• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Köszönöm co-pas:)
    Nagyon kellemes idő volt, amit veled tölthettem, a nyelvtudásod nem felejtem;) Szívesen látlak máskor is, csók:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam még a múlt héten. Harmadikra felvette, megbeszéltük az időpontot. Részleteket nem egyeztettünk, mert adatlapja, beszámolói és a bővebb infó alapján már előre tudtam mindent. Annyit kért, hogy a randi előtt egy fél órával erősítsem meg érkezésem. Címre sem volt szükségem, mert bő egy hete voltam a barátnőjénél. A randi előtt láttam, hogy on-line, ezért egy személyes üzenetben erősítettem meg érkezésem, amit kedvesen vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A térkép pontosan mutatja a helyet, a villamosmegállótól egy perc séta. A parkolás elég zűrös lehet a környéken, de ez legyen az autósok problémája.
  • Helyszín:

    Régi bérház, lift van, de gayly sem vészes a feljutás. A lakást nem lehet eltéveszteni, rögtön ott van az orrod előtt. Nagy előszoba és a tetthely sem szűk. Ketten vannak a lányok, de most csak mi voltunk a lakásban. Fürdő rendben, a csap trükkjét Iringó megmutatta. Törölköző nagy, tusfürdő választék bőséges, szájvíz, kis pohár, kilépő, minden OK. A szobában fotel, székek, asztal és nagy, strapabíró ágy. A háttérzene rádióból szól, ha igényled.
  • Lány külseje:

    Csinos fekete szettben, magassarkúban fogadott, hosszú fekete haját lófarokban fogta össze. A képeknek megfelel, nem egy nádszál kisasszony, van mit fogni rajta. Kedvessége, a vendégre figyelése már az első perctől érezhető volt.
  • Action:

    A már szokásos francia órára mentem, ennek örült Iringó, mert szeret franciázni. Gyors zuhany után az ágy mellett állva csókolózva indítottunk, ment a simi, kispajtást is hamarosan kézbe vette miközben igyekeztem megszabadítani ruhadarabjaitól. A kapcsokkal hadilábon állok, így Iringósegítségét kértem. Ágaskodó szerszámom az ágyra ülve vette szájába, majd pár perc után vízszintbe helyeztem magam. Lusta pasi módjára élveztem partnerem ténykedését. Finoman kezdte, majd gyorsított, mélytorkozott, egy-két öklendezés is előfordult. Egyszer csak megkérdezte, hogy szeretem-e a kényszer franciát? Naná! Elkaptam a lófarkat és úgy húztam rá a fejét. Időnként a haját fogva én mozogtam, adtam a ritmust és a lökethosszt. Pihentetésként zacsinyalit iktattunk be, majd folytatódott a mélytorkos kényszer francia. A következő pihenő egy kis ciciszex volt. Tűrtem, húztam, halasztottam amíg bírtam. A szájában ért a vég, azonban még legalább egy percig bólogatott, csak akkor fordult Szilviához.
    Beszélgettünk egy jó sort, majd én következtem. Szép, ízes, kislányos puncija elég érzékeny. Nyelvmunkám viszonylag gyorsan a csúcsra juttatta, meg is dicsérte tudásom, tapasztalatom. Lenyugvása után újra hadrendbe állított és folytatódott a francia óra most már popó kényeztetéssel egybekötve. Egy kis síkosítót tett a környékre és indult a kettős kényeztetés. Eszméletlenül jó volt, nagyon élveztem. A második lövésre nekem már több idő kell, így az elmaradt, de amit Iringó művelt az nagyon jó volt. Kifacsarva távoztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, külön kis ajándékommal együtt a randi elején az asztalra tettem, végig ott is maradt, szó nem esett róla. A ***színvonalához képest alacsony, nagyon jó az ***/érték arány.
  • Összkép:

    Iringó egy kedves, jól irányítható, vendégére nagyon odafigyelő lány, aki messzemenően meghálálja kedvességünket, törődésünket. Nagyon jó érzésekkel távoztam. Kedves Iringó, innen is köszönöm az élményt!
Happy Massage