• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves QQri!
    Köszönöm, nagyon kellemes eggyüttlét volt, szívesen látlak máskor is, millió csók mindenhova:)

  • Egyeztetés:

    Gyorsan,könnyen sikerült,az első csörgetésre felvette! Számomra Nagyon Kedves símogatóan bársonyos hang ismerősként üdvözölt !Le voltam nyűgözve!! Azt csevijeinkből már régen tudtam,egy RENDKÍVÜLI HÖLGGYEL hoz össze a sors DE várakozással teli időszak végén sokkal több volt ez egy egyeztetésnél!!
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem, azonnal napra kész,hasznos útmutatással szolgált!( RENDKÍVÜL KEDVES,SEGÍTŐ KÉSZ!! )GYORS, határozott,DE nagyon segítő kész !!!hol szálljak le,merre ,meddig menjek,mi a kapukód és a tetthely ,emelet és vár!
  • Helyszín:

    Gyalogoltam,nem akartam a liftre várni!!( már teljesen a hatalmába kerített a pár instrukció,és tudtam azonnal ott leszek a vágyaim HÖLGYÉNÉL!! Belvárosi régi épület, lakásban is retró hangulat, Különösen a fürdőszoba! Nagyon-nagyon csendes és a forróság ellenére igen kellemes és RENDKÍVÜL megkapó gyertyafénnyel vár a szoba!
  • Lány külseje:

    Óriási MEGLEPETÉS! A hírdető a valóságban még szebb, csínosabb,mint a képeken!! ( pedig ott is RENDKÍVÜL elragadó!!) Csinos,combfix,harisnyatartó,kebeltartó,stb...stb...kértem is: szabaduljon meg tőlük,mert sokkal inkább szeretném mesztelenül látni,mint ebben a sexis szerelésben! Egyet értettünk!- KÖSZÖNÖM!!
  • Action:

    Az ajtóban fogadott az elöbb már említett, RENDKÍVÜL csinos, DE talán a vágy fokozására alkalmas öltözetben. ( valószínűleg NEM lehet túl kényelmes ebben a hőségben!!) Ajtó zárás után már meg is vívtuk az ELSŐ csók-csatát!Teljesen feloldódtam,es néhány perces beszélgetés után már az illatos hatalmas fürdőlepedővel a fürdőszobában találtam magam! Intersyti gyorsaságú zuhanyozás,be a szobába, ahol a vágyaim HÖLGYE vár! (Bármíly meglepő,még felöltözve!) Kérdésemre:levetkőztethetem-e ,természetesen hangzott a válasz! Kísérletem segítsége nélkül kudarcba fulladt volna!( KÖSZÖNÖM!! )Teljesen barátnős feeling uralkodott a franciaágyon,köszönhető a kölcsönös szimpátiának,és a kémiának!Kezdetét vette egy szem kontaktusos,kézzel, kebellel simogatásos,puszilgatós,csókolgatós ismerkedés a másik testével! Teljesen odaadó, jól figyel a partnerére! Nagyon finom illatú,bársonyos bőrét símogatva, ( Ő közben már a kiskukacot keltette életre! ) erogén zónáinak felfedezésével kezdtem foglalkozni,NEM teljesen eredménytelenül! Már a puszikon,a heves csókcsatákon is túl voltunk,amikor az első francia után jött a jól megérdemelt jutalmunk a 69 ! MINDKETTEN szeretjük,így NEM volt kétség,hódolunk neki!! Kiskuki időközben megemberelte magát a. bő nyálas kéz nélküli CSODÁLATOS franciától,én pedig már a menyországban éreztem magam! Jött a kellemes kebelsex,-fenomenális!! finomság!! már szinte eszemet vesztettem,amikor kérdés,ajánlat: húzzunk gumit!? - megkönnyebbülés,DE az új kedvenc a "kutyuska" NEM sikerült! SEGITETT, és a jó öreg misszionárius NEM okozott nagy csalódást!NAGYON KÖSZÖNÖM TE CSODA TÉVŐ LÁNY!,TE DRÁGA HÖLGY!!Millió csók érte!:-)))
  • Elszámolás:

    A bő nyálas francia,melyet MINDEN alkalommal csak húsos,puha ajkaival ( kéz segísége nélkül hajtott végre!!) utoléhetetlen élménnyel ajándékozott meg! A sok-sok fáradozása,hogy aktus is legyen lenyűgöző! FÖLÖSLEGES a szót szaporítani,a hónap legjobb, legösszecsiszolódottabb órájával lettem gazdagabb!!:-)))
  • Összkép:

    A hónap elsőszámú ,kiemelkedően!! barátnő feelinges együttléte volt!! Rendkívül figyelmes,odaadó,és roppant segítőkész! Jó szívvel ajánlom az uraknak,DE CSAK az URAKNAK!
Happy Massage