• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Köszönöm Ati hogy időt szakítottál rám, és a beszire is:P
    Azt is köszönöm hogy nem adtad fel a talit, kimondottan jól éreztem magam Veled én is!!
    Nagyon örülök hogy megismerhettelek:)

  • Egyeztetés:

    Nos, már régóta szerettem volna vele találkozni, de nehezen elérhető, VOLT. Miután lejjebb vette az online bejelentkezéshez szükséges rangot, már simán ment. Ritkán használom ezt, jobban szeretek telefonon egyeztetni, mert szeretem hallani a hölgy hangját, abból sok minden leszűrhető. Ez most nem volt, ezzel izgalmassabbá téve a találkozást.
  • Megközelítés:

    Mivel a "doktornő" nem Budapesten rendel, kisebb utazás szükségeltetik a találkozáshoz. Közben az ember megismerheti kishazánk szépségeit. Hát, én mást ismertem meg.Testközelből láthattam a migránsok kisebb, kb 300 fős csoportját balhézni, akik miatt Bicskét rendőrök lezárták és engem egy óra kényszerpihenőre ítéltek. Egyébként busz, vonat jár oda és a cím nem messze található az állomásoktól.
  • Helyszín:

    Aki nem szeret lépcsőt mászni, az örülni fog, itt csak párat kell. A lakás megfelel a célnak. Sőt, ha sztriptízrúdra gondolok, ami nagyon ritka, akkor tökéletes. Egyébként a képek egy része ott készült, tehát mindenki láthatja, hogy hová megy. Kár szaporítani a szót.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken is látszik, a hölgy izgalmas és gyönyörű. A valóság pont ilyen. Sok tizenéves megirigyelhetné az alakját és a hajlékonyságát amit megtapasztalhattam. Sőt sírva könyörögnének a receptért. Erről a következő fejezetben lesz szó. :)
    Mellesleg remek beszélgető partner. Egy igazi NŐ.
  • Action:

    Ahogy visszagondolok, most is beleborzongok. Hol is kezdjem, egy óra késéssel érkeztem(migránsok).Üdvözöltük egymást, cipő le, bekísért a szobába. Átadtam az ajándék pezsgőt, amit aztán gyorsan kinyitottam és habár meleg volt, jól esett a rohanás után. Kellemes ismerkedés vette kezdetét. Egy idő után aztán úgy éreztük ideje lemosni a hosszú "út porát". Megmutatta, hol találom a fürdőt és kaptam egy friss, ropogós törölközőt. Miután végeztem, ő is újból elment fürödni mert sokat késtem. Visszatérve a szobába, állva kezdtük el egymás testének felfedezését, simogatások, puszik ide-oda. Aztán lefeküdtünk az ágyra, az mégis kényelmesebb és ott folytattuk.Végigcsókoltam testét szép lassan haladva lefelé.Teste mint egy hangszer szépen adta a visszajelzést ténykedésemről.Már alig vártam, hogy megkóstolhassam ott lent. Mire leértem, olyan forró volt mint egy kályha és olyan nedves mint, nem is tudom mi.Finoman jelezte, hogyan szereti és nem is kellett sokat várnom, célba értem. Kis pinenő után átvette a kényeztetést és olyan franciát kaptam, hogy a fülem kettéállt. Lágyan, finoman csinálta pont ahogy szeretem. A "privát" életben a lányok ezt miért nem tudják, ezt tudja valaki? Szóval gyorsan gumiért kiáltottam, ezt nem lehet sokáig bírni. Az első póz a misszionárius volt amit kipróbáltunk. Miközben mozogtam, lábai hol spárgában, hol a füle mellett volt úgy, hogy kézzel nem érintette. Nem akartam változatatni de lassan fáradni kezdtem. Átadtam az irányítást és lovaglóra váltottunk. Ő ennek a belegugolós változatát műveli. Az érzés és a látvány akkora orgazmushoz vezetett, hogy azt hittem az egész testem felrobban. Kellett egy kis idő, hogy összeszedjem magam. Mikor ez megtörtént, megszabadított a gumitól, kortyoltunk egy kis pezsgőt és összebújva beszélgetni kezdtünk. Elárultam, hogy nekem még senki sem táncolt. Erre Ő felvette a fehérneműt, bedobott egy zenét és elkezdett táncolni nekem.Pörgött-forgott a rúdon, spárgát mutatott, a csípőjével körözött és húúúúúú. Hihetetlenül hajlékony. Aztán odalépett hozzám és nyújtott lábbal, háttal nekem lehajolva letolta a tangát. A orrom egy centire volt a fenekétől. Én ezt az egészet úgy bámultam mint Forest Gump aki nézi a Tv-t a fiával a film végén. Aztán mikor az ölemben ült és úgy folytatta, nem bírtam türtőztetni magam és az ágyra rántottam. Gumit húztunk és misszionáriusba elkezdtük a második kört. Itt már tovább bírtam de nem kerülhettem el a sorsom. Ismét hatalmasat élveztem. Összebújva kifújtuk magunkat, kicsit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni. Visszatérve a szobába öltözködés közben folytattuk a beszélgetést. Aztán már csak a fájdalmas búcsú volt hátra.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, annak ellenére, hogy most először találkoztunk. Mértéke teljesen barátságos a kapott élményért cserébe.
  • Összkép:

    Egy csodálatos nap, csodálatos levezetése volt Regina. Egy gyönyörű MILF, aki korát meghazudtoló testel és rugalmassággal bír, amellett remek társalkodó partner is. Az a sztriptíz pedig örökké emlékezetes marad, köszönöm.
Happy Massage