• Kittana

  • Beküldte:
  • Kittana reagálása

    Szia Kedves Fotomaker!:)

    Nagyon szépen köszönöm,hogy Te tiszteltél meg azzal,hogy megírtad az első beszámolómat itt az oldalon,kedves soraid pedig nagyon jól estek nekem!:)
    Személyedben egy kedves embert ismertem meg,és jól éreztem magam a társaságodban,remélem sikerült kellemesé tennem a napodat is:)

    Teljesen igazad van abban,hogy még nem tartozom a profi masszőrök közé,de mindent megteszek a fejlődésem érdekében,ezért is veszek több leckét is egy héten,hogy minél jobban eltudjam sajátítani ennek a szép szakmának a rejtelmeit.
    Írtad,hogy egy kicsit gyors mozdulatokkal végeztem a masszázst,nos be kell valljam Neked az elején még kicsit zavarban voltam,de azért sikerült feloldanod,és megpróbáltam úgy beosztani az időnket,hogy abban a számomra is élvezetes órába beleférjen a masszázs,és ugye a kétszeri kényeztetésed,hogy minden tekintetben elégedetten távozzál tőlem!:)

    Bízom benne,hogy újra láthatlak még Téged,és ígérem még jobban igyekezni fogok,hogy minél jobb élményekkel távozzál tőlem!:)
    Sok puszit küldök Neked addig is!:)

  • Egyeztetés:

    Minden a megbeszéltek szerint történt, pontosan és precízen. A megbeszélt időpontban érkeztem, majd az első telefon hívásomra megkaptam a belépéshez szükséges infókat.
  • Megközelítés:

    A helyszín Délbudán a Fehérvári úton van. Szombati nap lévén nagyon könnyű volt a városban közlekedni, ezért hamar odaértem. Gyakorlatilag a ház előtt tudtam parkolni. A tömegközlekedésről nem tudom mennyire körülményes, de van villamos és busz is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy felújított panel épületben van! Szép, rendezett, diszkrét környezet. A lépcsőház, lift, stb. jól használható tiszta és rendezett. A lakás csendes, jól elzárva a kíváncsiskodók elől. Van légkondi, remek a zene, tiszták a törülközők, lepedők. Száraz, és tiszta a fürdő. Szóval minden ok. Nem egy luxus lakás, de ízléses és hangulatos.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos a lány, simán elmehetne modellkedni. Gyönyörű alakja és szép arca van. Szolizott, finom a bőre. A mellei közepes almás, feszes, fiatalosak. Sportos, arányos alkatú. Nekem nagyon bejött minden tekintetben!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nem mondható a legprofibbnak és legképzettebbnek, de ezt előre jelezte a hölgy. Nem is vártam el, elsősorban nem is az izmok és a nyirokcsomók átdolgozása miatt mentem, hanem a kellemes kikapcsolódás miatt. Az viszont megvolt, kellemes, lazító és hangulatos masszázst kaptam. Nem volt semmi extra, csúszka, vagy ilyesmi, de ezeket nem is hiányoltam. Viszont ami extra volt az a közös fürdőzés, ami nagyon kellemes volt, mind az elején, mind a végén. A masszázs picit fordítva indult, először a hátam, utána a lábaim, de így is teljes értékű volt. Nem volt túl erős inkább simogatós, kényeztetős. Ha valami kritika mégis megfogalmazható, akkor az a mozdulatok túlzott gyorsasága. Bár ezért szólhattam volna, de mégsem jutott eszembe.
  • Levezetés:

    Kétszeri levezetést kértem az elején és a végén is. Mind a kettőt nagyon élveztem. Kértem, hogy inkább a nyelvét használja, ezt meg is tette. Persze a kezével és végül a teljes bekapással is rásegített. Az elején kölcsönös volt, de a második menetnél, már csak a kezemmel kényeztettem. Nagyon nem sikerült felizgatnom, de nem is ez volt a legfőbb célom, csak egy kis arányos kényeztetést szerettem volna. Nagyon odaadó és nem finnyás, nem szólt, hogy ezt vagy azt nem lehet. Mindent engedett amivel próbálkoztam, csak magam korlátoztam magamat, nem pedig ő. Nagyon jó volt a hozzáállása! Közben a beszélgetés kicsit felszínes, de azért volt olyan téma ami fontos és tényleg érdekelt! Szerintem kölcsönös volt a szimpátia, bár ezt biztosan csak a saját oldalamról tudom elmondani!
  • Elszámolás:

    A megbeszélt ****, ami egy korrekt **** volt! Szerintem ennyi ***** ez a ****nagyon megéri! Volt egy kis para, hogy nem tudnak ****, de a barátnő bevonásával ez is szerencsésen megoldódott. Szóval csak ajánlani tudom!
  • Összkép:

    Egy láthatólag kezdő lány nagyon jó adottságokkal és nagyon pozitív hozzáállással. Abszolút korrekt és ár érték arányban nagyon megéri! Szinte semmi negatívum nem volt se a környezettel, se a lánnyal sem mással kapcsolatban. Talán nem az az istennő feeling, de majdnem! Szóval nekem nagyon bejött és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Happy Massage