• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Star-Lord!

    Sokat gondolkodtam, hogy mit is írhatnék erre a kis élményedre aminek örülök.
    Néha nem tudom, hogy mit lehetne egy ilyen kedves, aranyos embernek írni, mint te.
    Valóban kicsit kezdő voltál de hát nem mindenki kezdheti profin. :)

    Néhány dolgot meg tudok oldani de sajnos az időjárás változtatását még nem tanultam ki de remélem ez elhanyagolható hiányosság. :) Már csak igazándiból a hó hiányzott és akkor teljes lett volna a kép. :))
    Lehet rólam megtudni olyan dolgokat amik talán más lányokat/nőket nem igazán érdekel engem viszont igen. Lehet, hogy fiús/férfias dolog de ha nekem jó, akkor jó. :) Persze lányok is űzik ezt de azért még mindig a férfiak vannak túlsúlyban - egyszer átvesszük a hatalmat -.

    "Alexandra pont olyan gyönyörű, mint amilyennek elképzeltem a képek alapján"- lehetnék akár night elf fülek nélkül, bár lehet jól állna bár még nem próbáltam. De ekkor még nem tudtad, hogy ebben is jártas vagyok/lehetek. A bókokat és a dicséretek nagyon szépen köszönöm.

    Küldetésed sikerrel járt és remélem még találkozunk akár "máshol" is. :)
    Ezért a küldetésed 50 xp-t jelentett számodra és szintet léptél.

    Puszillak

    u.i. nagyon szépen köszönöm az ajándékot. Elején azt hittem, hogy viccelsz de rájöttem később illetve most, hogy nem vicceltél. Doboza a megbeszélt helyen fog lenni.
    Mégegyszer köszönöm.

    "kicsi" Night elf

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk meg mindent. Hamar rájött, hogy kezdő vagyok, de megúsztam egy-két aranyos beszólással :D, egyébként segítőkész volt és azonnal oldotta a feszültséget. Amikor nem értem el, diszkréten visszacsörgetett.
  • Megközelítés:

    BKK, eső, pályafelújítás, minden kijutott, de még így is nagyon könnyen megközelíthető helyen van. Egy komplett lomtalanítást pakoltak el komótosan a buszom előtt - percekig -, de még ez sem zökkentett ki a csodavárós hangulatból.
  • Helyszín:

    Diszkrét félhomály, hangulatos világítással. Kissé zegzugos panellakás, minden tiszta és rendezett, nem tudnék semmibe se belekötni. Nem találkoztam sem szúrós szemű szomszéd nénivel, sem kollégával vagy egyéb npc-vel. Viszont ne kövessétek el az én hibámat és csukjátok be rendesen a liftajtót, biztos én vagyok már az ezredik, akire rá kellett szólnia ezért. :D
  • Lány külseje:

    Alexandra pont olyan gyönyörű, mint amilyennek elképzeltem a képek alapján (szerintem még szebb is, retus ide vagy oda). Szoborszerűen szép, selymes bőrű angyal. És ami még fontosabb, árad belőle a kedvesség és a nyugalom, miközben nagyon cserfes és közvetlen. Tájékozott, határozott véleménye van és nem fél kimondani. Plusz olyan dolgokról is tudtunk beszélgetni, amire nem is számítottam. "FOR THE ALLIANCE!" :D
  • Erotikus masszázs:

    Láberotikás szeánszra mentem, úgyhogy nem ez volt a lényeg, de örültem, hogy nem hagytam ki. Gyengédet kértem, olyat is kaptam. Jót beszélgettünk is, de a vége felé kezdett elakadni a szavam, mert a várakozástól csak még izgibb lett arra gondolni, hogy mindjárt váltunk a lábimádós részre...

    ...ami számomra a földön fekvős (szakértő ínyenceknek: human footstool) műfaj, és még mindig beleremegek, ha rágondolok. Alexandra meztelenül, átszellemült arccal és kedvesen mosolyogva ül az ágyon felettem, először puhán és óvatosan, utána külön kérés nélkül határozottabban simogatott a lábaival, a nyakamon, az arcomon, a számon :P, ahol csak szeretem. Régi álmaim teljesültek, transzban vagyok még most is.
  • Levezetés:

    Ezt nem szeretném részletezni, magától ráérzett, hogy hogyan jó nekem. Nyugodtan és ösztönösen csinálja, gépiesség nélkül. Az "utána" következő simogatós, lenyugtatós rész meg simán a legjobb volt az egészben. :)
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek szerint, kölcsönös bizalom mellett, nem esett róla szó a telefonon kívül. Túlmentünk a megbeszélt időn is, de nem szólt érte.
  • Összkép:

    Első és egyszeri kalandnak szántam, de már most azon jár az eszem, hogy mikor mehetek újra. Kezdőként mindenfélét elképzel az ember, de még annál is jobb volt. Csodás erotikus élmények, nyugodt és meghitt hangulatban. Köszönöm Alexandra, csak azt az egyet sajnálom, hogy nem "hétköznapibb" körülmények között ismertelek meg. :)
Happy Massage