• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Köszönöm az izgalmas beszámolót kedves "govinda"! :)

    Az érzések nem hazudnak, az elme játéka a félrevezetés, tehát nyugodtan bízz csak meg a saját érzéseidben! :)

    Várlak szeretettel mindenkor, kívánok Neked sok szépet és jót addig is! :))

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot. Mara egy kedves hangú, bájos lány.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a főváros egyik, ha nem a legmagasabb pontján találtható a társasház, amelynek legfelső emeletén rendel Mara. Tömegközlekedéssel magamtól nem próbálkoznék, de valószínűleg nem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Egy páratlanul gyönyörű panorámájú lakás a Maráé - életemben nem voltam még ennyire szép kilátással rendelkező szobában. Csak álltam és bámultam hosszú másodpercekig a messze alattam elterülő várost és előttem a fák lombkoronáinak csúcsát. Különben rend, tisztaság mindenhol, a fürdő is korrekt. A besötétített nappali-szerű szobában folyik maga a masszázs.
  • Lány külseje:

    Mara a képeknek megfelel, vonzó, csinos hölgy. Felöltözve fogadott, később pedig egy shortban és egy kis vékony zöld trikóban masszírozott - igazán szép és kívánatos volt.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után átadtam egy kis figyelmességet neki, aminek nagyon örült, ölelést kaptam cserébe, jólesett. Beszélgetés kezdődött, és én felvázoltam, mit is szeretnék, amiben egy kölcsönös masszázs képét is felfestettem - hiába. Itt ilyesmi nincs, itt a vendég fekszik, és egyet tehet, hogy átadja magát Mara kezébe. Bár kedvelem a kölcsönösséget és szeretek adni, úgy döntöttem, rábízom magam, legyen most, ahogy ő szeretné.
    Hát ez nem egy szokványos masszázs volt, annyi szent. Zuhanyzás után hasra feküdtem a tatamin, majd szépen betakargatott, mindig csak a "kezelt" területet hagyva szabadon. Mielőtt elkezdte, mintha meditált volna kicsit, rámhangolódott, összekapcsolódott velem. A masszázsa a finomabbak közül való, nem gyúrós jellegű, sokkal inkább érzéki. Hullámzik a keze, íveket jár be, elárasztja az érzékeket. Egyszerre lazító ugyanakkor van benne bőven erotikus töltet is. Valamiféle alfa állapotba kerültem, és nagyon élveztem, amit csinált. Benyúlt a combjaim közé is, de csak a koreográfia részeként, nem huncutkodott, mégis izgató volt. Majd megkért, hogy forduljak meg...
  • Levezetés:

    Maránál valóban csak kézi levezetés van, ez is csak a másfél órás program részeként. Ezt a kézimunkát viszont mesterfokon űzi. A környéket, a combomat, ágyékom tövét kezdte simogatni, onnan tért át finoman a farkamra. Szépen indított, lassan, de biztosan húzott egyre följebb, mintha csak egy drótköteles csörlő vonna a csúcs felé, megállíthatatlanul. Volt, hogy fölémhajolt, éppen úgy, hogy sejtehtően csodaszép mellei (nem állhattam meg, hogy meg ne dícsérjem őket, ezt szerényen és kicsit zavartan meg is köszönte), melyek igyekeztek a trikó mögé bújva maradni, kb. egy centire volt a farkam csúcsától, közben ő érzékien le-föl mozdulatokkal izgatta a hímtagomat. Valamiért az volt közben az érzésem (hacsak nem bebeszéltem magamnak), hogy ezt ő maga is nagyon élvezi, és valamilyen szépen palástolt módon de be van indulva ős is valamelyest. Érdekes különben, számomra mennyire izgató tud lenni a mindig éppen aktuálisan megszabott határ átlépése, ennek vágya. Maránál úgy éreztem, a csoda maga az lenne, és fél karomat talán oda is adnám érte, ha lekapná a felsőt, és a fütykösöm a mellei közé venné, vagy legalább a bimbókkal érintené. Ez akkor most kb. megfelelne annak, mint máshol kölcsönösség közben egy titkos ám annál szenvedélyesebb aktus. De ez a ciciszex is sajnos csak vágyálom maradt a részemről, viszont majdnem utolért a vég, mikor egyik keblének bimbója elkezdett kikandikálni, jujj. Gyönyörű volt. Vagy 3-4-szer kerültem a csúcs közelébe, mindig jeleztem, hogy ajaj, de aztán megadtam magam és hatalmasat élveztem. Szépen letörölgetett, és hagyott pár percet relaxálni. TP-nek nyoma sem volt, egyébként pedig ügyesen időre végeztünk. Hiába, van már rutinja a leányzónak.
  • Elszámolás:

    Úgy emlékszem, a végén rendeztük, ennek mértéke éppen a másfél órának megfelelő fővárosi átlag.
  • Összkép:

    Egészen egyedi élmény egy odaadó, csinos, vonzó, nagyon kedves, ugyanakkor visszafogott és távolságtartó lánnyal. Érdemes fölaraszolni hozzá a hegy tetejére, hogy onnan kicsit másképpen, elvarázsolva jöhessünk le. Bár ez a masszázs több, mint erotikus masszázs, van benne egy kis mágia is - a szó legpozitívabb értelmében. Gondolkodom azóta is a visszamenetelen...
Happy Massage