• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, 3.-4.-ik csöngés után felvette, kedves hangja volt, felajánlott egy időpontot ami nekem még nem volt jó, így egy órával későbbi időpontot beszéltünk meg.
    Késtem, de toleráns volt..:) Köszi! :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel a legjobb szerintem, központi helyen "rendel", parkolás necces lehet, a háztól kb 1 percre vannak a buszmegállók és a metró.
  • Helyszín:

    Rendezett társashában van a lakás amiben fogadott.
    Végre nem egy "átjáróház",egyedül fogadott, egyedül dolgozik! A lakás rendben, tiszta, rendezett. Fűtés kiválló!! :D
  • Lány külseje:

    Élőben jobb mint fotón..:)
    Nekem bejött, cuki, formás mellek és fenék, szép nőies alakja van és jól áll neki a szemüveg.
  • Action:

    Szobába be, vetközni kellett mert jó idő volt bent nagyon..:)
    Kaptam egy türcsit és egy itinert a fürdőszoba felé.
    Lecsapattam magamról az út porát, majd vissza a szobába, ahol már meztelenül várt, nőies, kecses,feszes formás alakja beindította a fantáziámat.
    Kérdezte mit szeretnék..:) Természetesen mindent amit lehet..:)
    Ágyon fekve beszélgettünk, simogattuk egymást. Kis idő elteltével kaptam egy finom franciát, szerintem jól csinállja, nem pornós feeling, de van benne nyál kellő mennyiség, jó technikával hol kézzel hol csak szájjal. Kértem hogy legyen kölcsönös a francia lecke mert kívántam a punciját.:) Nem volt ellenére, 69-be fordultunk egy kis időre.
    Nagyon finom csak nyaltam és nyaltam, közben Ő szopott és kézimunkázott.
    Kérdezet hogy szeretnék élvezni, jeleztem húzzunk gumit, mert benne akartam lenni a szűk puncijába.Így is történt, "munka" ruha fel (jelzem ez nekem olyan mintha zokniban fürdenék), ahogy felkerült a gumi, a merevségem kezdett alább hagyni, de ő azonnal kezelésbe vette a farkam és rámült, nedves volt, simán becsúsztam neki.Jól lovagol, váltja a szebességet, tempósan majd lassabban.Sokáig nem maradtunk ebben a pózban, váltottunk misszire...A látványa kellő képpen izgató, és aktus közben harapja a száját, ez engem még jobban felizgatott.Kis idő múlva fordultunk kutyusba, isteni..
    Zenghetnék ódákat mennyire jó a látványa és mennyire jó benne lenni, de a fatáziátokra bízom, aki teheti látogassa meg a kishölgyet, nem fog csalódni.
    A lényeg hogy kutyust elengedtük, franciában folytatta, térdeltem előtte és úgy szopta és verte felváltva a farkam, éreztem hogy rá rá szív erekcióm közepette, a jó technikájának köszönhetően, ki is ürült a "hatlövetű"..;)
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük az *** és h mi tartozik bele az adatlapon lévő dolgokat vállalja.
    Tőlem nem *** előre, aktus után átadtam a megbeszét ****.
  • Összkép:

    Az összbenyomásról annyit hogy, barátnős feeling amit szeretek, ezt megkaptam tőle, nem buta lány, lehet vele beszélgetni (bármiről). Jó az ágyban, odaadó és nagyon jó a technikája. Nőies, formás, az a típus akit én bármikor, bárhol....! :)
    Összeségében, eddig Ő volt a legjobb, minden téren! Meg fogom még látogatni..:)
Happy Massage