• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már napokkal korábban megbeszéltük az időpontot ,és a találka előtt még egyeztettünk .A telefont hamar felvette ,és készségesen tájékoztatott .
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és gyalogosan mentem ,így a parkolásról nem tudok érdemben nyilatkozni .Könnyen megtalálható a cím .
  • Helyszín:

    Belvárosi ,kis utca , régi építésű bérház emeleti - szépen felújított és rendben tartott kis lakása .Sajnos lift nincs ,ezért lépcsőzni kell ,de másik lakás előtt nem muszáj elmenni ,így a lakókkal nem találkozik az ember .A fürdőszoba ugyan pici ,de jól felszerelt , viszont a légyott szoba tágasnak mondható ,kényelmes ággyal ,halk zenével .Az egész lakás tökéletesen megfelel a célnak .
  • Lány külseje:

    Hűűű ,sokkal szebb ,és csinosabb mint ahogy a fotók alapján számítana az ember rá !Kicsit féltem milyen lehet az arca ,vajon tetszeni fog-e ,de az első pillanatban már amikor megláttam elillant minden kétségem és bizonytalanságom . igazán bájos teremtés !Színes bugyiban ,és a hozzáillő melltartóban és frissen tusolva fogadott ,majd beinvitált .Nem is tudtam mijét nézzem : a csodás zerge testét ,vagy a gyönyörű szemeit ,esetleg a kedves mosolyát ?! Úgy érzem az első bizonytalan perceken hamar túl estünk ,és sikerült gyorsan megtalálni a közös hangot ,Még az elején felsoroltam mit is szeretnék ,és ő azonnal igent mondott minden vágyamra ! :) Remek kezdés !
  • Action:

    A tusolás után a szobába az ágyhoz vezetett ,és kérdezte mit is szeretnék először ?Masszírozást vagy rögtön akció ?Mivel már teljesen elbűvölt és mindenképp a karjai közt szerettem volna lenni ,így a masszírozás mellőzését választottam . Hanyatt fektettem és puszilgatni kezdtem .Nem tudtam ,hogy akar-e csókolózni ,de hamar kiderült ,hogy ennek semmi akadálya !Igazán jól csókol és édes a csókja !Közben simogattuk egymást ,és igyekeztem minden porcikáját felfedezni .Hátra nyúltam és kikacsoltam a melltartóját és elém tárultak a gyönyörű cicijei !(Sokkal szexibbek mint a fotókon !! ) Rögtön rájuk vetettem magam ,és hevesen csókolgattam őket .Majd lassan elindultam lefelé ,és a bugyit is hamar levette ,elém tárva a csodás fazonra (széles csík ) igazított puncikáját ! (Az egyik szempont ami miatt őrá esett a választásom ,a nem csupasz punci ! ) Nem okozott csalódást ,gyönyörű és nagyon fincsi !Kényezettem ,próbáltam az ő kedvére is tenni .Később a kecses lábai következtek : azokat se hagytam ki a csókolgatásból .
    Ezután ő következett : Elkezdett orálisan kényeztetni ,de úgy ,hogy azt se tudtam miként csinálja : ahogy eltűnt a szerszámom a szájában ,mintha a fellegekbe került volna !Olyan kényeztetést éltem át ,mint amit még soha !! Erre mondják : Isteni Francia ?Hát nem tudom ,de fantasztikus volt ,annyi szent !
    Gumit húzott ,majd amint kértem ismét a hátára feküdt és misszionárius pózba kezdtünk el szeretkezni .A szűk puncikájába óvatosan hatoltam ,és lassan kezdtem el mozogni .Közben folyamatosan csókolóztunk ,és ő megállás nélkül simogatott .A folyamatos simogatása igen jól esett és ez végig jellemezte az együttlétünket !
    Miután elélveztem ,picit pihentünk majd fölém kerekedett és megmasszírozta a hátam és a derekam .Ügyesen csinálta ,bár nagyon nem tudtam megfigyelni ,mert végig beszélgettünk .Igen jó társaságnak is bizonyult ,persze nyilván ebben a szituációban nem feltétlen a kommunikáció az elsődleges ,de nekem fontos volt őt picit jobban megismerni ! Igazán értelmes és jól tájékozott nő : beszélgettünk az élet nagy dolgairól ,a divatról ,az emberi kapcsolatokról .
    Mivel az óra számlapja már a félóra elteltét jóval túlmutatta ,elkezdett ismét orálisan kényeztetni ,majd miután gumit is húzott ,lovagló helyzetbe helyezkedett !Klassz volt így is gyönyörködni benne ,mozgás közben a kebleit és a csiklóját simogatni !Később megfordultunk ,és ismét misszionáriusba mentem el .
    Picit túl is léptem az egy órát ,de ő ezt nem vetette a szememre ,sőt mondta ,hogy ne kapkodjak ,csak nyugodtan zuhanyozzak le és tegyem rendbe magam .Szerettem volna vele együtt zuhanyozni ,de mivel így is elment az idő ,erre már nem kértem !Jót beszélgettünk még a végén is .
  • Elszámolás:

    Az elszámolást a találkozásunk elején lerendeztem .*** a Pesti átlagnak megfelelő .
  • Összkép:

    Mintha az ember a barátnőjéhez (vagy a szeretőjéhez ) menne !Szép a hangja (igaz nem játssza meg ,hogy élvezi a szexet ,nyilván munkának fogja fel a dolgot ,de ez én nem vetem a szemére ),csodálatos teste van ,illatos ,finom mindenhol ,és tényleg jó társaság is ! Igazán jól éreztem magam !Szeretnék még a vendége lenni !
Happy Massage