• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Köszönöm a részletes és alapos beszámolót kedves "darkzero 55",

    egyedül azt sajnálom, hogy az érkezésedkor olyan iszonyatosan hangos fúrásba kezdtek a lépcsőházban, hogy hirtelen sokkot kaptam. Erre még soha nem volt példa, nagyon megijedtem, és ilyen körülmények között lehetetlen ellazulni, ezért volt a felajánlás részemről, hogy halasszuk el a relaxálást. Emiatt voltam zavart és még olyan, amilyennek lefestesz a beszámolódban. De bevallom őszintén, az az érzésem, mintha egy másik emberről írtál volna. Ez a kezdeti zavar rányomta az egész együttlétre a bélyegét, nem tudtam úgy feloldódni, ahogy normális esetben szoktam. Arról sem esett szó, hogy lágyabb, erotikusabb masszázst szeretnél, és a fél órás lingam masszázst is szeretnéd több időben élvezni. Erre van nálam lehetőség, nem egyszer volt már rá példa, de aki nem szól, annak nem tudom kitalálni a gondolatait. Bár dolgozom az ügyön. :)

    Én azért masszírozok itt ahol, mert imádok az erdő mellett élni, szeretem a természetet, és nem szempont, ha valaki emiatt nem jön el hozzám. Nekem nem a biznisz az első, hanem hogy én jól érezzem magam. És ha én jól érzem magam ott ahol vagyok, akkor mindenki jól fogja érezni magát, aki ellátogat hozzám.

    A tömegközlekedés rendkívül jó, 5 percre vannak a buszmegállók, a fogaskerekű, fél óra alatt lent vagyok a belváros bármely pontján. Télen is kiváló a közlekedés, még autóval is, mert nagyon színvonalas a környék, nagy gondot fordítanak az utak karbantartására szélsőséges időjárási viszonyok között is.

    Mindennek ellenére, hogy ennyire félresikerült a bemutatkozásom, én nagyon örülök, hogy ilyen pozitív élményként élted meg, és ennyi jóleső dícsérettel kedveskedtél nekem a beszámolódban.

    Köszönöm, és további minden szépet, s jót kívánok Neked!

  • Egyeztetés:

    Rendhagyó módon az egyeztetés kapcsán engedtessék meg először nem arról írni, hogy HOGYAN?, hanem hogy "milyen indíttatással..."? Adott ugyan is egy erotikus masszázs hirdető oldal, kontra ott egy olyan masszázs hirdetés, amely kirívóan hangsúlyozza, hogy a kínált masszázs alapvetően nem erotikus, legfeljebb másfél órától, akkor is csak egyfajta random "vagy lesz vagy nem" opcióval. Mind ezt megerősítik a beszik is. Azaz mindjárt induláskor nem az a kérdés, hogy valyon milyen lesz, hanem hogy egyátalán lesz-e bármilyen erotika? Ráadásul ehhez el kell menni az üveghegyen, pontosabban az Isten-hegyen túlra. Nos, engem a masszázs "rituális" jelzője fogott meg (lévén hogy a tantrikus masszázs lelkes híve vagyok),-a kölcsönösség "ab ovo" kizárása viszont nem riasztott... annál én egoistább vagyok, sem hogy úgy ne élvezzem a kényeztetést :-). A "fekete ló" a levezetés (ESZO, lingam stb) elmaradás kérése volt. Nekem ez alap, mondhatnám "létszükséglet" - ezért szeretek ebbe a "közösségbe" járni. Viszont imádom a kalandokat, - no meg a sok jó beszi alapján feltettem hát ezen reményemet mint a siker tétjét. A döntés után először SMS útján próbálkoztam (előírása szerint...több nappal előre), majd telefonon egyeztettünk és a dolog eldőlt: megyek Marához!
  • Megközelítés:

    Ismét egy talány. Miért költözik valaki messze a világtól, ha éppen a világgal készül találkozni. Humorosan szólva ide a postagalamb is háromnapi hidegcsomaggal indul... Kocsival a BAH csomóponttól 4 km (visszafelé lemértem); folyamatosan felfelé haladva a hegyen (hóban, ónos esőben erősen ajánlott lehet a hólánc...!);kacskaringós, mint a Minotaurusz labirintusa (ha nincs GPS-ed, gyakran meg fogsz állni térképet böngészni). Az utca tipikus budai hegyvidék, a szűk utca egy kocsi szélességű (de kétirányú) - parkolás a ritka beugrók egyikében (viszont tényleg ingyenes). A busz az utcába és közelébe biztos nem fér be - hogy hány percet kell, honnan gyalogolni, az maradjon házi feladat annak, aki már odáig jut(ott) :-)
  • Helyszín:

    Kapucsengős - lépcsőházas társasház a hatvanas évekből. A lakásba érve az előszoba-konyha kombóban leveszed a cipőd, és bemész a szobába, amely tágas, kellemes, világos. (Biztos van szép panoráma is, de látogatásomkor akkora köd volt, hogy csak az erkény korlátjáig láttam :-(. Nyílik onnan még egy szoba, ***. A szobában **** egy kultúráltan előkészített "tatamin", illetve először/most még csak egy franciaágy jellegű matrac a földön. Rövid ismerkedő beszélgetés, majd én a fürdőszobába, Mara a másik szobába húzódik vissza. A fürdő tiszta, világos, jól berendezett. Tusfürdő van, szájvíz nincs (mivel, ugye, ,kölcsönösség sem... sicc!). Visszatérve a nappali helyén már egy intim "kuckó" fogad, "megvetett" tataminnal; halk zene, sötétítés, gyertyák.
  • Lány külseje:

    A hirdetés szerint Mara 33 - én hozzáteszem, hogy maximum. Kellemes jelenség. Mosolya, egész lénye (testbeszéde...) zárkózottságot, félénkséget szinte már riadtságot sugároz. Példa: azzal indít, hogy talán még is halasszuk máskorra a kezelést, mert a lépcsőházban liftszerelők dolgoznak, és "az zavaróan hangos zajjal járhat..." Hosszú nadrágban, hosszú újjú pólóban fogad, amolyan laza, humán értelmiségi megjelenéssel. Később majd pólóra és short-ra vált, onnan tudom, hogy szép formás a melle és arányos, kellemes alakja van.
  • Erotikus masszázs:

    CSak remélem, hogy az egy óra (a másfélből) tantrikus lágy érintésekkel telik majd el. Viszont nem szólok, mert telefonban már tisztáztuk, meg a hirdetésből is tudom, hogy sem a beskatulyázát, sem az irányítást, a vendég általi kezdeményezést nem szereti. Hagyom magam meglepni. A meglepetés lényege egy erős testmasszázs, amit Mara felváltva kézzel, tenyérrel, ujjakkal és alkarra végez. Mozgása, amennyire látom, érzem (tükör nem igen van) ritmusra történik, egyfajta átszellemültséggel, hogy úgy mondjam "spirituális rituálé". Az egy óra gyorsan eltelik, de azért van idő mindenre: igen alaposan sorra kerül a talpam, lábam, derekam, hátam és nyakam is. Sport- és svédmasszázst nyugodt, relaxált körülmények között kedvelőknek erősen ajánlható! No meg annak, aki nem szereti a fecsegő masszőzöket: az óra néma, telepatikus együttléttel telik el.
  • Levezetés:

    Fordulás után jön egy kellemes ESZO/lingam (bocsánat a "skatulyázásért", sicc!). Tehát először még csak a lábak simogatása történik a térd és a derék közötti részen, gyöngéden és lassan közelítve a pénisz felé. Mara a lában között térdel. Megjelenik az (áhított...) erotika a páston (pontosabban a tataminon és hímtagomban), az ösztönök gyönyörét hordozva magával, szétáradva testem minden porcikájában. Igazi vágyfokozó percek, profi kivitelben! (Utólag visszagondolva szívesen áldoztam volna erre többet az első egy óra alapos izom masszázsából :-). Aztán a helyzet fokozódik, megjelenik az erotika a páston (pontosabban tatamin és hímtagomban egyaránt) és Mara lassú magabiztossággal (avagy magabiztos lassúsággal...) irányítja célba a dolgokat. Kézzel kényezteti merevedő férfiasságom , alulról felfelé, felülről lefelé - hát ezt nem lehet elmondani, csak átélni...Még néhány (rövidnek tűnő) perc, és a "dolgok" a hasamon landolnak. Ő letöröl, betakar, gyengéden megsimogat majd visszavonul a másik szobába.
  • Elszámolás:

    Mint általában , most is előre rákérdeztem a találka ezen aspektusára. Hát igen, a másfél óra ebből a szempontból is másfél óra. Megszeppentségétől kissé zavarba jövén előre a dohányzóasztalkára helyeztem.
  • Összkép:

    Aki keresztül verekszi magát Mara saját maga által emelt barrikádjain - mint az erotika szigorú elutasítása illetve korlátozása a hirdetés szövegében, fényképeiben stb, továbbá veszi a fáradságot és felkutatja a város ezen eldugott zugát, az egy elefántcsont toronyba zárkózó félénk, tiszta tekintetű királylányt talál, aki valamiért mintha félne az emberektől vagy éppen az egész gonosz világtól, miközben ő magából sugárzik a jólelkűség, szerénység. A kiváló és valóban jó izomlazító masszírozás (mégha az nem is az én kedvenc kényeztetési formám) véleményem szerint Marának sokkal inkább testhezálló, mint a szintén csodás ESZO, amit a szeánsz végén kaptam. Talán ezért van az a sok tudat alatt kreált akadály (előszűrő? Ld bevezető soraim ). A sok (elismerő) beszi ugyanakkor azt sugallja, hogy ez a puritanizmus is vélhetően sokakat (el)csábít. Nekem is kellemes kaland volt, amit nem bántam meg.
Happy Massage