáról még nem történt gondoskodás, de azért le tudtam rakni a ruháimat, ez sem okozott komolyabb traumát számomra. Minden rendezett, kulturált, - ezt csak a rend kedvéért írom le, mert egyébként ezek a dolgok Izánál természetesnek vehetők.
  • Lány külseje:

    Iza (vagy Izácska) képei a valósághoz közelítőek, de a valóság sokszor szebb. Az arcát másként képzeltem, de ez csak az én képzeletem hibája, mivel arc nélkül hírdet. Nos, azt hiszem emiatt sem kell szégyenkeznie. Egyégként Iza egy igazi HÖLGY.
  • Erotikus masszázs:

    Elhatároztam, hogy tárgyilagos leszek, mivel a költői kifejezéseket tartalmazó szógyűjteményemet nem találom, és egyébként is csak erre vagyok képes. Szóval a rendelkezésemre álló szókinccsel így nehéz leírni találkozónkat, de kísérletet teszek erre.
    Konkrétan a masszázs két részből állt, de a második fele már félig a levezetéshez tartozott. Az látszik, hogy alapból Iza masszázzsal foglalkozik nem csak az erotikus részre "kihegyezve" a dolgot.
    Korábban tisztáztuk, hogy milyen masszázst szeretnék - vagyis erotikusat - ezért Iza ehhez "öltözött".
    Talpaimmal kezdte a masszázst, melegített - szinte forró - krémmel, (vagy olajjal?). Lábaimmal folytatta a csomók eltüntetését, majd a hátamra került sor. Én közben a két tükörben figyeltem áldásos tevékenységét, de leginkább magát Izácskát. Állítása szerint zavarba is hoztam ezzel a folyamatos megfigyeléssel. Nem a zavarbahozás volt a célom, de nem tudtam levenni a szememet Róla. Ezúton is bocsánatáért esedezem.
    A masszázst követően kezdődött a csúszkás rész - először a hátamon. Ennek bevezetőjeként egy helló-t suttogott a fülembe . Szinte minden testrésze résztvett ebben a feladatban nem kevés örömömre. Majd megkérdezte, hogy lenne-e kedvem megfordulni... Volt.
  • Levezetés:

    Hogy ide is jusson írnivaló, itt folytatom. Maga a levezetés tulajdonképpen egy csúszkás masszázzsal kombinált, kézi levezetés volt, de én is olajozhattam gyönyörű testét, ami hasonló - de közel sem akkora - gyönyörűséget okozott mint az ő ténykedése. Ugyan nem vagyok úriember - csak annak szeretnék látszani - ezért többet nem írok erről a dologról, legyen elég annyi, hogy rendkívül kellemesen töltöttem el az időt Izácska társaságában.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke - ha létezik ilyen - átlagosnak mondható. Én egy kicsivel többet dobtam be az erre a célra rendszeresített dobozkába távozásom előtt. Szerencsére ezt nem vette észre, csak távozásom után, mert sms-ben jelezte tévedésemet. Nem volt tévedés, csak még ennél is sokkal többet megérdemelt volna de annyi *** meg nincs is. Ha ezzel megsértettem volna Izát, akkor ezúton is újabb elnézést kell kérnem. (Különben sem volt apróbb pénzem, na...)
  • Összkép:

    Ahogyan írtam Iza egy igazi HÖLGY. Kedves, közvetlen. A szakmájában egy igazi profi, de csakis kizárólag jóértelemben.Most jöhetnének a költői kifejezések, de pillanatnyilag nem tudok ezekkel szolgálni. Elég legyen annyi, hogy nagyon szeretném meglátogatni és meg is teszem - ha rajtam múlik.
Happy Massage