• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Uram!:)
    Szörnyeteg kizárt!!
    Nagyon szépen köszönöm neked az élményt a találkozást azon a hosszú fárasztó napodon,amit végig prédikáltál. :::-) és azt is hogy irásba foglaltad!Köszönöm az időd.

    Örülök hogy rám esett a választásod,segitehettem ellazulásod!
    Nagyon kellemes volt számomra a társaságod,szeretem ha tanulhatok én is valamit.
    Okos intelligens egyedi humorú embert ismertem meg személyedben,akitől sok bókot kedvességet kölcsönös szimpátiát kaptam ;)
    Remélem még találkozunk és szerzünk egymásnak ismét nagyon kellemes perceket!
    Mégegyszer KÖSZÖNÖM.
    Vigyázz magadra.
    puszi ölelés

  • Egyeztetés:

    Mivel nagyon határozott elképzelésem volt a találkozó időpontjáról és időtartamáról – más nem is lett volna elfogadható –, két nappal korábban hívtam és szerencsém volt. Kedvesen és részletesen tájékoztatott a programról, a lehetőségekről és a tiszteletdíjról.
  • Megközelítés:

    Rendkívül egyszerű, a Móricz Zsigmond körtértől néhány percnyi séta. Metro, busz, villamos megálla közelben. Parkolni az Allee-ban érdemes.
  • Helyszín:

    Modern, tiszta épület lifttel.
    A lakás ízlésesen berendezett, hangulatos. A helyiségek tágasak, tiszták. Ez igaz a fürdőszobára is, ami megfelelő választékkal rendelkezik a tisztálkodáshoz.
    Két törülközővel lehet gazdálkodni.
  • Lány külseje:

    Rendkívül vonzó. Tökéletes alak, szép arc, vidámságot sugárzó tekintet. Áttetsző fekete öltözék amely előnyösen emeli ki Ingrid szépséges idomait.
    Kimerült és kissé feszült voltam, amit az első percektől kezdődően próbált feloldani – sikeresen :)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs előtt megkérdezte, hogy vannak-e kényes pontok, mire ügyeljen, milyen erősséggel masszírozzon, majd ennek megfelelően látott hozzá.
    Az első mozdulatokból lehetett érezni, (aztán otthon még a következő napon is) hogy Ingrid szakképzett masszőr. Alulról felfelé haladt és alaposan megdolgozta mind a lábaimat, mind a felső testemet. A masszázs közben élvezetes, könnyed beszélgetés érdekes témákról. Repült az idő, melynek előre haladtával egyre több érzéki érintés, cicikkel simogatás, puszi emelte a hőfokot, majd úgy nagyjából félidőben következett a fordulás és egyben átköltözés a masszázs ágyról a francia ágyra.
  • Levezetés:

    Az új helyszínen aztán egyre inkább elvesztettem a tér- és idő érzékemet. Csúszkás masszírozás puszikkal, ágyék környéki simogatásokkal 69 kombinációban nyelvelve a tűzijáték kirobbanásáig.
    Ezután hagyott megnyugodni letisztogatott, mellém feküdt, vízzel kínált és folytattuk a beszélgetést ahol abbahagytuk.
    Végül együtt mentünk a fürdőbe és kölcsönösen lemostuk egymásról az olajat és egyéb anyagokat. :)
    Igyekeztem nagyon alapos munkát végezni.
  • Elszámolás:

    A kiválasztott időtartamú programnak megfelelő *** borítékba készítve vittem, s adtam át a búcsúzkodás előtt. (Ki sem nyitotta. Köszönöm a bizalmat.)
  • Összkép:

    Fő vonalakban hasonlóak lehetnek a vendégek értékelési szempontjai. Nem közömbös a külső (arc, alak, tekintet, öltözék), a masszázs + az erotikus rész és a helyszín sem. Ezek mind magasra pontozhatók Ingridnél. Amit ezen felül nagyra értékelek az a vidám kisugárzása, közvetlensége, a beszélgetés hangulata, őszintesége, amik miatt önmagában is nagyon élveztem a társaságát. Ezek így mind együtt voltak és tették felejthetetlenné az együtt töltött órát.
Happy Massage