• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Nem is tudom hogyan köszönjem meg neked a sok jóságodat, és hogy a csúcsra juttattál :) Neked köszönhetően egyre közelebb érzem magam hozzád, és ez nagy dolog a számomra. Bizti fújtattál amikor nagy léptekkel átvágtad magad az akadályokon hozzám tartva miközben tartottam neked az ajtót. Gyönyörű hangod volt a telefonba ez a nemes cselekedet annak tudható be,... :) ;)))) nem csalódtam, mert a pusy köszönés után éreztem a belőled áradó rengeteg pozitív energiát. Örültem neked nagyon!! Rögtön tudtam, hogy csak jó dolgok történhetnek velem az együttlétünk alatt.
    - Köszönöm szépen, hogy eljöttél hozzám. Bakker, :) mihez kezdtem volna nélküled amíg nem vagy velem :))) Nem kérdés hogy visszavárlak hisz szimpatikus voltál nekem nagyon ;)))

  • Egyeztetés:

    Már egy jó ideje szemezgettem vele, de valaki vagy valami mindig közbejött.De ami késik az nem múlik hívtam telefonon egyből felvette és sikerül mindkettőnknek megfelelő időpontot sgyeztetni.
  • Megközelítés:

    Ismerve a környéket könnyen odataláltam, Gk-val mentem forgalmas fő út melletti a helyszín parkolás ingyenes és megoldható.A tömegközlekedésre sem lehet panasz.
  • Helyszín:

    Régebbi panelház ligetes környezetben.A ház tiszta az emeletek száma nem indokolta,hogy a liftet igénybe vegyem.Izgalmamban majdnem egy másik lakásba mentem,de Angi figyelt én pedig meghallottam az ajtónyitást és máris a helyszínen voltam.A lakás tágas tiszta hangulatfényekkel megvilágított a szoba minden igényt kielégítő.A nagy franciaágyon kívül masszázspad is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően ill. egy még bűbájosabb mosolygós lány fogadott.Éreztem itt csalódás nem nagyon érhet.Egy mintás fekete bébidoll szerű szerelésben fogadott két puszi kíséretében.Majd bekísért a helyszínre itt átadtam kis ajándékomat melynek nagyon örült.
  • Action:

    Először voltam nála így egy egyeztető megismerkedős beszélgetéssel kezdtünk.Üdítővel kínált ami nagyon jólesett a torkom száraz volt, hát valljuk meg izgultam egy kicsit.
    Kérdezte ,hogy mit hogyan szeretnék mondtam ami az adatlapon van az nekem teljesen meg felel koreográfiát nem szeretek csinálni, majd menet közben kialakul.mivel már elég hosszan beszélgettünk egymásra néztünk és irány a fürdő igyekeztem,hogy mielőbb visszaérjek.A csókról érdeklődtem,hogy miért nem erre igazi választ végül is nem kaptam.
    Visszaérve még rajta volt az a kis finom jó tapintású semmike persze igazándiból ami alatta volt tette jóvá.Cicije formás jó fogású melyek kényeztetését örömmel fogadja a beavatkozás szinte nem észrevehető gyönyörű mestermunka.
    Feszes jó fogású popsi öröm volt vele összesimulni és felfedezni egymás testét.Kezeink elkalandoztak és kiki megtalálta amire kíváncsi volt és azzal kezdett játszadozni.Kibontottam és csak a tanga maradt, így kerültünk az ágyra hol már kicsit agresszívebben érdeklődtünk egymás iránt.Csodálatos a teste minden porcikája reagál ebbe a kánaánban érdemes eltévedni.
    Csókoltam nyakát,kényeztettem cicijeit majd combsimogatások kíséretében jutottam puncijához mely éppen éledezett.Nyelvemmel kezdtem kényeztetni na jó nyalni falni melyre a reakció nem volt az igazi élvezte de nem úgy ahogy én szerettem volna.Visszatértem a cicikhez és finom szopogatásba szívogatásba kezdtem és lőn csoda csípője intenzív mozgásba kezdett alattam ekkor újra lecsusszantam kelyhéhez ,mely ekkor már rendesen kivirult nyelvem finom de mégis intenzív ténykedése eredménnyel járt hang és testének ívbe feszülése és remegése jelezte révbe jutott ölelő karjaimban lenyugodott.Na ez nem tartott sokáig.Kezdődött az én kényeztetésem.Finom szopogatás után farkamat mellei közé fogta és kezdődött egy cici sex ezután újra szopni kezdett ez olyan barátnő filinges volt én az intenzívebbet jobban szeretem,de hiba nem volt benne.Mikor úgy ítélte meg hogy elég kemény vagyok kaptam egy védőfelszerelést és lovacskában szépen rám ereszkedett.Puncija szűk és forró volt isteni érzés volt benne lenni a lovaglást profi módon erőteljesen, de nem gyorsan csinálta az élvezetre hajtott nem akart kivégezni a cicik ott ringtak előttem,hát nem is maradtam tétlen markolásztam ,felhajolva puszilgattam szívogattam őket emlékezetes marad számomra.Pozíciót váltottunk elölről hatoltam belé nem durván,de itt már könnyebben ment a punci tocsogott.lábai a nyakamban csodálatos volt ahogy minden lökésre a cickók lendültek az arca mosolygott,majd lábak szét és folytatás, itt hamarabb jött a vég ,de hát az újdonság varázsa /mindig van mire fogni/ lába a derekamra fonódott magába húzott és így hagyott lenyugodni.A többi már a szokásos menet szilvia stb.
    Összebújós beszélgetés erről arról a világot megváltani nem tudjuk és így tovább. Az idő elszaladt és sajnos készülődnöm kellett.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint - az első találkozásunk ellenére - utólag tettem az asztalra.Értékeltem a bizalmát.
  • Összkép:

    Angi egy cserfes csinos NŐ .*** profi, barátnős együttlétet tud varázsolni kerek idomai és kedves állandó mosolya csak hab a tortán.Akik ezt szeretik azoknak erősen ajánlott.Kösz Angi,ha időm engedi lesz még folytatás.
Happy Massage