• Evi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Evi elérésével sosem volt különösebb gondom. Most nem vette fel elsőre, de 1 perc múlva diszkréten visszacsörgetett. Örültem neki, mivel SMS-t nem néz (nem is küldtem). A menetrendem nem flexibilis, az első időpontban nem tudott fogadni, de a másodikat azonnal le is beszéltük. Barátságos, nyílt beszélgetőtárs a telefonban.
  • Megközelítés:

    Környék: egyirányú utcák garmadája, úgyhogy nem árt előre tájékozódni térképpel. Parkolni mindig lehet, fizetős, de nem különösebben drága. Tudom, sokan visztek "ajándékot" a hölgyekne (csoki, virág....). Azt javaslom, nem a környéken próbáljátok beszerezni.

    Metró a közelben, busz is a közelben.
  • Helyszín:

    Telefon a ház előtt, számkódos bejutás majd pontos instrukciók. Nem régi ház, csendes belső tér, lépcsőház balra kissé eldugva (én mindig lépcsőzöm) ajtó mögött, majd az emeleten tekergős folyosók.

    Kellemes, tiszta lakás, nagy franciaágy, kellemes fürdő, zuhany függöny, redben felszerelve, gyertyafény, halk zene.
  • Lány külseje:

    Evinek első találkozásunk óta mindig hatása alá kerülök. Volt már vékonyabb, mostanság kicsit "felszedett", de annyi nőiesség és közvetlenség árad ebből a lányból, hogy mindig rettenetesen megkívánom. Arca is szép, érzéki. A képek tökéletesen visszaadják a valóságot.
  • Action:

    Sosem hagyom ki, hogy Evit kényeztessem. És Ő szereti is. Sokáig csináltam, mire kiderült, hogy visszatartja magát. Na ennek nagyon nem örültem, és teljesen nyíltan kifejeztem szándékomat és kérésemet, hogy élvezze, amennyire csak lehetséges. Utána rátértünk a még intimebb együttlétre. Ez a póz a kedvencem, de szerintem neki is. Lehet neki örömet szerezni, mondja is, ha tetszik neki valami, és a Hölgy tényleg csupa-csupa finomság. Így missziben teljesültem be(lé).

    Utána nagyon kellemesen beszélgettünk. Evinek sosem probléma a kedélyes, kényeztető,szeretői hangulat megteremtése. Illetve nem is teremti, mindig körüllengi.

    Második menet a finom franciája ellenére sem jött össze - abszolút miattam -, engem meg már várt a kötelesség, úgyhogy zuhanyoztam, tipliztem.
  • Elszámolás:

    Abszolút átlagos ajándék, én mondjuk el is felejtettem a telefonban kérdezni, de pontosan annyi volt, amennyi máskor is.
  • Összkép:

    Szerintem nagyon megéri a Vele töltött idő. Ajánlom izgulós kezdőknek is, mert Evi kedvessége és erotikus kisugárzása bárkit bármikor levesz a lábáról. Fiatalos, zsenge, finom, szép. Nem egy csontkollekció, de dolgozik azon, hogy leadjon. Nagyon korrekt, hogy friss képeket tett fel. Ha a képei tetszenek, a valóságban sem fogsz cslódni.
Happy Massage