• Evi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, korrekt tájékoztatás, korrekt cím és lehetőség leírása.
  • Megközelítés:

    Busszal mentem, utánna pedig, mivel ráértem a IX. kerületi utcákban gyalog. Tehát a tömegközlekedés OK. Meglehet közelíteni autóval is, a parkolás így körülményesebb lehet.
  • Helyszín:

    A ház egy modern építésű, talán a környék a "mostani modernebb" IX. kerület ellenére kicsit elhanyagolt. De a lakásban a tisztaságért, a hangulatért Evi mindent megtett.A hangulatért már az előszobában 3db. gyertyafény gondoskodott. A szobában és fürdőszobában szintén rend és tisztaság tapasztalható.
  • Lány külseje:

    Evi külsőre egy fiatal, nagyon kedves, szöke hullámos hajú, nagyon csinos, gusztusos, jó alakú , mentálisan egy jó pszichikumú nagyon vidám, nagyon kedves kis hölgy. / Bár ő az alakjával nincs megelégedve, de megbeszéltük a részleteket - egy kis mozgás kell.
  • Action:

    Zuhanyozás után a szobában nagyon kedvesen és édesen már az ágyon várt. Az egész lénye gusztusos és jó mellette lenni, jó csókolgatni. Valamikor egy XIX. kerületi lányért voltam oda de Evi őt is és mindenkit felülmúl, fantasztikus személyiség. Tehát nagyon jó volt vele a csók is és minden egyébb. Oldalra fordulva és hasra feküdt Evi és így örvendeztem a gyönyörű és formás fenekének. Tulajdonképpen Ő is végig csókolgatott, végig érintett, nagyon komolyan mondom, ilyen régen nem volt már senkisem. A haját hol összefogta, hol kibontotta - összességében egy valóságos gyönyörűség. Saját ultra thin gumit vettem elő és azzal folytattuk elölről, nagyon jó érzés volt ezzel a " hagyományos" módszerrel kezdeni, ismétlem nagyon jó volt eképpen mellette lenni, szuper csaj.............!! Egy rövid ideig még hátulról is csináltuk, kellemes volt gusztusos fenekét markolászni. A vége nfvsz. -ként történt. Az egész látványt a mellettünk lévő tükör csak fokozta. Lekell írni ide az akcióhoz - Evi nagyon édes, nagyon kedves diskurálását, beszélgetését. Borzasztóan kedves és természetes kis hölgy.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, nagyon kultúrált elszámolás történt a telefonban megbeszéltek alapján.
  • Összkép:

    Evi nagyon kedves, értelmes, beszélgetős, csinos, nagyon gusztusos kis hölgy. Igazi "felnőtt" gondolkodású, komoly hölgy. Akár állandó barátnőmnek is eltudnám képzelni, ahogy írtam fantasztikus személyiség. Persze még szeretnék hozzá ellátogatni, nagyon kedveltem és imádtam Őt. Csak Ő és senki más....................... ! Nagyon jó volt vele.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-10-05 18:56:17
Happy Massage