• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Kedves Gyöngyhalász66!

    Örömmel töltött el, hogy ismét nálam jártál, a masszázsod, kényeztetésed nagyon jól esett, kedves voltál, hipp-hopp eltelt az időnk, de tartalmasan, meghitten.. Köszönöm :)
    Várom a következő találkozásunk.
    Sok puszi
    Lívia

  • Egyeztetés:

    Többször jártam már Líviánál, jó ismerős ő, nagy kedvencem, akivel mindig élmény együtt lenni. Ezúttal sms-ben egyeztettünk időpontot pár nappal a randi előtt, amit előző nap megerősítettem. Rugalmasan, könnyen történt.
  • Megközelítés:

    Lívia a budai hegyekben várja vendégeit, a környezet fönséges, illik a vendéglátóhoz. A helyszín többféleképpen megközelíthető: busszal, illetve fogaskerekűvel és rövid sétával, no meg természetesen autóval. A ház előtt mindkét oldalon ingyenes parkolási lehetőség van.
  • Helyszín:

    Az épület könnyen felismerhető. A megbeszélt időben telefonáltam, kapukódra már nincs is szükség. A szalonban többen vannak, de a logisztika hibátlan. A fürdőszobában kád található, többféle tusfürdő. A szobában jókora tatami, amin kényelmesen elférni. Minden első osztályú -, a vendéglátó is!
  • Lány külseje:

    Lívia kedvessége, szépsége lebilincsel. Gyönyörű, valóságos tünemény, jól esik Rá nézni. Arca ragyog, szemei, ajkai mosolyognak. Öltözete egyszerre volt elegáns és szexis, ezúttal fekete színű fehérneműt és átlátszó felsőt viselt. Köszönés, két puszi, meghitt ölelés, s irány a szoba.
  • Erotikus masszázs:

    Miután lezuhanyoztam, Lívia levette átlátszó felsőjét és elhelyezkedtünk a tatamin. A program első részeként én masszíroztam őt. Az ölembe helyezett kispárnára hajtotta fejét, én pedig masszírozni kezdtem homlokát, halántékát, arcát. Ő békésen feküdt előttem, szemeit lehunyva, én viszont a beszélgetés közben éberen figyeltem, gyönyörködtem Benne. Egy idő után kértem, vegyük le melltartót, hadd lássam, csodáljam, érintsem ott is.
    Második felvonásként Lívia felállt, megszabadult utolsó ruhadarabjától és ő masszírozott. Gyakorlott masszőz, ténykedése frissítő, üdítő. Szereti és érti a dolgát. Hason feküdtem, ő pedig lábaimat, hátamat, vállaimat masszírozta, ami nagyon jól esett. Aztán olajat öntött magára is. Fantasztikus látvány csillogó, selymes bőre, nem tudok betelni vele. Szerencsére a tükörből mindent jól láttam és le nem vettem róla tekintetemet. A vizuális élmény erotikus élménnyel párosult, egy kellemes csúszkamasszázs során. Lívia rám ült, majd rám feküdt, meztelen teste meztelen testemen. Jó érzés volt érezni magamon gyönyörű melleit, meleg ölét.
    Kértem, feküdjön hátára, s elkezdődött az átmenet a következő részhez. Lívia fölé hajoltam, arcát, nyakát puszilgattam, olykor finom ajkait is. Majd dél felé haladva melleihez értem, ahol sokáig elidőztem, majd eljutottam középpontjához. Először látványos combjait simogattam, pusziltam, majd gyönyörűséges, finom punciját kóstolgattam.
  • Levezetés:

    Aztán én feküdtem hátamra, ő pedig szemből csúszkált rajtam. Férfiasságomat testével izgatta, majd megfordult. Az elém, fölém táruló látványban gyönyörködtem, szenvedélyesen pusziltam formás ropogós popsiját és punciját, miközben ő férfiasságomat vette kezébe, izgatta, kényeztette. Pulzusom szaporán vert, egyre gyorsabban sóhajtoztam, majd megremegtem és jött a kitörés.
    Fáradtam nyúltam el, Lívia pedig gondosan letörölgetett, s egymás mellé feküdtünk, úgy beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Átlagos budai *** egy csodás együttlét****, nagyszerű élményért. Nem számított, hogy mennyit adtam, csak az, mennyit kaptam.
  • Összkép:

    Nem véletlen, hogy közel 200 km távolságról is többször meglátogattam már Líviát. Gyönyörű, kedves, aranyos hölgy! Minden szempontból remek, csodálatos volt ez az együttlétünk is!
Happy Massage