• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Petya:)
    Örömmel olvastam a rólam leírtakat,és hogy elnyertem tetszésed :)köszönöm kedves szavaid!
    Én is szuperül éreztem magam Veled,kellemes társaság.
    Legközelebb is Várlak vissza,ha teheted....;)Igérem még gyengébb leszek,megjegyeztem hogy kevésbé erőteljesen szereted.De a mutatvány nem marad el.:-D fűszerezzük újakkal :)
    Remélem másnap nem kellett azért járókeret.;)csak fittebben ugráltál.
    Puszillak~Ölellek
    ING

  • Egyeztetés:

    Szerencsés csillagzat alatt születtem, elsőre sikerült elérnem . :) Részletesen tájékoztatott mindenről, telefonban ismeretlenül is kedves , szimpatikus a hangja. Másnap újrahívtam , szintén elsőre felvette. Megkaptam az időpontot és a pontos címet.
  • Megközelítés:

    A már emlegetett üzletházban sikerült parkolni, az utca megtelt. Aki "BMV"-ben gondolkodik, annak szintén könnyű dolga van, minden kb 2-3 perc séta távolságban.
  • Helyszín:

    Gyönyörű , új lakás, otthonosan berendezve. Tisztaság , rend mindenhol, fürdőben millió tusfürdő, száj öblítő, törölközők ( előtte- utána). Szeretem , ha egy lány egyedül "rendel", valahogy ez így nekem diszkrétebb.
  • Lány külseje:

    Nagyon szexi, nőiesen telt. Nem kell megijedni, ebben az esetben ez a jelző nem elfedése a túlsúlynak, hanem tényleg egy nagyon formás kőkeményen, feszes test jelzője ! Illik hozzá a formás cici, doktorbácsi szép munkát végzett ! Nagyon jó hozzáérni, selymes a bőre, izgató! Egyébként tényleg picit spanyol gráciás. : ) Egyszóval ( kettő), nekem bejön! :) - úgy olvastam, másnak is .
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a masszázspadon történik . Igazi , szinte sport masszázs. Érezni, hogy szereti csinálni. Nagyon alaposan, erősen ( kérésre finomabban - de akkor minek? ) masszíroz. Talptól kezdi és aprólékosan halad felfelé. A lábammal jól megdolgozott, mert sajna nem sokat szoktam nyújtani bringázás után. Minden porcikámat átgyúrta és utána le is lazította, nyújtotta az izmokat. Azért volt amit nem kellett nyújtani, mert nyúlt rendesen a sok érintéstől, csúszkától. :) A lazításáról azért gondoskodott, de ez a következő rovat már. :)
  • Levezetés:

    Én mindig ( most is ) felvezetéssel kezdek , így könnyebb nyugton maradni masszázs közben . :)
    Fürdés után a masszázspad végén félig ülve - állva fogadott, ekkor már nem volt rajta a "fogadó" fekete hálós egybe cucc. Végre megsimogathattam azokat a hatalmas kőkemény ciciket, feszes bőrét! :) Nagy élmény! Szépen átterelt a francia ágyra, majd ő kezdett kényeztetni. Vaoo , nem semmi egy Nő! Egyedi , látványos technikája van, igazi szer(v)tornász! :)
    A levezetés a masszázs padon a masszázs befejezése ként, hasonló technikával, de egy kis punci ismerkedéssel (félre értések elkerülése végett franciásan) fűszerezve, ha lehet mondani még nagyobb élményt nyújtva sikeredett. Mindig megvárta, amíg visszatérek a földre, lenyugszom és biztos ami biztos, közlöm, hogy nyugi élek. :)
    Köszönöm!
  • Elszámolás:

    Ahogy a telefonban megbeszéltük. Picit a budapesti átlag felett , de a "mutatvány" sem átlagos. Én mindig előre leteszem, bár mondta, hogy ráérek a végén.
  • Összkép:

    Nagyon kedves ,vendégszerető *** Értelmes , lehet vele beszélgetni, szóval ajánlott kategória. Én mindenképp szeretném még meglátogatni!
Happy Massage