• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző hét vége felé keményen állt már a ceruza, így rajzolni kellett vele... Hétfő reggeli időpont volt számomra a problémamentes, így Bögyös Bestia Ramónával megbeszéltük telefonon a korai randit, majd pedig online is megerősítettem azt.
  • Megközelítés:

    Szent István körút, a Margit-híd pesti hídfőjéhez, a Jászai Mari tér északi oldalához közel. Az autómmal a munkahelyemnél parkoltam le és 4-es, 6-os villamossal mentem végig a Nagykörúton. A helyszínen a fizetős parkolás ellenére nem nagyon könnyű megfelelő helyet találni, ezért inkább a tömegközlekedést ajánlanám Bögyös Bestia Ramónához. Jómagam már csukott szemmel is odatalálok, mert alig egy éves ismeretségünk dacára most fordultam meg harmadszor Bögyös Bestia Ramónánál, így már a kapukódot is fejből tudom.
  • Helyszín:

    Többszintes újlipótvárosi típusház emeleten lévő korrektül berendezett hangulatos lakása, mely az alkalmi légyotthoz tökéletesen megfelelő. Többféle tusfürdő, többféle szájvíz, új zuhanyfüggöny, és tisztaság mindenhol. Strapabíró franciaágy és masszázspad is van.
  • Lány külseje:

    Negyvenes korhoz alulról konvergáló rubensi idomokkal megáldott Hölgy. A néhány hete végrehajtott szőkítés remek döntésnek bizonyult, néhány évvel fiatalabbnak és szexibbnek látszik tőle. Bögyös, csöcsös, faros, és az immáron szőke frizura remek látványt nyújt doggyban, vagy maledom pony playnél.
  • Action:

    A bejáratnál finom ölelések és puszik. Zuhanyzás és szájápolás után pedig mélyreható nyelves csókok, szintén forró ölelések közepette. Bögyös Bestia Ramóna elém térdel és kapok egy igazán faszállító remek natúr franciát. A finom térdelős natúr francia közben, s után picit terpeszbe nyitom a lábaim, s Bögyös Bestia Ramóna a lábaim közé térdel. Álló pozitúrában mellszexelünk, úgy hogy Bögyös Bestia Ramóna izgatóan köpködi a farkamat ill. a melleit, s így a nyála remek síkosító gyanánt igazán kellemessé teszi az álló-térdelő pozitúrában abszolvált mellszexet. Az ágyra felfáradva Bögyös Bestia Ramónától kapok egy remek popsinyalást, majd az ágy sarka elé a padlóra térdeltetem négykézlábra, hogy a feneke pont a farkam felé nézzen. Egy pillanatra elgondolkozom a gumihúzáson és doggy pozitúrán, de Bögyös Bestia Ramóna remek adottságainak nem tudok most sem ellenállni, és a tőlem megszokott unorthodox lovaglást választom a fenekén és a csípőjén. Lovaglás közben kilőttem az összes tárat, lihegve törlöm le a DNS-t Bögyös Bestia Ramónáról. Lovaglásom után én fekszem hasra a franciaágyon, Bögyös Bestia Ramóna ráül a fenekemre és remekül megmasszíroz, mi közben elbeszélgetünk különböző dolgokról. Masszázs után fürdés, öltözés majd érzelmes búcsú.
  • Elszámolás:

    Természetesen utólag, a budapesti átlagnál valamelyest kedvezőbb feltételekkel. A kapott élményhez nem lehet viszonyítani, mert ahhoz képpest az „ingyenes” kategóriát súrolja.
  • Összkép:

    Remek Hirdető Bögyös Bestia Ramóna, nem véletlen a Róla íródott nem kevés beszámoló és nem véletlen hogy én is már a harmadik beszámolómat írom Róla. Korrekt, bevállalós, és azokat a „fránya” Rózsaszálakat illetően egyáltalán nincs elszállva magától.
Happy Massage