• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Köszönöm az izgalmas beszámolót kedves Govinda! :))

    Boldog vagyok, hogy ilyen csodás élményként élted meg a legutóbbi szeánszunkat! :))

    Igazából minél inkább betartja a másik a fél a játékszabályokat, én annál jobban el tudom engedni magam az élményben, és annál nagyobb szeretettel és figyelemmel tudok adni, varázsolni. Tehát köszönöm a hozzámállásodat, és hogy ezáltal én is istenien érezhettem magam a társaságodban! :))

    Minden szépet és jót kívánok Neked a mielőbbi viszontlátásig is! :)

  • Egyeztetés:

    SMS-ben kértem és kaptam időpontot. Csak azért nem ragaszkodtam ahhoz, hogy fel is hívjam, mert már jártam nála :) Sőt írtam is már róla, de most annyira elvarázsolt, hogy egyszerűen muszáj ezt a találkát is megörökítenem, nem csak az agyamba égetve, hanem egy újabb méltató beszámoló formájában is.
  • Megközelítés:

    Motorkerékpárral mentem, a főváros egyik, ha nem a legmagasabb pontján találtható a társasház, amelynek ***** emeletén rendel Mara. A tömegközlekedési viszonyokat nem ismerem itt, de láttam néhány perc járóföldre egy buszmegállót is, szóval biztosan megoldható BKK-val is az oda-visszajutás. A parkolás a közelben ingyenes.
  • Helyszín:

    A szoba panorámája változatlanul lélegzetelállító, ismét elakadt a szavam a látványtól, megszokhatatlan. A rend és tisztaság is maradt a régi. Ez nem egy szalon, hanem lakás-hangulatú lakás :), épp ezért otthonosabb is.
  • Lány külseje:

    Mara új képeinek nehéz ellenállni, tökéletesen illeszkednek a sokszor szerényen elkendőzött de mégis határozott erotikus kisugárzásához. Főleg a kis olaszos retró-mosolyos lett a nagy kedvencem ;) Otthonosan felöltözve fogadott, később pedig egy shortban és egy kis vékony trikóban masszírozott. Nagyon kedves és vonzó lány.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után kicsit beszélgettünk, teás különlegességet vittem neki (remélem, ízlett is ;) ). Már megtanultam, mi a menet, nem kezdtem ötletelésbe a programot illetően, azzal érkeztem meg hozzá, hogy átadom és rábízom magamat, egészen.
    Zuhanyzás után hasra feküdtem a tatamin, az immár besötétített szobában. Kellemes zene szólt, és Mara egy kis melegítő-radiátorral igyekezett fokozni a komfortérzetemet, ami tökéletesen sikerült is neki.
    Szépen betakargatott, mindig csak a "kezelt" területet hagyva szabadon. A jobb sarkamtól indította a masszázst, előbb finoman, nyolcasokkal haladva átsimítva a vádlimat, combomat, farizmaimat, majd újra lentről ugyanezt, de már egészen részletekbe menően, a vádlim izomkötegeit is egészen mélyen meggyúrva. Comb és popsitájékon járva újra és újra érintette, megsimította a fütykösömet, mintegy a mozdulatsorok természetes velejárójaként - nem nagyon tudtam így lankadni (de nem is nagyon akartam ;) ). Valahogy az egész masszázsa olyan volt, mintha egyetlen nagy erogén zónát képezett volna a teljes testfelületemből, elképesztő. Aztán következett a másik lábam (örültem nagyon, hogy van egy bal is belőle, annyira fenomenálisan indult minden jobb oldalt :) ), majd a derekamat vette kezelésbe Mara, nagyon jóleső, időnként erőteljes nyomást, préselést is kaptam itt. Mindeközben hol mellettem térdelve, hol fölöttem helyezkedett el, és bár nem ildomos matatni, se nem fogdosni őt, de amikor a kezeim hozzáértek a vádlijához, combjához, nem tudtam megállni, hogy legalább ne fordítsam a tenyereim őfelé, hogy az ujjbegyeim valahogy kapcsolatba kerülhessenek vele, finom bőrével - éppolyan csodás érinteni őt, amilyen egyedülállóan érinti ő az embert. A hátam és a karjaim következtek. Minden terület nagyon alapos és körültekintő masszázst kapott, és rendkívüli módon élveztem, hogy ennyire belemerülhetek az egyes testtájékaim felől érkező érzetek figyelésébe, egészen meditatív élmény volt. Meditatív és erotikus egyszerre, egyedülálló, tényleg. Megszűnt a külvilág és az idő... De azért telhetett mégis, mert... "Lassan megfordulhatsz..." - suttogta egyszer csak (persze nem teljesen) váratlanul.
  • Levezetés:

    Fordulás után szintén betakart, majd a lábszáramtól a combjaimon haladt fölfelé, de itt már nem a masszázson volt a hangsúly, hanem a lingam előkészítésén, a takaró le is került, viszonylag hamar. Finoman vette kézbe a férfiasságom, dédelgetett kicsit, majd visszatért a combomra, hasamat simogatta ekkor már elképesztően forró tenyerével - kértem ilyet még feljebb, a mellkasomra is. Nem állt fenn a gyors kivégzés veszélye, hál istennek, hiszen szerettem volna minél többet időzni ebben a kegyelmi állapotban. Visszaért a térdeimhez, onnan a combbelsőkön közelített, az ágyékomat végigsimítva, majd újra kezébe vette a hímtagomat, föléhajolt, két kézzel csavaró mozdulattal kényeztette finoman. Elképesztő volt, ahogy ezekkel a vissza-visszatérő hullámokkal vitt Mara engem egyre feljebb és feljebb. Közben nagyon jó volt nézni őt, lábaimmal hozzáérni, éppen a mellkasomon sikló kezeit megsimítani. Szemkontaktus nincs - szerintem ő így tud a számára is biztonságos határokon belül belemerülni abba, amit csinál. Mégis végig azt éreztem, hogy nagyon kevés masszőr képes arra, hogy ennyire közel kerüljön a vendégéhez. Ha másképpen is, de teljes valójában ott volt velem ő is ebben az élményben. Egyre sűrűbben ziháltam, mígnem eljött az idő, felértem a csúcsra... Életem egyik legszebb orgazmusával ajándékozott meg.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, fővárosi átlag a másfél órára, fölkerekítettem, méltatlan is lett volna a *** kicsinyeskedni. Ezt most leírtam, mert ebben a fejezetben erről kell beszélni, de igazából nem tudom lemérni, *** átfordítani, amit kaptam tőle.
  • Összkép:

    Egy nagyon különleges lány Mara, aki csodát művel, ott fenn, a hegy tetején :) Nagyon jól döntöttem, hogy ismét elmentem hozzá ( még csak??? másodszor) és hálás vagyok neki azért, amit kaptam tőle. A masszázsával tökéletes összhangot alkotó kézi levezetése igazából leírhatatlan. Meg kell élni.
Happy Massage