• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Köszönöm Mergewesh:)
    Nagyon kellemes idő volt, amit eggyütt töltöttünk, jól éreztem magam veled :)
    Vissza várlak, csók:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon már többször is kerestem a hölgyet, mert kiszemelt célpont volt. Mindig kedvesen tájékoztatott, azt is elmondta, mit nem lehet, így nem érhet később meglepetés, mint sok helyen. Mivel nekem az előre tervezés ne igazán megy, csak sokadszorra sikerült az időpont egyeztetés, vagyis jó volt neki fél óra múlva..
  • Megközelítés:

    Kis körúttól nem messze, sétáló utca jellegű rész. Tömegközlekedéssel ideális, repülőn kívül minden elérhető 1-5 perc sétával. Autóval már más a helyzet, mert bár a cím pontos, a navi ismeri, de a parkolás a fizetős jelleg ellenére is nehézkes, alig van hely.
  • Helyszín:

    Régi bérház emeleti lakása, a lépcsőházhoz közel, így a bejutás diszkrét. Nagy, tisztán tartott lakás (már amit láttam belőle). A fürdő érdekes, mert pl. két csapot láttam a kádnál. Az egyiket ajánlotta használatra, de kis trükk kell az indulásnál. Találtam sokféle tusfürdőt, nagy é jó törölközőt, szájvizet is. A szobában kényelmes és nagy ágy fogadott tiszta lepedővel, a ruhákat is le tudtam tenni egy székre. Zene volt egy kereskedelmi adó formájában, valamint félhomály, melyet a leengedett redőnnyel gerjesztett.
  • Lány külseje:

    A képekről egyből felismerhető, csinos, kreolos bőrű lány fogadott. Méretes cicik nagy bimbókkal, feszes, húsos idomok, az igazi markolászni való fajtából, Arca csinos, nekem bejött.. Kedves, mutatja mi merre, beszédes is, de nem a csacsogós vagy barátnős féle, inkább csak tudja, hogy a csönd mindennél rosszabb. Viszont a téma választása jó, kellemesen elbeszélgettünk, értelmes leányzó. A képeken látható szerelésben fogadott, lófarokba fogott hajjal.
  • Action:

    Elirányított fürdeni (ő már túl volt rajta, azért kért 20 percet), az ágyon ülve megvárt. Mellé ültem, pici puszik, szájra puszik indították a menetet. Itt féltem, hogy a csók ezzel letudva, de nem, ahogy bemelegedtünk, megérkezett a rendes, mély, nyelves csók is, jól csinálja. Folytattuk, immár elterülve az ágyon a csókokat és simogatásokat, majd elindult délnek, a nyelem felé. Rákapott a rúdra, de hál' Istennek, nem egyből a vad, monoton bólogatással, hanem ahogy szeretem, lassan kezdve, kóstolgatva, kicsit végignyalva, a környékkel is aktívan foglalkozva. A golyók is jól érezték magukat, sőt, a pálca is elég mélyen eltűnt a szájában. Engedte irányítani a mozgást, kicsit rátolni. Rákéredzkedtem a muszáj részére is, itt a lányok sokszor csak azt engedik, hogy a fejüket fogjam és az ütemet diktáljam. Na, nála nem így van. Kedvence az ágyról lelógatott fej pozitúra. Nagyon jól tűrte, igaz, oda figyelve csináltam, levegőt is kapjon, de rendesen lehet neki tolni, lent tartani, nem finnyás. Közben hol kézzel, hol ráhajolva szájjal kényeztettem finom punciját, mely jól reagált, a kezdeti szűk és száraz jellegből nedves, finom, megfelelően táguló muffá vált. Sokáig ügyködtem, hol gyorsabban, hol lassabban, minél tovább húzzam, de egyszer csak már nem bírtam tovább, élveztem szájába egy jó nagyot. Megvártuk, míg teljes lesz a siker, aztán jött csak a törölközés, tisztálkodás. Pihenés képpen egymás mellett feküdve beszélgettünk, melyben értelmes, aktív partnernek bizonyult. Miután újra erősnek éreztem magam, ráutaló magatartásomra újra franciás felvezetésbe kezdett. Kis játék után én kértem magam a lábai közé, ahol is nyelvvel és kézzel is kényeztettem, melyre jól reagált, tágult és nedves lett. Engedte két ujjamat is használni, picikét a popót is meglátogattam. Hogy sikerült-e igyekezetem, nem biztos, de voltak jelek, hogy jól esett neki. Mivel ki szerettem volna próbálni a teljes kínálatot, gumit kértem és kaptam is. Lovaglás után átkértem magam a popóba, melyet először hátulról, óvatosan közelítettem meg. Kis bemelegítés után itt is lehetett tolni rendesen, még élvezte is kicsit, sőt a lófarokba kapaszkodva (óvatosan) kicsit vadabb vágta is ment. Ismét cserét kértem, szemből a popóba pózt próbáltuk, szeretem közben a puncit is látni. Itt is jó volt, felhúzott lábakkal élvezte ténykedésemet, minek utána ismét sikerültem. Kis pihegés után törölközés, majd elfogadtam a harmadszorra is kínált vizet, felöltöztem és mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    AZ elején, még vetkőzés előtt rendeztem szokásomhoz híven a pesti átlagot, mely itt extra tartalommal együtt nagyon jó összképet eredményez.
  • Összkép:

    Csinos, nem vékony lány, nagyon jó étlappal, melyet be is tart. Kedves, ici-picit távolságtartó, mely tapasztalatom szerint oldható kényeztetéssel. Szóval semmi mesterkélt túlpörgött ál barátnős érzés, meg kell küzdeni érte, mint az életben.
    Én ajánlom mindenkinek a hölgyet.
Happy Massage