• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt,Pesten volt egy kis üzleti út és volt egy kis szabad idő és gondoltam szerencsét próbálok. Hívás után egy órával már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Én azt mondom hogy nagyon is központi helyen van rendelő. Van ott minden,bkv,bkk ellenőr parkolóőr stb stb :-) Autóval is jól megközelíthető,a parkolás az más kérdés.
  • Helyszín:

    Mivel már többször voltam már Timinél így tudtam mire számíthatok. De ért meglepetés mert ilyen olyan változás azért volt az utolsó látogatásom óta. A szoba kissé átrendezve (de tükör az maradt a falon) A fürdőben a kis függönyös zuhanyzó ment a kukába helyette egy nagy zuhanykabin van. Amúgy pikk pakk minden.
  • Lány külseje:

    Aki a képeket jól megnézi az a helyszínen is azzal tündérrel fognak találkozni. Egy kis pici törékeny,végtelen türelemmel kedvességgel megáldott teremtést ismerhet meg az aki meglátogatja
  • Action:

    Egy órácskára érkeztem Timihez. Lakásba be,cipő le szobába be, ajándék át ad vetkőzés,nagy türcsi és irány a tusoló. Addig is amíg tusoltam Timi levetkőzött merthogy utcai ruhában fogadott,ami tetszett nekem. A tusolással végeztem én be a szobába akkor már anyaszült meztelen volt. Itt még kért pár pillanatot még kiszaladt fürdőbe. Miután visszatért akkor kezdődött az action. A popsira mindenki figyelmét felhívom. Űber brutál kerek,kemény, formás. Imádom. Leheveredtünk az ágyra csókolózni kezdtünk,finoman lágyan csinálja,nem akarja az ember torkán ledugni a nyelvét,így én is visszafogott voltam. Közben persze ment a tipi tapi,eldöntöttem az ágyon és befészkeltem magam a lábacskái közé. Ő azok a lányok közé tartozik akit rettentő nehéz a csúcsra juttatni,főleg egy órás akcióban, ezt tudtam de azért mégiscsak jó az amikor az ember egy fincsi puncit nyalhat. Kis idő után váltottunk,Ő következett. Nagyon nagyon lágy franciával kényeztetett, a nyelvét valami iszonyat gyorsan tudja használni,ez az ingerlés nekem annyira bejött hogy le is kellett állítani mert végem lett volna. Újból elkezdtem nyalakodni hogy megnyugodjak. Miután ez megtörtént gumit húzott rám és hatulról támadtam. Na az a bepucsítás ,látványnak is brutál+még a tükör is megsokszorozza a látványt nem is bírtam sokáig végem lett. Hagyott magában lenyugodni még lassan mozgott is egy kicsit. Gumi le, nedves törlővel tisztára varázsolt. Jött a pihi,beszélgettünk mindenről elmondta a terveit a lakásról hogy milyen fejlesztések lesznek,közben azért már újból elkezdtem simogatni és egyszer csak azon kaptam magam hogy újból a szájában vagyok. Keményre varázsolt újból gumi, de most lovaglással kezdett,megint jött a popsirázós technikával. De a befejezést megint csak hátulról szerettem volna. Ezért pózt váltottunk és hajrá. Na ezt a menetet egy kicsivel jobban bírtam egészen addig amíg végem nem lett. Gumi le,nedves törlő,öltözködés és jobbra el mert már várt a kocsi.
  • Elszámolás:

    Én még az elején elintéztem így utólagosan nincs ebből gond,tudott is **** teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Ez a pici lány teljesen úgy viselkedett velem mint amikor az ember felugrik az ember a barátnőjéhez. Menni fogok még. Ajánlom másoknak is,nem fognak csalódni.
Happy Massage