• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment minden. A környéken jártam, gondoltam megcsörgetem, kényelmes 1 órával későbbi időpontot beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető, parkoló, busz, villamos, biciklitároló, mozgáskorlátozott feljáró...minden van. Kb egy éve már voltam nála, szóval én emlékezetből és gyalog sétáltam hozzá :D mivel a környéken volt dolgom.
  • Helyszín:

    Újonnan épített ház, pöpec kis lakás, gyorsan, könnyen megtalálható. Én útam során nem találkoztam senkivel sem, Épp felmosott mielőtt mentem, úgyhogy a tisztasággal, renddel nem volt probléma :) Fürdő teljesen korrekt, tusfürdő választék rendben, a törölköző pedig...valami fantasztikus!!!
  • Lány külseje:

    Eszméletlen jó nő! Az az igazi b.sznivaló pornós típus. Kőkemény popsi, irtó jó szilikon mellek, szilikonszáj, tökéletes test.Képeknek teljes mértékben megfelel.
  • Action:

    Egy órás progit beszéltünk le, fürdés után egyből a lényegre tértünk, ő már az ágyon várt rám. Szinte azonnal egymásnak estünk, ő minden áron a farkamat akarta, én kicsit játszottam vele, hogy azt ki kell érdemelni :)) persze azért nem menekültem én, míg felfedeztük egymást rendre a szájába kötöttem ki. Majd hanyatt fektettem és nekiláttam kinyalni. Nagyon jól reagál, biztos vagyok benne, hogy élvezni és abba is, hogy nagyon profi színésznő :) egyszóval profi és ezt a randink során nagyszerűen ki is használtam. Miután sikerült a hang és kéjhatásokat nála a maximumig fokozni, egyből jött a "érezni akarom a f.szodat a számba" kijelentés. Mit lehet tenni? Hagytam franciázni, majd mikor éreztem idő van gumit kértem, ám ez már későnek bizonyult, így első menet nem lett :D Ezután kaptam tőle egy hátmasszázst, közbe mindenféléről beszélgettünk, abszolút jó beszélgetőtársnak is. Majd én fürdőbe el, majd vissza és 2. menet. Itt már hagytam magam, az elején hosszan franciázott, brutál jó, igazi pornó feelinges franciát kaptam, majd ismét védőruhakérés, lovaglás előről, hátulról, doggy...és végem. Megdolgoztuk egymást rendesen. Majd tusi, ruha fel és puszi puszi el.
  • Elszámolás:

    A telefonba megbeszéltek szerintit, előre az asztalra tettem míg ő üdítőt töltött nekem. Így együttlétünk alatt nem is esett szó róla, végig ott volt az asztalon. Pesti átlagnál magasabb egy picit.
  • Összkép:

    Egy órás kemény pornós élményben volt részem egy hihetetlen jó nővel. Én most pont erre vágytam és amit kaptam tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Aki pornós szexet szeretne csak ajánlani tudom!
Happy Massage