• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Windshear!

    Mikor ajtót nyitottam neked láttam az arcodon átsuhanó elégedett mosolyt...hidd el jól ismerem mindezt.
    Kedves, közvetlen, érdekes férfi vagy, aki tudja kellő lazasággal kezelni az életet. Szeretem ezt a típust, aki még a csípős humoromra is vevő.
    Sajnálom, hogy a héten már nem értem rá másodjára is találkozni veled, de biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb erre sodor a szél nem fogod kihagyni a velem való találkozást.
    Egyébként is kíváncsi vagyok hogyan is fognak alakulni a dolgaid.

    Minden jót neked!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Két nappal korábban kerestem telefonon, segítőkész barátnőjével egyeztettem első körben. Később a megbeszélt időpontban hívtam és már közvetlenül pontosítottuk a találkát.
  • Megközelítés:

    Rendkívül könnyen megközelíthető elhelyezkedés, a Budai hegyek egyik legszebb részén! Forgalmas hegyvidéki főút, a buszmegállók szinte a ház előtt, mindkét irányba, parkolás ingyenes! Kell ennél több? ;)
  • Helyszín:

    Újabb építésű többemeletes társasház melyben főként irodák kaptak helyet. Az autóforgalomtól eltekintve alig találkozik valakivel megközelítéskor az ember. Felújított lakás, szeparált szobákkal. Több lány dolgozik a lakásban, hozzáteszem szinte észrevehetetlenül! Fürdő tiszta, jól felszerelt!
  • Lány külseje:

    Aliz egy nagyon helyes és formás teremtmény. ;) Mivel arc nélkül hirdet ezért ugyanúgy zsákbamacska a fizimiskája, mint amennyire a miénk, vendégeké is neki, de ahogy megláttam ez bizonytalanság érzet egyszerre elszállt: szép!
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után kis ismerkedéssel, beszélgetéssel kezdtünk, majd hasra feküdtem és lábtól kezdett el masszírozni felfelé. Átgyúrta a vádlikat, a combjaim, az ülőgumóm sem maradt ki, aztán a fenekemre ülve a hátammal folytatta. Itt hosszabban elidőzött, mert eléggé be voltak csomosodva a lapocka alatti részek, így az egy kis plusz munkát igényelt. Végül a karjaimat masszírozta át. Miután teljesen átgyúrt én kaptam lehetőséget egy kis viszonzásra, bár igazából masszírozásra neki nem volt szüksége, ez is inkább az én kedvemre volt. Aliz testének látványa és érintése már kezdte megtenni hatását, a rendre elővillanó puncijának és fenekének igen nehéz ellenállni! Így kis idő elteltével áttértünk a hanyattfekvésre.
  • Levezetés:

    Szóval a hátamon feküdve Aliz beolajozta Stanleyt és egyfajta lingam masszázsba kezdett volna, de jeleztem, h már így is annyira felhúzott, hogy ezzel rövid idő alatt kivégezne, habár én még nagyon kíváncsi voltam a csúszkára is, így beolajozta magát is és úgy kezdett el csúszkáni a testemen. Ilyenben még sosem volt részem, de állítom, hogy nehéz lenne ezt a csúszkát felülmúlni, mert el sem tudom képzelni, mi többet lehetne elvárni, amit Aliz ne vett volna bele a koreográfiába! A teljes testével csúszik át mindenhol, kívánatosan érintve a férfiasságomat a cicikkel, a fenekével, combjával és a puncijával is. Majd felül rajtam, mintha lovagolna és kezével a háta mögött izgatja a kisfőnököt. Teljesen olyan mintha szexelnénk. Majd kérésemre megfordult, amolyan 69 pózba hogy hozzáférjek én is. Itt már menthetetlen állapotba kerültem, így végem is lett, telespriccelve a cickókat. Kis pihi és beszélgetés még, "mindenki" megnyugtatására, majd el a zuhanyzóba.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt, utólagosan a szekrényre tételezett ajándék. Nincs meglepetés.
  • Összkép:

    Aliz tényleg kellemes felüdülés volt, nagyon profin végzi a masszázs ezen vállfajait. Mint nő egy nagyon kedves, a világra nyitott és érdeklődő személyt ismertem meg. Csak ajánlani tudom, magamnak is, újra!
Happy Massage