• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Nobian1!

    Köszönöm a pozitív értékelésedet!
    Nagyon élveztem a veled töltött ídőt,remélem lesz még lehetőségünk találkozni!
    Szerintem tök jó fej és értelmes pasi vagy:)

    (Lehet tényleg elmegyek pszichológusnak :)))
    Szép napot neked!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    A bejelentkezés nagyon gördülékenyen ment, nem igazán lehet ezen javítani.
  • Megközelítés:

    A hely frekventált helyen van, tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető. Parkolási lehetőségről nem tudok beszámolni mivel nem autóval mentem, azonban ez időponttól függően vélhetően a nem egyszerű kategóriába tartozik, legalábbis abban az esetben, ha ódzkodunk egy-két perces sétától.
  • Helyszín:

    A helyszín nagyon rendben van, én semmi kivetnivalót nem találtam benne, takaros ház, takaros lakás, a fürdőszoba is adekvát, tisztaság, valamint tusfürdők tömkelege fogadott, lehet választani. :)
  • Lány külseje:

    Csinos lány, itt sem látok semmi kivetnivalót. Igazából engem az összhatás szokott érdekelni, és az teljesen rendben volt. Ha a kisugárzás rendben (amibe nyilván a külső is beletartozik), akkor nem lehet különösebb ok a panaszra. Helyes arca van, jó teste, és nagyon jól lehet vele beszélgetni. Van tetoválása i,s ami nem tudom látszik-e a képeken vagy sem, engem mindenesetre nem zavart.
  • Action:

    Én egy meglehetősen félszeg pasi vagyok, ebben a műfajban pedig kimondottan kezdőnek számítok, azonban Patrícia az ebből adódó nehézséget remekül oldotta, elég sokat beszélgettünk. Vagyis inkább én, mivel ő jó pszichológus módjára hagyott beszélni, hogy lazább legyek. Nekem ez fontos, főleg mivel először találkoztunk (így vélhetően neki is). Majd mikor úgy ítélte meg, hogy a világ dolgaira nem most fogunk megoldást találni, megmutatta a fürdőszoba felé vezető utat...

    Én nem vagyok oda az orális kényeztetésért, így bár igénybe vettem, hamar abba is hagytuk. Szerintem amúgy jól csinálja, de mivel nem vagyok ínyenc ezen a téren, nyugodtan meg lehet kérdőjelezni az értékelésem.
    Ezután félszegségemből adódóan tanácstalanság következett, hogy hogyan tovább, de Patrícia remek kezdeményezőkészséggel felajánlott néhány lehetőséget, amiből azért már tudtam választani. :)
    Így a folytatásban én próbáltam meg kényeztetni. Valamiért ebben a helyzetben nem merek nagyon a lányok melleivel foglalkozni, mert félek hogy érzékenyek, így ez most is kimaradt - azonban ez senkit ne tévesszen meg, a látvány durván jó, és csalogató. Aki nálam merészebb és amennyiben lehetséges, ne hagyja ki!
    Majd megpróbáltuk a kutya pózt, azonban vélhetően mivel kissé ideges voltam, ez nem igazán akart összejönni, ezért klasszikus pózban folytattuk, ami viszont jól esett, ezúton is köszönöm!
    Nem volt pornós feeling, ami szerintem egyértelműen jó dolog, tényleg inkább barátnős jellegű volt a találka. A végén még beszélgettünk picit, ahogy néztem 10 perccel tovább is maradtam, nem volt sürgetés a részéről.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, én ha lehet **** adom, az a tiszta. Most is így tettem. Nem látok ebben semmi rosszat, nem tudom miért alakult ki ezzel ellentétes szokás. Bár mintha itt picit zavarba jött volna, szóval lehet nem így kéne ezt megoldanom a jövőben.
  • Összkép:

    Teljesen pozitív a véleményem, bátran ajánlom mindenkinek, úgy gondolom nagyot nem tévedhet ha Patríciát választja! Úgy látom csak jóra tudom értékelni, de szerintem jobb volt a jónál! :)
Happy Massage