• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előélete felkeltette a figyelmem, úgy láttam aki bejut hozzá jó élményekkel távozik, csevegni kezdtünk, bejelölt (Ő!!!) ismerősnek. Vin beszámolója megadta a kegyelemdöfést (az indulásnak). Felhívtam kettő körül, teljesen névtelenül ahogy szoktam, mikor rákérdeztem az elélvezés számra, hogy lehetne-e 3 vagy négy az a kettő, nagyon megörült, ennek ekkor még nem tulajdonítottam jelentőséget, megadta a pontos címet én 7 órát javasoltam ő 7:20-at, én a biztonság kedvéért 7:30ra módosítottam. "A" terv, B nem készült. A csókra még rákérdeztem, mert bővebben telefonon volt kiírva, mondta szimpátia függő, én meg hogy egye fene, megyek.
  • Megközelítés:

    Életem legkalandosabb megközelítése, gondoskodik róla hogy sose felejtsem őt el. Kék metróval a Ferenciek teréig, onnan 178asra szálltam és mivel tudtam 40 perccel hamarabb a környéken leszek a végállomásig vitettem magam, onnan sétáltam lefele a megadott utca elejébe, így is hamarabb ott voltam, hirtelen ötlettől vezérelve eszembe jutott mi lenne ha vennék egy magnumot hátha be lehetne vonni a játékba,gyorsan be is szereztem egy kisboltból egy kávés magnumot. Az erkélyre egy korábbi beszámolója miatt már fel se mertem nézni. :)

    Hívtam, 5 perccel hamarabb. Kért egy kis időt, megtaláltuk az új időt, megcsörgetett én hívtam újra, kapukód és bementem. Az első kapun. Utána újabb ajtó kóddal. Beütöttem a kódot, nem használt. Újabb telefon. Elárulta hol van a *****. Mintha egy hercegnőt jöttem volna kiszabadítani a várból. És sorra győzöm le az akadályokat. Ez úgy gondolom személyre szóló kis játék lehetett csak nekem. Ő is élvezte és én is, kiváncsi voltam mi lesz a vége. Felmentem az emeletre, megfelelő ajtó a **** és kinyitotta, beengedett.
  • Helyszín:

    A helyszín: előszoba egyből, ott cipő levétele, kabát fogasra, van cipőtartó az övé mellé pakoltam be. Láttam egy másik szobának is az ajtaját, meg a fürdőszobát és a mi szobánkat. Beléptünk a tetthelyre, hihetetlenül nagy és tágas szoba. A fényképek ott készültek látható hogy milyen, én barátságos polgári lakásnak írnám le. Ruhákat levettem, fürdőszoba csekkolása.

    A fürdőszoba már a szokott nagyságú helyiség, annyi csavarral hogy kád nem lesz benne. Állva lehet tusolni, zuhanyozni. A jó hír hogy ketten is oda lehet férni. Van egy nagy kilépő, és a szájvíz is ki van készítve, műanyag kis pohár hozzá, a csap alatt egy kis kuka abba lehet beledobni. A szájvíz még szinte tele, mintha csak nekem vette volna. A törülköző kifogástalan állapotban, méretben. Tusfürdő választék mennyisége kiesett mert őt figyeltem.
  • Lány külseje:

    Beengedett és nagyon kellemes látvány fogadott, nem volt ugyan rajta combfix, de anélkül is eltalálta miben lesz szexi. Fekete a kedvenc színem, és fekete bugyi, fekete melltartóban fogadott, az arcára lehet mondani hogy karakteres, de szép is, átlagnál jobb, és ahogy tetőtől talpig a szexi cuccban végig nézed, nagyon könnyű szépnek látni az egész lányt, mert tud bűvölni, benne van a képesség. Mosolyogni is tud. A bőre korából adódóan mindenhol feszes, a cicik szépek, természetesek, kívánatosak. Jó a humorérzéke. Ravasz lány, megvan a magához való esze, nagyon is. Értelmes és tagadhatatlan hogy szeret játszani a férfiakkal, szeret csábítani, mondta van olyan vendége aki szerelmes belé. Hihető. Jó emberismerő, mert titkok sorát bízta rám úgy fest tudja kinek mit mondhat el.A haja színe fekete, a képekhez képest feketébb.
  • Action:

    Cipő levétele után indult a játék, elkezdett velem incselkedni lazán és kedvesen, hogy ide B tervvel kell jönni, nem készültél, nem olvastad a beszámolóimat? A belső szobában rákérdeztem a közös fürdésre, hatásvadász gondolkodási szünet, hogy jobban essen ahogy igent mond rá. A magnumot mutattam, mondta bevehetjük a játékba. Fürdés előtt használtam szájvizet a szeme láttára. Tudja hogy kell csábítani, megkért szabadítsam ki a melltartójából, a háta mögé léptem és kikapcsoltam, a bugyitól is megszabadult, én már meztelenül voltam ott. A víz beállítást rám bízta volna, én meg őrá ahogy neki jó, ebben maradtunk és szépen megfürdetett, elővett egy tusfürdőt nem láttam milyet és szétkente rajtam,a farkamat se hagyta ki. A csókolózást itt még nem kiséreltem meg, korainak tartottam, inkább tusoltunk és mindenféle hülyeséget mondtam neki amin csak nevetett. És akkor a magnum kapcsán megjegyezte hogy nem vittem már máshoz is? Mondtam de. És ugye nemrég? Nem akartam hazudni, igen. Na itt voltam gondban, oda a névtelenségem, sejti ki jött hozzá.

    A zuhi után bementünk a tetthelyre és megbeszéltük mit szeretnék a jégkrémmel, nagyon egyszerű, a farkamra kenni és ő meg azzal együtt franciázna, rákontrázott hogy kenhetjük máshová is a mellkasomra is tett, majd szép lassan belekezdett a jégkrémnyalogatásba a testemen, mellkastól haladt lefelé a központi helyre. Néha az orra is csokis lett jól nézett ki úgy is de letörölte. És elérte a kívánt területet, itt megjegyeztem herékkel ne foglalkozzon csak a farok. Még tettünk néha-néha oda, így olyan volt mintha az én farkam lenne neki a jégkrém. Viccelődtünk is azért leharapni nem kell. Ez a veszély nem fenyegetett, elég érdekes és több okból is egyedülálló a franciája, szóval egyrészt lágy volt és finom,keményen nem esett neki, de hogy ne csak lágy legyen gyors szívóhatásokkal és gyors fejmozdulatokkal adta neki a ritmust, én a hátamon, ő meg szemből támadott, átvillant hogy gumit kéne húzni és dugni, de jégkrémes farokra nem jó ötlet.Így folytatódott a francia és végül jött az elélvezés, és itt volt más mint mások, nem állt le miután kivégzett, nem tudtam arra hajt-e hogy gyorsan egy másodikat összehozzunk, nem tudom ment-e volna, de azt tudtam nyelés nincs így kiváncsian figyeltem és élvezettel ahogy a farkammal még mindig játszik, sokáig megtette ezt, közben nem nyelt (hogy bírta ki?) majd amikor lenyugodtam kiengedett a szájából és elment a fürdőszobába.

    Nem volt a közelben semmi törlőpapír, nem igényelte azt hogy megtöröljük, kicsit gondolkodtam hogy így bekapja majd újra hisz nincs nyelés, letörlés nem történt de a következő kör megadta a választ a kérdésemre. Míg visszajött azért a magnum csokijából én is csemegéztem mert jó volt. Zene nem a korosztályára jellemző music fm, valami nyugodtabb és nem is rádió szólt, ez cd-ről ment, relaxáló, nyugtató lassú számok. Szóval visszajött, és igen bekapta, a forgatókönyv ugyanaz volt mint az előbb én a hátamon, ő szemből. És most rájöttem miért nem volt szükség törlésre. Elélvezés után most is sokáig a szájában tartott, és részben nem csak azért hogy nekem minél jobb legyen, hanem mert így gyűjtötte össze minden spermámat, a farkamat tisztára szopta/szívta az elélvezés után, egy cseppet se hagyott se a farkamban, se a környékén,a bőrön mindent elnyelt a száj vákum. Miután minden összegyűlt a szájában
    és én meg lenyugodtam, elment a fürdőszobába, én meg megnéztem magam és látom semmi sperma sehol, max az ő nyála csak, szóval ezért nem kellett törölgetni itt. Ilyen egyedi befejezésben még nem volt részem.

    Utána a jégkrémes mókának véget vetettünk, elmentem és lezuhanyoztam. Majd ágyra vissza, csókoltam a mellét, és elkezdtem finoman ujjazni a punciját. Közben beszélgettünk, elmondta rengeteg beszámolót olvas, így látott egy jégkrémeset korábbról és csak egy olyat olvasott eddig. Közben a nyaka után a szája felé tévedtem hogy kiderítsem méltó vagyok-e a csókjára. És megadatott, igazi nyelves csók, egymás szájában a nyelvünk, egyszer kinyitotta a szemét de mondta ő csukott szemmel csókolózik és így lett. Érdekes, nem éreztem hogy cigizne, pedig mondta hogy cigizik, ultra jónak tartom pedig ebben magam, valami trükköt alkalmazott hogy ne érezzem. Sikerült. Majd megbeszéltük az ágy mellé állok oldalt és egy újabb francia.Ő sem maradt az ágyon, szépen elém térdelt, a francia ugyanaz a változatos technika, a lágyság variálva szívó hatással, finom a szája nagyon a farok körül. És elélveztetett, ismét a szájába, és a Nórás happy finish, még sokáig ismét a szájában, nem siet nem rohan sehova, összegyűjt, fényesre nyal/szív.

    Persze most utánamentem kukkolni és néztem őt hátulról, lehet szájvizezett is nem tudom ezt nem láttam.De jó a teste, visszajövet kis beszélgetés az ágyon majd felnéztem a fali órára és láttam még egy bele fog férni ha igyekszem, most az ágy felső végébe mentünk, kicsit csókolóztunk, én álltam ő térdelt, a francia már az eddig megírt, ami bónusz az a vége, mert míg benntartott elélvezés után, jöttek ki a száján a nyál és vagy sperma cseppek és a mellére folytak, jó kis pornós látvány a végén. Mind a négyszer sokáig benntartott a szájában elélvezés után is, 1 perc biztos volt vagy kettő is.
    A fürdőszobában ismét megkukkoltam őt majd kis beszélgetés még a szobában csókolózás és a végszó tőle, amiben igaza is volt lejárt az időm, talán még többet is voltam vele, órának háttal állt de jól érezte. Ekkor mondta meg amit sejtettem, hogy tudja ki vagyok, a szemembe is mondta hogy Laaa vagy. Nem sikerült titokban érkeznem.

    Még majdnem nála felejtettem az órámat és a mobilomat, de időben eszembe jutott, jópofa volt az elválás, húzott hogy maradjak, szerintem az összes szeptemberi beszimet olvasta hogy jártam, de most nem volt nálam hosszabbító. Megint nem. Ki gondolta volna hogy marasztalni fog. Még a kapukimenetelkor volt egy kis gondom, a kapunyitó nem a kapun volt hanem a falon, az erkélyről utánam szólt viccesen hogy gyere vissza, látod nem tudsz kimenni. :) De sajnos sikerült.

    Akinek van ideje, Epilógus:
    Olyan jó volt a magnum csokis része hogy visszamentem a boltba csapzott hajjal és vettem még egyet, az eladó muki sokat sejtető vigyorral mondta hogy akkor bevált a magnum. Mondtam igen. És a buszra várva ettem, olvadtan jó volt a csokija kint a hűvösben nem éreztem ugyanezt, a belseje nem ízlett, aztán kapcsoltam hogy nem is szeretem a kávét. Nórával még a magnum is jobban ízlett.
  • Elszámolás:

    A végén, tökéletes pesti átlag, most ezt keresem. Az ágyra tettem nem a kézbe de jól láthatóan előtte tettem le az ajándékot. A bizalom szavazás ezúttal is jól esett.
  • Összkép:

    Nórával kezdődött az októberem lányok terén. Miss Október. Bár én adnék egy másik nevet is neki: szexi ravaszdi. :) Ügyesen próbálja meg az embernél elérni hogy törzsvendég akarjon lenni, kifinomult technikái vannak. Ja igen, még utógondozásban is volt részem, hazaértem és egy levél fogadott tőle, és több levelet is váltottunk az este, Nóra10 a neve, pont 10szer írt nekem. Sok nagyon titkos dolgot osztott meg magáról nekem. A levelekben kiderült a jégkrémmel buktam a névtelenségemet. Én mégis valamiért úgy érzem már a délutáni telefonban kapcsolt, mert a csevegésünk hatására utánam olvashatott, nekem így tűnik logikusnak bármi legyen is az igazság. És hogy megbántam-e hogy felismert? Hogy sejtette akár beszi is lehet a randiból? Hát nem bántam meg!!!!!!! Nagyon jó, mondhatni fejedelmi elbánásban volt részem, végig maximálisan odatette magát. Egy nagy ember írta nemrég nekem, ha egy lány meghallja hogy a vendége a beszámolókról jön, akkor nagyon oda teszi magát. Ez esetben ezt is megéltem és nagyon igaz volt. Nagyon jól éreztem magam Nórával és így az értékelésem is a NAGYON JÓ lesz. Csak azért nem FELEJTHETETLEN mert most nincs olyan címkém, de aki ezt elolvassa szerintem adna rá egy felejthetetlent. A NAGYON JÓ CÍMKÉVEL is hadilábon állok, de egy ilyen lány nem kaphat csak sima jót.
Happy Massage