• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés tökéletesen sikerült, első próbálkozásomra elértem Karent telefonon. Megbeszéltük a számomra fontos részleteket és jó volt számára az általam kért időpont egy órával későbbre. Azonban megkért, hogy fél órával később is telefonáljak megerősítésképp. Így is tettem. Mindvégig kedves volt.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható cím. Én busszal mentem, aminek megállójától körülbelül 8 percet sétáltam, de van buszmegálló közelebb is, úgyhogy aki másfelől jön annak az út kevesebb. Legegyszerűbb autóval érkezni, mert közvetlenül a ház parkolójában lehet megállni.
  • Helyszín:

    Szép nagy kétszintes ikerház, mint ahogy korábban írtam saját garázzsal. A legfelsőbb emeletre mentünk fel lépcsőn egy tágas bútorokkal berendezett szobába, ahol egy nagy franciaágy volt. A falon van egy tükör a látvány fokozására, illetve szobainas a ruhák számára. A fürdő is tökéletesen megfelel minden igénynek, tartalmaz mindent amire szükség van. A tus átváltójának hiánya (csak a csonk volt meg) volt az egyetlen szépséghiba, de így is lehet használni.
  • Lány külseje:

    Karen egy helyes, szép kék szemű szőke lány, kinek formás alakját fotói tökéletesen visszaadják. Szép kerek popsival van megáldva, amit nagyon jó volt markolászni. Az arckitakarástól sem kell tartani, van is olyan kép, amin Karen arca látszik, igaz azon sejtelmesen lefele néz. Egyetlen számomra szokatlan dolog az volt, hogy annyira nincs megelégedve a mellei méretével, hogy a melltartót nem vette le, amit sajnálok, mert én nem osztom az aggályait.
  • Action:

    Rövid beszélgetés után kaptam egy törülközőt és elmentem tusolni, visszatértem után Karen egy fekete melltartó és tanga kombinációban várt és állva egy kellemes csókcsatába kezdtünk. Kezeimmel popsiját markolásztam, miközben Ő a szerszámomat simogatta. Rátérdeltünk az ágyra, Ő négykézlábra ereszkedett és franciázni kezdett én továbbra is popsiját markoltam, majd, a tangát félrehúzva a punciját simogatni kezdtem, amit kellemes hanghatásokkal nyugtázott. A franciája nagyon jó volt. Ugyan nem foglalkozott a környékkel amit szeretek, viszont eltalálta a számomra legjobb ütemet és időnkét teljesen eltüntetett miközben párszor egy kicsit ki is várt. Szerettem volna megkóstolni a fotóin már megcsodált rózsaszín punciját, ezért kérésemre 69-re váltottunk, jó franciájának köszöngetően ez olyan jól sikerült, hogy nem sokára el is mentem. Bár vicces látvány volt, ahogy elsietett a mosdóba kiköpni az utódokat (miután kaptam törlőkendőt), de én jobban szeretem, ha még egy ideig kényeztetnek levezetésként. Mikor visszajött Karen, mellém feküdt és beszélgetni kezdtünk. Szimpatikus lány, könnyen találtunk is közös témákat, de egy idő után ismét elfogott a vágy kölcsönös franciába kezdtünk, majd gumihúzás után Karen nekem háttal lovagolni kezdett. Változatosan mozgott, egyszer gyorsabban, máskor lassabban kisebb mozdulatokkal. Ezután kutyusra váltottunk, ahol én diktáltam a ritmust, miközben számomra jól helyezkedve tolta magát rám. Alaposan kifáradtam, ezért hanyatt feküdtem és megkértem Karent, hogy legyen megint franciás befejezés és kézzel fűszerezett ügyes munkájának meg is lett az eredménye. Az előzőből tanulva itt viszont már megkértem, hogy ne hagyja abba, amíg le nem nyugszom, aminek készséggel eleget is tett.
  • Elszámolás:

    A végén került átadásra a pesti átlagnak megfelelő ajándék. Minden nagyon korrektül zajlott, nem volt semmi meglepetés. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Karen személyében egy nagyon szimpatikus, vonzó hölgyet ismertem meg, akivel nagyon jól éreztem magam. A barátnőérzés megvolt és kellemes franciájával sikerült jó értelemben „felborítania” a sok pózos előzetes tervemet, amit utólag cseppet sem bánok. :)
Happy Massage