• Lola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első két nap egy egy hívásra nem értem el, de ez igazából nemjelent semmit, mert csak egy nagyon szűk idő állt volna a rendelkezésemre így talán még jobb is, hogy a harmadik napon első hívásra felvette a mobilját. Korrekt pontos eligazítást adott, fogadni tudott az általam megjelölt időben.
  • Megközelítés:

    1, 14-es villamos kb 150-200 méterre áll meg a ház előtt, míg a 914-es busz a belváros felé tartó közvetlenül a ház előtt. Én autóval mentem. A bejárattal szemben elkerített őrzött parkoló mérsékelt áron, de a ház alaksorában is található fizetős parkoló, ezért a parkolás nem fog gondot okozni. A kis térképen bejelölt helyszíntől délebre esik két utcával.
  • Helyszín:

    Modern tipikusan az elmúlt tíz évre jellemző új ház gyakorlatilag egy kisebb háztömb rendszer, ****. A lakás gyalog és lifttel is megközelíthető mindkét esetben keresztűl kell menni egy belső átriumon, de nem zavaró, mert szomszédokkal nem találkozik az ember. Lakás ilyen helyen jellemző tipikus kéthelységes minimál stílusú, de tiszta és rendezett. Valószínű, hogy kutya is van amivel akkor Én nem találkoztam, csak annak jeleit láttam. Fürdőszoba szép tiszta funkcionális, a tetthely egy elkülönített hálószoba, kényelmes nem nyekergő francia ággyal, tükrös beépített szekrénnyel, amelyből jókat lehet aktus közben mozizni. A bútorokon látható fényképekből kikövetkeztethető, hogy Lola nem csak rendel itt, hanem talán itt is lakik.
  • Lány külseje:

    Ahogy jellemezte magát izmos. Szép arc sportos fenék és láb szép szolizott bőr szerintem kifejezetten a mai sportos jó nő kategória nekem nagyon tetszett. Jelzem, hogy Én szeretem a kicsi melleket is, Lolának kifejezetten kicsi ,de szép formás cicijei vannak Őhozzá pont ez illik. Ezért a mell fun-os férfiaknak nem ajánlanám. Van azonban egy páratlanul szép intim rész rajta amiről ritkábban írunk mégpedig a kelyhe amely kívülről zárt kislányos nem látszik a kisajka, de miután feltárul szabályosan egy gyönyörű orchideára emlékeztető páratlanul szép és szimmetrikus szerelem völgy jelenik meg előttünk. Az egész megjelenése és stílusa is annyira megfogott, hogy rögtön érezhetővé vált számomra, hogy igen csak jó helyen járok.
  • Action:

    A kötelező higiéniai protokoll után hamar a francia ágyon feküdtünk ruhátlanul. Kis beszélgetés miközben masszíroztam hátát de már ekkor látszott, hogy az a lány élvezni fogja az együttlétet és nem fogja megjátszani magát. Kis idő múlva Lola bejelentette, hogy kényeztetni szeretne, aminek természetesen nem álltam ellen. Végigsimogatott és számos helyen megcsókolt mielőtt a kicsi énemhez eljutott. A franciája nekem maximálisan a legjobbak közé tartozik, mert, hogy ösztönösen, vagy a reakcióimból azt nem tudom ,de Lola ráérzett, hogy Én hogy szeretem , és, hogy a kedvencem a kantár nyelvvel való izgatása. Ami biztos, hogy így szopni csak azok tudnak akik szeretik csinálni és élvezik azt, hogy másnak örömöt okoznak, na Lola pontosan ilyen nő.Mielőtt késő lett volna kértem Lolát, hogy cseréljünk amelynek nagy kedvvel tett eleget. Én is végigcsókoltam mindenütt, mielőtt eljutottam volna a nunijához, aztán ott nem tudtam betelni vele. Az rögtön lejött, hogy Lola nem fogja megjátszani magát és az is látható volt, hogy élvezi a szexet és nem megjátssza azt. Először finoman aztán egyre erősebben kezdtem nyalni érezhető volt, hogy Lola a kifejezetten gyorsabb és határozottabb mozdulatokat kedveli. Miután kellően nedves volt határozottan megujjaztam aminek eredményekét produkált egy szép orgazmust. Legtöbb lánynál ilyenkor pauza következik, de Ő jelezte, hogy permanensen folytathatjuk. Gondoltam itt az ideje megérezni, hogy milyen az amikor egy ilyen gyönyörű kehelyben lehet az ember, gyorsan gumi fel és kértem, hogy folytassuk a kedvenc pózában, mire ő meglovagolt. A lovaglása a beülős fajta volt és nem a hintázós így egyszerre két helyről is láthattam (élőben és a tükörben) ahogy hímtagom hol előbukkan hol eltűnik e gyönyörű nőben. Majd váltottunk kutyusra itt már Lola teljesen elengedte magát az élvezeteknek és Én is nagyon határozott gyors mozdulatokkal tetem magamévá közben markolászva a gyönyörű fenekét és diszkréten dörzsölve ánuszát. Lola közben dicsért ami jól esett és minden egyes löketnél egyre kihallhatóbban aranyosan állandóan monda, "Istenem" szót. Egyszer csak éreztem, hogy egész teste összerándul és ismételten elélvez, amivel engem is berobbantott és szintén eléveztem. Fantasztikus volt vele, de nagyon tanulságos az is, hogy korlátozottan fogad vendéget pl aznap egyedül voltam és ez az egész együttlét alatt érződött. Nem volt fásult unott. Kezdeményező volt és élvezte tényleg olyan volt, mintha egy szeretőhöz mentem volna. Nem tartozik közvetlenül az actionhoz, de mindenképpen figyelmesség jele, hogy szex után (és előtte is) üdítővel kínál és engemet még csokival is. Azt hiszem lényeges külön is kiemelni , hogy Lola tényleg el tud élvezni, ami nagy szó, nem az a megjátszós. Az utóbbi jól esik , de azért lehet érezni, hogy nem volt meg,, míg azért akinél tényleg megvolt az orgazmus az bizony a testünk mellett egy kicsit az önérzetünket is kielégíti.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Amiket megbeszéléshez köt alapnak, vagy extraként azt szerintem szimpátia alapján vállalja, nekem külön megbeszélés nélkül is engedte, hogy részleteiben hogyan téríti el az alaptól nem tudom, nekem amit mondott az átlagnak tűnt és korrektnek és azt tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Én csak szuperlatívuszban tudok beszélni róla,.Voltak lányok akikkel nagyon jól éreztem magam , volt egy kevés akivel nem éreztem jól magam, sőt átvertnek éreztem magam, de ilyen még nem volt, hogy ennyire egyértelmű legyen számomra, hogy nem ez volt az első és utolsó találkozásunk, mert minden egyes percet mozdulatot érintést maximálisan élveztem. Nagyon ajánlott kategória. Végül azért ,hogy egy kis negatívot is írjak (ami valójában nem az) az a búcsú valamiért a többi lányhoz képest sokkal zavartabb amikor kienged. A kitekintőn elég hosszan kémleli a mozgásokat és látszik a szép arcán , hogy most valamiért gondterhelt (, de ez igazából nem tartozik ránk látogatókra), ez egy kicsit zavart, mert nem tudtam azt, hogy ez kihat e a vendégek inkognitójára. Összegezve Lola nálam az eddigi három legjobb szolgáltató között van. Vannak nők akik erre a szolgáltatásra születnek mert nem görcsösek és tudják, hogy mi kell mindkét félnek, hogy mi legyen. Nos szerintem Lola pontosan ilyen személyiség.
Happy Massage