• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága a beszámolót!
    Én is jól éreztem magam. Látod, nem mindenki egyforma,nálam azt kapod amit szeretnél. S örülök hogy nem tartozok a rossz tapasztalataid közé :)
    Várom a legközelebbi találkozót,hogy mást is kipróbálhassunk, s ne csak a szám járjon..... hm :)

    csókjaim

  • Egyeztetés:

    Már tegnap este is próbálkoztam nála, de nem tudott már időpontot adni, így ma kicsit korábban próbálkoztam...sikerrel. Egy órával később a kapuban voltam.
  • Megközelítés:

    Lehel tér. Mit lehet erről írni? Eltévedni lehetetlen mert semmi apró utcácskába nem kell menni. Váci ut. Este voltam, volt szabad parkoló a ház előtt is, ha jól láttam. Bocsi az autósoktól, de nem szoktam nézegetni, ha gyalog megyek vagy bkv-val. Én villamossal mentem, szinte a ház előtt tesz le. Aki nem talál oda az inkább verje ki magának otthon.
  • Helyszín:

    Régi bérház, nagy belmagassággal. A liftben itt is halálfélelmem volt ...amilyen hangokat kiad..
    A lakás otthonosan berendezett, szerintem ott is lakik.
    Fürdőben modern zuhanykabin. A lakásban mindenhol rend, tisztaság. Szobában hangulatvilágítás a mennyeztről váltogatta színeit..halk zene. Tehát ezen a téren minden oké.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában nyitott ajtót. Ez engem abszolút nem zavar, hisz előbb utóbb úgyis lekerül róla :)
    A képeknek maximálisan megfelel. Meztelenül pedig egyenesen pazar. Bőre negyon finom tapintású és illatos. A képek nem adják vissza cicik szépségét...szuper egyébként..nem kicsi, nem nagy, szép formás :)
  • Action:

    Fél órás franciás szeánszot beszéltünk meg. Részemről óvatosságból, korábbi rossz tapasztalatok miatt, de mint utóbb ez kiderült Timi esetében tök felesleges volt az aggodalmam.

    Tus után szobába be, mondta helyezzem kényelembe magam és egy perc türelmet kért. ( tényleg 1 perc volt)
    Töröközőben jött vissza (szerintem a véletlen műve, hogy így jött össze, de én imádom ez a "ruhát").
    Mellém telepedett az ágyra miután megszabadult a felesleges "ruhától" és egymás testének kölcsönös felfedezése vette kezdetét. Simogatások, aminek fókuszában esetemben a cickók voltak és popsi..nála pedig a lábam közt ébredező szerszámom..
    Mikor majdnem 100%-nál járt, Timi oldalról támadott, fenékkel a falon lévő tükör felé (királyság volt onnan kukkolni). Először a zacsival fogalkozott, játszott rajta a nyelvével, majd szép lassan egyre feljebb, míg végül teljesen birtokba vette. Játszott a kupakon a nyelvével...mikor bekapta még akkor is érezni lehetett a nyelve játékát.. ügyesen csinálta..nekem nagyon bejött.. Kérdeztem foghatom e a fejét közben...(mert volt már aki megijedt, azt hitte rá akarom nyomni a fejét...de ha nincs az étlapon sohasem tenném) igenlő választ kaptam :) Aztán kérésemre átmentünk 69-be. Nagyon finom, gusztusos ésbillatos puncika tárult elém, amibe mohón bele is vetettem a nyelvem. Érezve a vég közeledtét kértem, hogy ujra oldalról jöjjön, hogy láthassam is amint a szájában vagyok, közben óvatosan a punciját simogattam az ujjammal, másik kézzel a ciciket és a popsit. El is durrantam a szájacskájában hamarosan.. Nem ugrott fel rögtön...még csinálta egy darabig, míg lenyugodtam(szuper..nagyon pozitív)... nem kapkodott..szép lassan felállt, félrevonult, sziliviába ürítette a tartalmat.. Figyelmesen mindvégig hátat fordítva, hogy az illúziót ne rombolja...
    Törölgetés, öltözés és tipli...a fürdéssel hazáig kibírom...nem raboltam ezzel az idejét.
  • Elszámolás:

    Szó nélkül az asztalra tettem vetkőzés közben, ez számomra természetes. Amiket akartam azok mind alapban vannak. Plusz a végére sem keletkelezett. Teljesen korrekt az ajándék mértéke is.
  • Összkép:

    Összbenyomás???....
    Olyan érzés volt összasségében, mintha a "szomszéd csajhoz" ugrottam volna be, mikor egy kis kényeztetésre vágyom....nagyon kellemes volt.
    Ha tehetem visszamegyek, mert a puncit is kipróbálnám. Szerintem abban sem lesz csalódásom :)
Happy Massage