• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, másodjára fixáltuk az időpontot. Telóban mindent megtudtam amit szerettem volna. Kicsit álmoskás volt a hangja késő délután.
  • Megközelítés:

    Autóval mondhatni nehéz ügy a parkolás. Mázli kell, hogy az ember még késő este is találjon helyet. Elég messze tudtam megállni. Metró amúgy van a közelben, villamos is. A parkolás nehézségével számolni kell, amikor indul az ember, hogy időben odaérjen.
  • Helyszín:

    Polgári lakás egy társasházban. Már jártam itt néhány éve a kollegínánál, van lift, a lakás ugyan az maradt. Kis csapóajtón jutunk valamiféle teraszra, ahonnan nyílik a lakás ajtaja. A lakás tágas, nagy belmagassággal, fürdő közepes méretű, túl sok hely nincs, de éppen elég, nem kell behúzni a hasad :D
  • Lány külseje:

    Vizesképeknek főként, de egyébként is a képeknek megfelel. Helyes kis arc, szép cickók, markolni való minden. Van egy kis poci, de csak nagyon minimális, nekem ez kifejezetten szexi. Egy negatívumot tudok megemlíteni, hogy nem volt frissen lefürödve. Ez sajnos 1-2 pózban elég kellemetlenül érintett. Rossz is erre visszagondolni, jó hogy nem konyultam le. Ez nagy hiba, főleg egy ilyen rég óta hirdető lánytól. Nagy hiba. De ha ilyenkor szól az ember, kinyírja az estét. Ha nem szól, marad a kellemetlenség.
  • Action:

    Zuhany után adtam 1-2 puszit a cicikre, melyek méretesek, markolászni valók, majd indult a francia. A francia nem mély, de változatos, ahogy itt mindenki tudja, eléggé részletes, egy pár percig én is kivettem a részemet a mindenre kiterjedő kényeztetésből.
    Lotti nagyon kedvesen beszél az emberrel, érdeklődik, ebben nincs hiba, figyel rád.
    Aztán póz cserét kértem, hátulról támadtam, itt ért az előző pontban leírt kellemetlenség. Tétován nem tudtam, hogyan folytassam, mi legyen, 1-2 perc után póz cserét kértem, csüccs bele. Ez nem a kedvence állítása szerint, nem is tartott sokáig, de a ringó cickók alulnézetből nagyon felhúzzák az embert.
    A vége a szájába, mellébe ment. Nem húzódott ugyan el, de éreztem, hogy nem szerette volna ha mind a szájába megy, ezért a merev, éppen élvező velem egykorút célozta mindenfelé miközben jöttek ki az utódok. Hát volt már ennél jobban elsült elsülésem. Ezért sem adnék piros pontot. De ettől függetlenül nem volt távolságtartó a viselkedése, itt más állt a háttérben. Nem tudom mi.
  • Elszámolás:

    Előre adtam ****, majd fél órásra rövidítettünk. Sok újat már nem tudtam volna hozzátenni az együttléthez, illetve amikor visszajöttem a zuhanyból, azon tanakodtam, ha rögtön utánam ő is indul, akkor maradok az órára, ha nem, akkor rövidítek. Utóbbi lett.
  • Összkép:

    Vegyes benyomásaim vannak. Lotti kedves, halk szavú, alázatos, ha lehet ilyet mondani. De talán nem ártana neki egy kis pihenés a munkában, hogy nagyon odafigyeléssel és lelkesedéssel fogadja a vendégeket. Vagy talán csak én mentem későn. De ez a higiéniai probléma igazán nem esett jól.
Happy Massage