• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Kis mézes mackóm! Annyira édes beszámolót írtál, több részletnél megmosolyogtattál. Ezt az oldalad még nem igazán ismerem. De szeretem a meglepetéseket. :-) Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Ugyan az utolsó randin, leegyeztettük az időpontot, ami egy héttel a szülinapom utánra szólt, mivel a jeles napon csak ismét kései időpontot tudtam volna kérni. Aztán mégis felhivtam, idő módosítást kértem és kaptam számomra e jeles napra. Két nappal előtte újra hívtam, jelezvén a randi kívánt időtartalmát amit másfél órában kértem, és hát emlékeztettem A jeles napra, ha véletlenül nem jegyezte volna fel. És céloztam rá, hogy valami meglepinek örvendenék.
  • Megközelítés:

    A megadott térképen is pontosan van be jelölve a helyszín. A parkolás könnyen megoldható. Egész nap ingyenes. Villamos a ház előtt jár. Én mindig kocsival érkezem.
  • Helyszín:

    Több emeletes panel, emeleti szintjén fogad a kis Angyal. A kapu kódolt, itt jó ha figyelsz, mert ha össze vissza nyomod a kulcsot, nem jár érte dicséret. Itt koncentrálni! Nem leengedni a vért az alsó régiókba!!! Feljutáshoz lift is szolgál. Fent már ott fog várni a Drágám, nagyon kedvesen. Lakás ,patent. Szobában akkora franciaágy, hogy a sitten egy ilyen alapterületű magánzárkáért cselgáncs bajnokságot rendeznének. ( nem tapasztalatból :-) )
  • Lány külseje:

    Külső
    Alacsony ,sportosan kecses alkat,formás, és feszes popsival. Tűsi frizura gyönyörű kék szemekkel párosítva. Bársonyos bőre, falni való puncija teszi igazán kívánatossá.
  • Action:

    Ugyan korábban indultam, mint általában, kb. 15 percel. A lehetőségeim szerint igyekeztem. Mivel sejtettem, hogy én vagyok az utolsó vendég, ne kelljen miattam későn végeznie. Sajnos egy útzár, át húzta szamitasaim, aminek az lett a következménye, hogy a randi időpontjához képest 20 perces késéssel, érkeztem. Már útközben értesítettem Nikit az akadályról ,SMS-ben. A városba érve ,pedig, hogy ne tartsam bizonytalansagban, telefonon egyeztettem vele, a forgatókönyv rövidebbre való át szabássáról.
    Érkezés, kapukód, mivel a gumimaciszörp nem volt nálam, komótosan, liftel érkeztem. Ahol már várt rám.
    Közeli történések át beszélése közepette, nagyjából meg szabadultam öltözékemtöl. S míg a telefonom kinoztam, valami képek miatt, Niki már büntető harapdálássokat mért rám, majd pusztán kegyelemböl megfürdetett . Át vonultam a baszóbába, Ő pedig kissé zsörtölődve rendet teremtett utánam. Ezek után, mondanám már- már van köztünk valami. De nincs! Csupasz testünk ölelkezve forrot össze. Kölcsönös puszi váltások,nyakra vállra. Közben csipkelödve harapdált, az az érzésem támadt, a mai vacsoránál én leszek a főfogás. Majd Nikis temperamentumal ,majdnem az ágy túlsó végébe pattant, közben magával rántván engem is. Én itt hanyatt vágtam magam!
    -Most jól megkinozlak!-harapdálva adva hangsúlyt, mondanivalójának. Tény, elkövetett, mindent, hogy így legyen. A periferiákon indított,hol apró puszikal ,hol pedig cirogatva közeledett a lényeghez.
    De itt nem állt meg, folytatta útját köldökömön át a mellbimbokig, ahol is leheletnyi puszikat ejtett el, majd ugyanúgy vissza tért ágyékomhoz. Ahol először is a zacsiban kocogtata meg a golyókat, majd szét nyomta a combom ,hogy jobban hozzá férjen nyelvével herék alatti részhez. Vissza térve nedves ajkaival lassan csuszkálva a veszőm alulsó részén, anélkül, hogy a makkot ingerelné. Újra létért a zacskohoz, közben tenyérrel hasamhoz lapitotta a már agaskodni kívánó velem egykorút. Közben már a lábaim közt, térdepelve, elégé pucsitó test helyzettet ,vet fel. Majd újra vissza tért, most a makkot vette kezelésbe,eleinte csak nyelv hegyel finoman játszott, hirtelen bekapta, de csak a makkot közben nyelv pengetőst játszott a fitymafék felén. Hol intenzívebb, hol pedig finomabb érintésekkel hozott tűzbe. Közben időnként herék alatti részt cirogatva tartott, feszültség alatt. Szinte végig mozizot, hogy kotrol alatt tartson Egyszer rám is parancsolt, nemhogy elmegyek ,mert Ő szexelni akar velem! Hová is mentem volna, a legjobb helyen voltam. Mint egyidőre megkegyelmezve ,újra a perifériákra tért át,közben úgy járkált keresztbe kasba rajtam keresztül, mintha egy nagy párna lennék, aminek a csücskeit újra és újra ki kell hegyezni. Hangszerevé váltam, amit be -hangolt,majd fel-hangolt. Olyannyira sikerrel járt, hogy egy tempósabb francia közben keresetlenül rá szóltam " hé csendesebben! ". Mire Ő egy olyan tempóban, -mint amikor az ember egy garast lel az utcán, majd meg köpköd "apád anyád...."-kis fújásokkal próbált hűteni és
    közben ártatlan szemekkel, mondta, "nem szóltam egy szót sem". Újra a "párna" fölülső csücskei izgatássába kezdet, majd felfalván nyakastól. Időközben szabaddá vált kézzel finom érintesekkel kóstolgattam gyönyörű melleit, ahol csak elértem ,végig simogattam. A művésznő úgy játszott rajtam mint valami szilofonon. Egyszer csak egy hirtelen vezérelt ötlettől, le húzott a párnárol, és szét terpesztet lábakkal felém térdelt. Végre gondoltam és mondtam. Az az igazság szeretem ilyen formán kényeztetni. Hamar rá leltem hetykén meredező csiklójára amit rendesen meg cicáztattam . Közben mig éreztem, hogy a kejtöl egyre nehezebben veszi a levegőt, úgy én is egyre ritkábban kaptam, ugyanis megfeszulo testének szeméremdobja be tapasztotta az ornyilasom. Gondoltam is, hogyha nem bírom szusszal, a két kézzel az ágyat paskolom, mint a birkózók. De a jelenet után megbeszéltünk, egy egyértelműbb jelet, ha újra hasonló kutyaszoritóba kerülnék. Valószínűnek tartom nem is jártas a birkózás megadási jelében:-)
    Lenyugvás után újra visszatért a művésznő, hogy újra be hangoljon. Rám parancsolt, üljek fel, párnát igazított a fejem mögé, és rövid francia után ajkaival gumit varázsolt az ezredesre. Nyeregbe pattant, nagyon jó ritmusban kapta el a lovaglást. És éreztem, hogy újra a kaptaton jár, így aztán én sem tudtam lemaradni. Egyszerre léptük át a gyönyör kapuját. Miután le nyugodtunk ,védő felszerelést el csomagolta. Le pattanva rolam es az ágyról már mentünk is tusolni.
  • Elszámolás:

    Egy tucat rózsával érkeztem amit a végén csempésztem az asztalra. Megelégedés minden tekintetben.
  • Összkép:

    Visszajáró vendégként, mit is mondhatnék. Aki egy igazán közvetlen, barátnős ,és nem utolsó sorban játszadozásban akar részt venni, annak csak ajánlani tudom. A vacsora is meg volt és a koncert is véget ért. Minden tökéletes volt a maga nemében.
Happy Massage