• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Kedves Snake!
    Először is szeretném megköszönni, hogy megírtad kellemes élményünket! Én is nagyon jól éreztem magam,természetesen várlak vissza szeretettel!
    A félreértések elkerülése végett szeretnék a helyszínről leírtakon pontosítani.
    A "palota" ahol mi találkoztunk az én Drága barátnőm Klaunak a rezidenciája :-)
    Mivel mi nagyon jó barátnők vagyunk és nem mellesleg párban is fogadunk vendéget ezért elég sokszor nála tartózkodom. Így történt ,hogy éppen ott volt a randink helyszíne :-)
    Természetesen az én lakásom is szép és kúltúrált, de ha nálam randizunk itt nincs jakuzzi.
    Szóval ha nálam találkozunk akkor sem fogsz csalódni :-)
    Még egyszer köszönöm a kedves beszámolót és örülök, hogy jól érezted magad!
    Millió puszi: Brenda

  • Egyeztetés:

    A telefont elsőre felvette, és kedves hangon fogadta a kérdéseim. Rövidke beszélgetés után már meg is tudtunk beszélni egy találkozót.
  • Megközelítés:

    Megközelítés szempontjából a szerelmi fészek nagyon jó helyen van. Tömegközlekedés szempontjából tökéletes, és ha jól láttam, akkor a környéken elég sok parkoló állt szabadon.
  • Helyszín:

    A helyszín nagyon szép. Hogy őszinte legyek nagyon szép lakásba invitál be. Kellemes nyugtató illat, Hűvös levegő volt bent a klíma által. Elsőre olyan volt, mintha egy palotába kerültem volna. Nagyon tetszett nekem. A színek, és maga a helységek elrendezése, valamint színvilága is. A fürdő nagyon szép volt, és A hirdetésben említett Jakuzzi valóban elérhető. A lakásban szép rend, és tisztaság honol. Egyedül én törtem meg a rendet, az előszobában hagyott cipőmmel, és a fotelba letett ruhámmal.
  • Lány külseje:

    Külsőre nagyon csinos. Szolid megjelenéssel nyitott ajtót, és csalt be a lakásba, és bent lehullott a lepel. Én annyit tudok nektek mondani, hogy ő nem más, mint egy "istennő".
    Valóban a képeken látható hölggyel találkoztam, és ami azt illeti, még a speciális kérésemet is teljesítette.
  • Action:

    Mikor beinvitált a lakásba, azonnal észrevette, hogy egy kicsit megszeppent voltam. Azonnal szép óvatos, és finom utalásokat tett arra, hogy mi nagyon jól elleszünk. Kellemes érzést váltott ki a finom érintése, és forró csókja. Egy nagyon kényelmes Franciaágy volt buja vágyam kielégítésének tetthelye, mely nagyon hangulatosan volt elrendezve a szobába. Érzékiesen, és nagyon finoman kezdeményezett, majd amikor látta, hogy feloldódtam, azonnal a tettek mezejére invitált engem. Kérésemnek megfelelően egy nagyon csinos ruhában volt, és nagyon szexi fekete combfixben. Amellyel igencsak érzékien kényeztette a testem. Forró testéhez élvezettel simult a testem, és minden téren gyönyör volt.
  • Elszámolás:

    Namost itt egy eléggé butus kérdés van. Mennyire érte meg nekem. Higgyétek el nekem, hogy egy valósi istennő karmai között nem jó kérdés az, hogy megérte-e. Az elszámolás nagyon korrekt volt. Kalandozásunk közben egyáltalán nem nézte az órát, és nem foglalkozott mással, mint velem. Korrektség terén határozottan kijelenthetem, hogy minden kijelentését, és kérésem teljesítette, és nem kellett semmiféleképpen emlékeztetnem semmire.
  • Összkép:

    Én nagyon élveztem. Egyszerűen annyira jó volt vele, hogy alig tudtam hazamenni. (Bár az őszintét megvallva nem is igazán szerettem volna hazajönni.) Nagyon jó érzés volt vele lenni. Amint korábban is említettem egy igazi istennő fogadott, és juttatott engem olyan élvezetekhez, amelyekről eddig csak álmodozni, és olvasni tudtam csak. Alig várom, hogy újra mellette lehessek, és forró testét, és csókjait élvezhessem.
Happy Massage