• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon minden simán ment. Munka miatt 2-szer is jeleztem, hogy picit késem, ezt nagyon rugalmasan kezelte. Utólag is köszönöm.
  • Megközelítés:

    Etele-Fehérvári kereszteződéstől egy sarokra található a helyszín. Parkolóhely ingyenes, nem volt gond találni.
  • Helyszín:

    Lakótelepi 10 emeletes ház, felsőbb emeletén található a lakás. Szerencsére nem egy tipikus lakótelepi lakás, szépen fel van újítva. Én egy szobát láttam.
  • Lány külseje:

    Ki kellett jönnie a folyosóra, hogy kinyissa a rácsot, így az ajtó mögé bújós rész szerencsére kimaradt.
    Megláttam az arcát és tudtam, hogy jó helyen járok. Nagyon csinos jó alakú leányzó, a képeknek tökéletesen megfelel. Igazi természetes szépség.
  • Action:

    Beléptünk a szobába és láttam, hogy egy normális ágykeret rajta tökjó matraccal , mondom végre ez nem fog hátráltatni semmiben. Először engem küldött tisztálkodni, majd ő is. Miután elkészült egy bőrhatású miniruhában jött be, alatta a kért combfixxel, fekete hajzuhataga még rátett egy lapáttal, irtó sexy volt. Kacérkodott velem, csókolózás közben is, mely heves csókcsatában teljesedett ki. Nagyon jól csókol és láthatóan élvezi. Ezek után kezelésbe vett, nagyon finoman és jól csinálja, bár ha a kéz használatát elhagyná, még jobb lenne. Majd ráült az arcomra és én kényeztettem a finom kis punciját. Nagyon jól reagált a kényeztetésre folyamatosan nedvesedett és tetszett is neki. :) Majd védőfelszerelést húztunk, amely cseppet elszorított, így először ő volt felül, majd én, végül kézzel lett végem. Második kör előtt hosszan kényeztetett simogatott, nagyon jót beszélgettünk közben, értelmes lány, aki nem csak az ember farkát mozgatja meg :). Második körben én voltam felül és nagyon jó volt, közben nagyon erotikus arcokat mutat, miközben élvezi a sexet, ez nagyon be is indított. Végül belefértünk az időbe, nagyon kedves volt búcsúzáskor is.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottaknak megfelelően számoltunk el. Előre kérte az első órát, majd a 2. óra elején is előre elkérte az ajándékot. Mondta, hogy nem velem van baja, csak többször megjárta már :(.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, intelligens és szép lányt ismertem meg személyében. Remélem lesz alkalmam még felkeresni, bár azt mondta, hogy nem mindig lesz elérhető. Csókja és szenvedélyessége miatt nagyon ajánlott. Tessék rá vigyázni. :)
Happy Massage