• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sms-ben érdeklődtem és nagyon segítőkész volt, és rugalmas az időpont egyeztetés terén. Segítőkész volt mindenben, minden kérdésemre válaszolt.
  • Megközelítés:

    Már jártam nála kb fél évvel ezelőtt, így nagyjából tudtam, hogy merre kell keresnem a találkahelyet. Csendes budai utca. tömegközlekedés szerintem néhány perc gyalog villamos, és busz is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régiépítésű lakás. A fürdőszoba kicsit szűkös, de a célnek tökéletesen megfelel. A fürdőszobában volt, szájvíz, kellő mennyiségű tusfürdő, és ami nagyon fontos, elegendő, száraz, tiszta törülköző is. A szobában éppen ágycsere projekt megy végbe, így a nagy francia ágy (kétszemlyes ágy) mellett volt egy másik kétszemélyes ágy, ami ugyancsak tökéletesen alkalmas volt a rendeltetésére.
  • Lány külseje:

    Csodálatos arcú, vékony, gyönyörű teremtés. A képek tökéletesen visszaadják az élő képet. Nagyon kedves, aranyos. A teste egy igazi gazellára emlékeztet. Gyönyörű íve van a hátának, és szép selymes bőre. A mellei fiatalosan hetykék, és kemények. Éppen tenyérbe illőek. A hasa is nagyon finom ívű, imádtam simogatni. A combja is finom tapintású. Nagyon szép külsejű leányzóról van szó. Magával ragadó. Vékony testalkat, aki szereti a husibb lányokat azoknak is ajánlom, mivel ilyen szép testet ritkán lehet érinteni.
  • Action:

    Tusolásból az ágyon fekve fogadott, egy nyaknál kötős kis hálóruhában. Igazán szexinek találtam. Melléfeküldtem és elvesztem testének simogatása közben. Közben ő a velem egykorút simogatta, és azonnal életet lehelt (érintett) bele. Apró szája puszikkal, és test puszikkal variáltam a simogatást, majd az egyik mellét tetem szabaddá, hogy simogatni tudjam. Annyira elmerültem ebben a tevékenységemben, hogy ő szólt rám, hogy segítsen levetkőztetni önmagát?! Megköszöntem, és hagytam. Akkor villant a gyönyörű teste. Felém fordult, és apró puszik közepette haladt lefelé a központi agyam felé. Majd szépen érzékien bekapta, és még érzékibben kezdett foglalkozni a környékkel is. A nyelve olyna finoman maszírozta a zacsit, hogy azóta is bele borzongok, ha rá gondolok. Bárcsak egész nap érezhetném ezt az érzést. Legközelebb fogom kérni, hogy kicsit hosszabb ideig csinálja ezt. ISteni volt. Majd bekapta és istenien kezdte szopni a farkam. Néhány perci csinálta kezezés nélkül, majd amikor kezdtem a csúcsot érezni, akkor kértem, hogy üljön bele. Szépen felhelyezte a védőfelszerelést, és beleült. Szépen lassan, érzékien mozgott. Nem variáltam, egyszerűen tökéletes volt a látvány, és nem is bírtam elengedni az istien rigatózó ciciket. Csókoltam, markoltam simogattam. Imádtam benne lenni. Annyira jó volt így a látvány és az érzés, hogy nem is akartam variálni, azt akartam, hogy így legyen végem. Fokoztam a tempót, amit ő is felvett, és amikor a csúcsra jutottam, akkor jó erősen ellentartott, hogy mégnagyobbat élvezzek. Egyszerűen mesés volt. Az action után nem is nagyon tudtam megszólalni, mert fáradt is voltam, meg tényleg tökéletes érzés volt. Szépen megtisztogattam magam, amiben ő is segítségemre sietett, de már végeztem. Egy dolgot sajnálok, hogy nem volt alkalmam a végterméket az arcára engedni. Ezérta dologért hamarosan vissza fogok még térni hozzá, mivel kihagyatatlan valamint látni akarom a agyönyörű fenekét mikor hátulról támadok. Biztosan vissza fogok még térni hozzá, mindenkinek ajánlom.
  • Elszámolás:

    Az elején átbeszéltük mindent és az asztalra helyeztem az ajándékot. Pesti átlag. Aki szereti a barátnősebb, érzékibb együttléteket, annak ***/érték arányban kitűnő, csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Összkép:

    Biztosan visszatérő vendég leszek, mert sokmidnet szeretnék még vele kipróbálni. Fél évvel azelőtti együttlétünk részleteire is tökéletesen emlékezett, ami nagyon imponált, már azzal megvett. Barátnő feeling garantált, vadabb szexre még nem sikerült rávennem, úgyhogy erről még nem tudok nyilatkozni, hátha az elkövetkező néhány tali alkalmával azt is sikerült kihozni belőle.
Happy Massage