• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben történt, mivel már ismertük egymást, és amúgy is nagyon jól lehet vele SMS-ben egyeztetni mindenről. Megírtam mikor szeretnék, aztán már válaszolt hogy hova menjek.. mivel régebben a II. kerületben volt a rezidenciája
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, mivel fogalmam sem volt a cím pontos környékéről sem. I. kerület egyébként könnyen megközelíthető része. Amikor odaértem kocsinak még volt hely bőven a ház előtt, tömegközlekedésről arrafelé fogalmam sincsen sajnos.
  • Helyszín:

    Egy csendes régiépítésű lakásról van szó, ahol előbb egy kertrészen kell átmenni, majd balra fordulva a lépcsőház következik. A lakás bútorzata régimódi, de Nóra szobájában kettő ágy is található, valamint több asztal/szekrény, ahova lehet pakolni a cuccokat. Halk zene fogadott, ami mindig segít az ellazulásban. A fürdőszoba kicsit érdekes, mert nincs a zuhanyzótálnál zuhanyfüggöny, ennek ellenére mondta, hogy ne foglalkozzak vele, ha kimegy, nyilván elkerülhetetlen az ilyenféle baleset. Ennek ellenére ügyeltem, hogy ne legyen neki további dolga azzal, hogy tisztálkodtam.
  • Lány külseje:

    Mivel ismertem őt, így nem ért meglepetés, ő is már régi ismerősként köszöntött. Most egy nagyon szexi ruhácska volt rajta, ami azonnal feltüzelte a bennem szunnyadó vágyat. Már alig vártam ,hogy lesegíthessem róla a ruhát.
  • Action:

    Amikor a fürdőből kijöttem ő már az ágyon feküdve a szexi ruhácskában várt, amiért iszonyatosan hálás vagyok neki, mert bár gyönyörű testét eltakarta, de a ruha sokatsejtető természete még izgalmasabbá tette a testének feltérképezését. Melléfeküdtem, a kezével átkarolt, majd érzési csókolózásba kezdtünk, közben pedig simogattam őt, ahol értem. Selymes popóját, combjait, egész testét, és egy újjam be is tévedt a barlangjába. Közben ő is elkezdte simogatni a cerkát, amire azonnal vigyázba vágta magát a velem egykorú. Így telt el majd 8-10 perc, amikor is mondta, hogy olvasta az előző beszámolóm (ez nagyon jól esett, hiszen...), és tudja, hogy mennyire jól esett, amikor nyelvével kényeztette a zacsi környékét. Úgyhogy egy kicsit többet időzött a környék nyalogatásával, ami ha lehet még fergetegesebb volt, mint az első alkalommal. Annyira jó volt, hogy amikor bekapta a cerkát, akkor már szinte el is lőttem volna a gyerekeket (ahogyan ő hívja) :). Majd szépen érzékien kényeztetett, aztán pedig kértem a gumit, és újra megjegyezte, hogy csak nem hátulról akarom, ami az első találkozásunk alkalmával kimaradt? (erre is a beszámolóból emlékezett). Ezek a figyelmességek igazán jól esnek, nekem legalábbis nagyon hízelgőek. Úgy is lett... hátulról támadtam, és szinte elolvadtam a látványtól, amikor betettem neki és elkezdtük felvenni egymás ritmusát. Nem is nagyon bírtam sokáig, pedig akár egész este el tudnám viselni azt, hogy benne legyek.

    Szerettem volna hallani, hogy neki is jó, de vagy nem vagyok elég nagy, vagy nem vagyok elég ügyes, hangokat nem sikerült kicsalnom belőle. Az action után nagyon jót beszélgettünk, bár inkább én beszéltem, de megígértettem vele, hogy legközelebb ő fog mesélni, és én hallgatok.

    Az biztos, hogy nem fogom elpocsékolni a vele töltött időt egy menetre, legközelebb biztosan kérni fogom a másodikat. Bár ez nem miatta nem sikerült, hanem nekem kellett mennem, meg is jegyezte, hogy én vagyok az óranézegetős! :) Bevallom nem akartam feltartani.

    Nagyon jól érzem magam vele minden alkalommal, és már alig várom, hogy újra találkozzam vele!
  • Elszámolás:

    Korrekt,előre megbeszéltek szerint lehelyezve az ágy melletti asztalra. Budapesti átlag, de a **** nekem messze átlagon felüli. Szívesen megtartanám magamnak, annyira édes, és annyira szeretni valóan aranyos. Mindneki vigyázzon rá, mert ő tényleg egy érték.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű filigrán, közvetlen, természetes leányzó, akivel minden egyes percet lehet élvezni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage