• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt nehéz elérni,és a nekem megfelelő időpontot kérni. Igaz időben szóltam.
  • Megközelítés:

    a IX. ker Nagykörúthoz közel eső része a Mester u környéke. kocsival mentem,parkolás elég nehézkes,de a bkk járatai errefelé jók.
  • Helyszín:

    Hát ez a lány jobb környéket érdemelne szerintem. nem szívesen megyek erre a környékre,de hajtott az ösztön,és a kíváncsiság. A ház,és a lépcsőház is egy kicsit felújításra szorul. A baszoba,megfelelő,van hová letenni a ruhát,és közel van a fürdő is.kényelmes nagy franciaágy. Normális fényviszonyok/látom hogy kivel vagyok/
  • Lány külseje:

    A fényképek alapján valami hasonlót képzeltem el,amire rá is kérdezett,és az alak mindenképpen valóban őt mutatja a képein. Sőt még élőben az alakja ,és a popsija kellemesebb . Egy csábos fekete szerkóban fogadott,ami jól állt neki,és nekem is tetszett. Szőke haj,mosolygós kedves tekintet. A kora is hasonló lehet a jelzettnél.
  • Action:

    A kis ajándékom átadása után,a fürdőbemenet megkaptam a nagy törölközőt,és egy kicsit ugyan bajlódtam a zuhanycsapnál,de megigérte hogy végén kapok majd segítséget. Visszajövet már az ágyon várt az említett szexis ruha nélkül. Majd kifaggatott mit szeretnék? Elmondtam mik a fő vonalak,és mellé fekve elindultak a puszilgatások,és simogatások,testének feltérképezése. majd egy kis kényeztetést próbáltam nyújtani neki. finomnak titulálta,bár tudom hogy ezek a szavak legtöbbször csak álcák,de nem baj. Aztán szerepcsere,és hagytam hogy ő kényeztessen. bemutatta többféle módszererét,előkerült a párna a derék alá,és jött a popsi kényeztetés is. majd a szájában a közben csak ébredező,lámpalázas barátomat életre keltette. Kértem a védelmet,és hátulról kezdtünk,amit mondta hogy ő is szeret. majd előlről is folytattuk. A láb emeléses figurára megkért,hogy inkább ne. aztán ezt kihagyva,még beleült,és jó volt látni ringó cickóit,aztán még kértem hogy guggoljon is bele. Arra figyelmeztetvén engem hogy lassan az időnk lejár, Végül aztán a szájba engedtük a nedvek egy részét. A többi valahol...
  • Elszámolás:

    Amit előre megbeszéltünk ,nem változott,Pesti picit magasabb átlag extrával. Nem követelődzött az elején,/amíg ugye semmi sem történt/ez nálam fontos!!!
  • Összkép:

    Kielégítve végül a régen várt kíváncsiságomat,hogy meglátogassam,kiengedtem a fáradt gőz egy részét. Több idő kellene hogy jobban összehangolódjunk. Talán legközelebb többet szánunk rá. Mindenesetre köszönök mindent Lotti!
Happy Massage