• Nina Massage

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon keresztül, először online bejelentkezéssel próbálkoztam, de az nem jött össze, végül direkt üziben sikerült egyeztetni és megerősíteni a randit.
  • Megközelítés:

    Címet üziben egyértelműen kaptam, a szalon ki is van írva a kapucsengőn, hatker körúton kívüli része, én tömegközlekedtem, erre kis sétával sok opció.
  • Helyszín:

    A szobában tatami, kellemes sokmécseses hangulatvilágítás, remekül elhelyezett tükrök. A fürdőszoba is szép, millió tusfürdő, viszont a masszi előtti zuhanynál annyira alcsony volt a víz nyomása, hogy Nina segítségét kellett kérnem, de ő se tudott sokat tenni az ügyért, így kicsit tovább tartott. Azt mondta, most fogják szerelni. Érdekes módon a masszázs utáni zuhanynál viszont jól jött a víz, pedig ilyen gyorsan tuti nem jöttek a szerelők..
  • Lány külseje:

    Én már évek óta szemeztem vele, most azért szántam el magam végre, mert kiírta, hogy külföldön próbál szerencsét.. Élőben is megvan az a kisugárzás, ami valahogy a képeken is átjött, farmer forrónaci és egy top, amiben fogadott, erős like.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, volt idő mindenre. Bugyiban és melltartóban masszíroz, választható az erősség, én erősebbet kértem. Meglehetősen szakszerű, módszeres, csomókkal is foglalkozik, és a kiroppantás is megvolt, nagy plusz. Közvetlen, kedves, normális, értelmes csaj, valahogy hamar megtaláltuk a hangot, ezért masszi közben szinte végig dumáltunk, és nem is épp felületes dolgokról, sőt, elég őszintén, kicsit meglepő is volt, mégiscsak első találkozás, még ha én régóta ki is néztem magamnak.. A csúszkához lekerült a melltartó. Nincs teljesen megelégedve a cicijeivel, ezért is csak ilyenkor veszi le, mondjuk ezt én egyáltalán nem értettem, mert nekem kifejezetten tetszettek. Szemészt ajánlott, de szerintem nincs hiba a készülékemben.
  • Levezetés:

    Csúszkával és simogatással vezette fel a levezetést, ezután jött a várt fordulás. Ahogy írja is, csak kacsókkal dolgozik, nos, ahogyan előttem már többen is megénekelték, ez egyáltalán nem megy az élvezet rovására, sőt.. Egészen művészi szinten űzi a dolgot, millió fogással, és láthatóan élvezi is, hogy örömet ad. Olyat sikerült elérnie, amit nem nagyon tapasztaltam még korábban, ez gyakorlatilag a magömlés nélküli élvezés. Kicsit el is gondolkoztam, hogy így kéne hagyni a dolgot, hogy megmaradjon az energia, de ezt ő nem igazán akarta hagyni, úgyhogy végül ténylegesen is összejött a dolog, csak lestem.
  • Elszámolás:

    A csúszka extra, a másfél óra amúgy átlagosnak mondható (ami azért nem kevés), de egy percig nem gondolkoztam utána, hogy megérte-e. Előre letettem, bár mondta, hogy ráér, ott is maradt végig.
  • Összkép:

    Olyan élményt kaptam, amit még nem nagyon éltem át korábban, ezután azt hiszem, nem kell ragoznom, hogy miért felejthetetlen számomra. És mindezt egy kifejezetten helyes és tök normális csajtól, igazából külföldre is költöznék vele, ha lehetne.
Happy Massage